Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne diyorsun 40 dakika açılmasını mı bekliyorsun iyimiş.O arada ne yapıyorsun peki,dışarı çıkıp dolaşıyorsundur herhalde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Ne diyorsun 40 dakika açılmasını mı bekliyorsun iyimiş.O arada ne yapıyorsun peki,dışarı çıkıp dolaşıyorsundur herhalde:)

Sureyi biraz abartmis olabilirim :D ama gercekten bi sure bekleyince oyun daha stabil oluyor

oyundaki birini oldurdugumuzde o kisinin anilarini gorme olayi nasil oluyor?onu anlayamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Doğru yerden bahsediyoruz, kilisenin çatısından. ilk dövüşü kazanırsan ilk dövüşü kazanınca demo girecek ve bir kapıyı kırıp çatının diğer tarafına geçeceksiniz, oradanda pencereden içeri.
  • Bencede gerek yok ama tüketici toplumu kurulmaya çalışılıyor ve başardılarda
  • Oyunu bitirdim, çeviri gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık tekrardan
    Oyunada bayağı önyargı ile başlamıştım yorumlardan sonra ama ne kadar kasarakta oynasam oynarken eğlendim, çok yüksek potansiyeli olan bi oyunu ubisoft harcamış resmen
    Ama hala şu anıları izleme olayını anlamadım eskiden konuşuyorduk ne güzel öldürünce şimdi iyice abartmışlar
    Edit:Oyun sonunda ilk defa credits geçebilme seçeneği harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feunard -- 24 Mart 2015; 19:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esjberg E kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı,birkaç gündür bakmıyordum oyuna,tekrar denemesini yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esjberg

Doğru yerden bahsediyoruz, kilisenin çatısından. ilk dövüşü kazanırsan ilk dövüşü kazanınca demo girecek ve bir kapıyı kırıp çatının diğer tarafına geçeceksiniz, oradanda pencereden içeri.

esjberg,kaç defa denediysem bir türlü olmadı,bilmiyorum acaba bug mı var.

geç artık şurayı, klavyeni değiştir
    Klavye değişince ne değişecek ki,yine tuşa basıcaz,yine basıcaz
    Ayrıca net'ten araştırdım orada bug var,başkaları da aynı dertten muzdarip galiba.
    Ama çözümü nedir bilmiyorum.Neyse biraz daha araştırıcaz herhalde.
  • quote:

Ayrıca net'ten araştırdım orada bug var,başkaları da aynı dertten muzdarip galiba.

bugg falan yok kardeş yanlış hatırlamıyorsam bana pm atmıştın orayı nasıl geçtin diye kardeşim cevaplamış bende türkçe alt yazı cıkınca baştan oynayıp tekrar bitirdim oyunu ben o sahnede belic ile kapışırken hiç bir sorun yaşamadım o E ye basma mevzusu dövüştükce belic ile 3-4 kere devam ediyor yani 1 kere E ye basınca kurtulamıyorsun oyunu crackli mi oynuyorsun ben oyunu orjinal olarak oynadıgım için hiç bir problem yaşamadım.Senin oyunun crackli olduğu için olabilir

Birde arkadaşlar hepinize bir soru sormak istiyorum bu bilmeceleri nasıl çözdünüz oyun bende suan %35 olarak bitmiş durumda oyunda yeni acılan bir kaç silah özellik var keyif almak için yan görevleri falan bitirmek istedim ama bu bilmecelerden hiç birşey anlamadım yardımcı olacak varmı acaba.

• Merhabalar dilerim elinde tr yama ve DataPC.forge dosyası olan var mı ? mediafire dışında bir site lazım giremiyorum..dns değişmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

quote:

bugg falan yok kardeş yanlış hatırlamıyorsam bana pm atmıştın orayı nasıl geçtin diye kardeşim cevaplamış bende türkçe alt yazı cıkınca baştan oynayıp tekrar bitirdim oyunu ben o sahnede belic ile kapışırken hiç bir sorun yaşamadım o E ye basma mevzusu dövüştükce belic ile 3-4 kere devam ediyor yani 1 kere E ye basınca kurtulamıyorsun oyunu crackli mi oynuyorsun ben oyunu orjinal olarak oynadıgım için hiç bir problem yaşamadım.Senin oyunun crackli olduğu için olabilir

Birde arkadaşlar hepinize bir soru sormak istiyorum bu bilmeceleri nasıl çözdünüz oyun bende suan %35 olarak bitmiş durumda oyunda yeni acılan bir kaç silah özellik var keyif almak için yan görevleri falan bitirmek istedim ama bu bilmecelerden hiç birşey anlamadım yardımcı olacak varmı acaba.

O nostradamus bulmacaların çoğu için internetteki videolardan yardım aldım, dead king bumacaları basit zaten.

%100 için tüm sandıkları açman, kokartları ve duvarlardaki kılıç kalkanları toplamanda gerekecek. Paris görevleri, helix yarıkları (ki çok uyuz bir bölüm bence), suçluları yakalama.... en az 1 ay başını kaşıyamayacaksın :)

Kusura bakma elimden gelen bu, istersen %98 save yedeğim var ama ondada görevler yok....

Bu arada benim oyunda korsan, reloaded sürümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esjberg

Kusura bakma elimden gelen bu, istersen %98 save yedeğim var ama ondada görevler yok....

Bu arada benim oyunda korsan, reloaded sürümü.

Anlaşıldı,şimdilik oyuna ara verdim,the evil within'nin dlc sini oynuyorum,o bitince tekrar biraz uğraşıcam.
    Sende ki save de işimi görür gönderebilirsin.Yalnız orada görevler yok derken anlayamdım.
    Bir de bellec görevinden hemen sonra nasıl devam edebilirim,bilgin var mı?
    yani tüm harita bitmiş durumda oynayacak birşey kalmadı.
    Yani şöyle diyeyim,bendeki sıkıntıyı biliyorsun,bellec görevinden sonra ki ilk save noktasından devam edebilecekmiyim.Ana menü de öyle bir seçenek varmıydı,benim aklımda kalmadı da.
    Sen yine de bana save dosyanı gönder,kontrol ederim.
    özelden email adresini gönder yollayayım. Yanlız reloaded sürümünde çalışır.
  • Ya millet ben yamayı kuruyorum fakat DataPC_forge dosyası hatası veriyor o dosyayı indirip atıyorum fakat yine de olmuyor ne yaptıysam çalışmadı yama yüklenmiyor bile yardımcı olun pls....!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfullah321

Ya millet ben yamayı kuruyorum fakat DataPC_forge dosyası hatası veriyor o dosyayı indirip atıyorum fakat yine de olmuyor ne yaptıysam çalışmadı yama yüklenmiyor bile yardımcı olun pls....!!!

Oyunu güncelleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nası yani
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.