Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

quote:

quote:

sonunda oyunu aldım ve indirebildim, bakalım 20 fps ile ne kadar oynayabileceğim

Senin ki yine iyiymiş ben 8-10fps zor görüyorum hiç oynanmıyor böyle,anlamadığım oyun o kadar kötü mü hazırlanmış yoksa benim sistemde mi problem var.Halbuki sistemim çok da kötü değil.

Cozunurlugu flanda dusurdum ben ama fazla etki etmedi 720p den asagida, sistemde kotu ama optimizasyonda berbat gercekten

Hocam sistemini yazarmısın,benim sistemle karşılaştırma yapıcam,acaba benim sistem çok mu düşük diye.Çünkü ben 20 fps göremiyorum da.(Ayar düşürmeme rağmen)

Bende max gördüğüm fps o zaten :D
    13-30 arası değişiyorki 20 üstü genelde tırmanırken ekranda görünen birşey kalmayınca
    E8500 işlemci
    4 gb ram(3,25 olarak kullanıyor ama)
    HD6670 ile oynuyorum, en azından low'da oynanması gerekir bu oyunun çünkü bu çözünürlük ve ayarlarda görüntü gerçekten kötüleşiyor, daha iyi görünen oyunlar oynadım bu sistem ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam oyunu bitirmişsin sana birşey sorayım.Arno bellec ile yüzleşiyor ya orada E harfine bas tuşu çıkıyor,basıyorum ama oyun ilerlemiyor,hızlı da bassam olmuyor yavaş da,eksik yaptığım birşey mi var acaba.

sanırım belleğin enerjisinin belli bir seviyenin altına düştüğü sahne. sürekli olarak "E" tuşuna bas bırak yapıyorsunuz. yani saniyede 3-4 defa basmanız gerekiyor. Biraz geç gördüm mesajı ama inş bölümü geçmişsinizdir.
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki bu oyun sistemleri sömürüyor, sanırım artık parası olmayan oyun oynamasın diyorlar. Minimum istenen ekran kartı fiyatına ben insanlara 2.el komple kasa satıyorum. GTA4'de sistemler gene böyle yetmemişti, crysis 3'dede Dx 11 denilen icat çıkmıştı... bu böyle sürüp gidecek.
  • Ben şuan dosyayı açtığımda "Arşiv biçimi tanınmıyor veya hasarlı" diyor buna çözüm bulamaz mısın kardeşim
  • esjberg E kullanıcısına yanıt
    Hayır henüz geçemedim bölümü,zaten birkaç deneme yaptıktan sonra kapatıp sorayım dedim.Ama bayağı hızlı da basmıştım E tuşuna,demek ki daha hızlı basman lazım diyorsun doğru mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sonunda oyunu aldım ve indirebildim, bakalım 20 fps ile ne kadar oynayabileceğim

Senin ki yine iyiymiş ben 8-10fps zor görüyorum hiç oynanmıyor böyle,anlamadığım oyun o kadar kötü mü hazırlanmış yoksa benim sistemde mi problem var.Halbuki sistemim çok da kötü değil.

Cozunurlugu flanda dusurdum ben ama fazla etki etmedi 720p den asagida, sistemde kotu ama optimizasyonda berbat gercekten

Hocam sistemini yazarmısın,benim sistemle karşılaştırma yapıcam,acaba benim sistem çok mu düşük diye.Çünkü ben 20 fps göremiyorum da.(Ayar düşürmeme rağmen)

13-30 arası değişiyorki 20 üstü genelde tırmanırken ekranda görünen birşey kalmayınca
    E8500 işlemci
    HD6670 ile oynuyorum, en azından low'da oynanması gerekir bu oyunun çünkü bu çözünürlük ve ayarlarda görüntü gerçekten kötüleşiyor, daha iyi görünen oyunlar oynadım bu sistem ile

Bendeki sistem şöyle.AMD-FX 4100 3.6GHZ.
    8GB RAM
    NVİDİA GTX550 Tİ

Bilmiyorum ama benim sistemim fena değil gibi,nasıl bu düzeyde oynuyorum anlamadım.Ayar düşürmeme rağman birşey değişmiyor 8-10 fps nedir arkadaş.
    Senin sistemle benim ki arasında ki farklar nedir bilgin var mı.Kıyaslama olarak hangisi daha iyi durumda.

• ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Tekrar o anıyı oynadım. eğer bir BUG'a takılmadıysan çok hızlı basarak kapının arka tarafına itiyorsun, kapının arkasında tekrar aynı dövüşü yapıyorsun ve pencereden aşşağı atıyorsun.
  • son patch ile oyunun optimizasyonu daha iyi oldu mu
  • Bu oyun dışında olucak ama Assassin’s Creed 3 Türkçe Yamasınıhttp://animusprojesi.com/45-2/ adresinden indirmek istediğimde sunucu bulunamadı hatası alıyorum. Assassin’s Creed serisini sırasıyla oynadığım için 3 üncü oyuna anca gelebildim
  • Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows ® 7 SP1, Windows 8 / 8.1 ® (Sadece 64-bit)
    İşlemci: Intel Core® i5-2500K @ 3.3 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHz veya daha yükseği
    RAM: 6 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce® GTX 680 veya AMD Radeon HD 7970 (2 GB veya daha yükseği)
    Sabit Disk: 50 GB

Önerilen sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core® i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz veya daha yükseği
    RAM: 8 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce® GTX 780 veya AMD Radeon R9 290X (3 GB veya daha yükseği)

Yukarıda minimum sistem var, kaç vatandaş bu sistemi kursun. Rahat oynamak içinse önerilen gerekli. Allah aşkına istenen ekran kartı bir asgari ücret kadar. FPSnin düşün olması normal değilmi, birde altta çalışan programlar varsa yada spam yemişseniz FPS iyice düşecek. Olduğu kadarla idare edip ROGUEnin türkçe yamasını bekleyin, oyun çıktı said'de yamasına başladı. inş 1 aya kadar kimsenin sıkıntısının olmayacağı bir AC oynayacağız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

E8500 işlemci

Bendeki sistem şöyle.AMD-FX 4100 3.6GHZ.
    8GB RAM
    NVİDİA GTX550 Tİ

Bilmiyorum ama benim sistemim fena değil gibi,nasıl bu düzeyde oynuyorum anlamadım.Ayar düşürmeme rağman birşey değişmiyor 8-10 fps nedir arkadaş.
    Senin sistemle benim ki arasında ki farklar nedir bilgin var mı.Kıyaslama olarak hangisi daha iyi durumda.

Sizin sistem benimkini katlar, ama ekran kartinizin vram'i 1 gb oldugu icin sikinti yasiyorsunuz sizde muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: esjberg

Minimum sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core® i5-2500K @ 3.3 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHz veya daha yükseği
    RAM: 6 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce® GTX 680 veya AMD Radeon HD 7970 (2 GB veya daha yükseği)

Önerilen sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core® i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz veya daha yükseği
    RAM: 8 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce® GTX 780 veya AMD Radeon R9 290X (3 GB veya daha yükseği)

Yukarıda minimum sistem var, kaç vatandaş bu sistemi kursun. Rahat oynamak içinse önerilen gerekli. Allah aşkına istenen ekran kartı bir asgari ücret kadar. FPSnin düşün olması normal değilmi, birde altta çalışan programlar varsa yada spam yemişseniz FPS iyice düşecek. Olduğu kadarla idare edip ROGUEnin türkçe yamasını bekleyin, oyun çıktı said'de yamasına başladı. inş 1 aya kadar kimsenin sıkıntısının olmayacağı bir AC oynayacağız.

Sıkıntı zaten o sistem gereksinimleri , oyunda bu kadar sistem isteyecek birsey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sake_16

Bu oyun dışında olucak ama Assassin’s Creed 3 Türkçe Yamasınıhttp://animusprojesi.com/45-2/ adresinden indirmek istediğimde sunucu bulunamadı hatası alıyorum. Assassin’s Creed serisini sırasıyla oynadığım için 3 üncü oyuna anca gelebildim

Mediafire engellenmiş sorun ondan kaynaklanıyor. DNS ayarlarınızı değiştirerek girebilirsiniz.
  • korsan edindim oyuna patchleri sırasıyla kurduktan sonra türkçe yamayı yükledim crackleyip oyuna girdim fakat ingilizce ?
    edit: türkçe yamayı yüklerken bir hatayla karşılaşmadım sıkıntı olmadan yükledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitxqL -- 21 Mart 2015; 13:04:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esjberg

Tekrar o anıyı oynadım. eğer bir BUG'a takılmadıysan çok hızlı basarak kapının arka tarafına itiyorsun, kapının arkasında tekrar aynı dövüşü yapıyorsun ve pencereden aşşağı atıyorsun.

Acaba başka bir yerden mi bahsediyorsun.Bende ki yer,tarihi bir bina çatısında ki bir balkon gibi bir yer pencere yok.Bir de iki kez E tuşuna basma sekansı çıkıyor doğru yerden mi bahsediyoruz?
  • Anlaşılan ekran kartı yetersiz kalıyor.Sende ki ekran kartı ram'i nedir.
  • quote:

Anlaşılan ekran kartı yetersiz kalıyor.Sende ki ekran kartı ram'i nedir.

2Gb bnm kart. sistemde yeten tek ozellikte bu,
    oyundaki vram kullanimi genel olarak 1-5-2gb arasi bende

• Zaten en önemli etken ekran kartı,sende onu az çok tutturmuşsun.
  • quote:

Zaten en önemli etken ekran kartı,sende onu az çok tutturmuşsun.

benim oyun 30-40 dk sonra açılıyor 10 fps üstüne çıkıyor ancak oynanabilir hale geliyortabi o kadar sürede oyun çökmez yada bir yerde asılı kalmazsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığınızı yapınca oldu.
    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.