Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaoklan

yaa sitelerde dolaşırken bir sitede bişey dikatimi çekti bildiğiniz üzere oyunun 1.5.0 güncellemesi cıktı türkce yama bu güncellemede çalışmıyomuş galiba doğrumu acaba ???

pardon efendim hata bizden ödediğiniz parayı iade edelim
  • y.C.g kullanıcısına yanıt
    Dostum senin ekran kartın NVIDIA'mıydı ? Bendeki ekran kartı AMD ne yaparsam yapayım kasıyor sadece çözünürlüğü düşürdüğün zaman biraz toparlıyor fakat o kalitede oyun oynamakta insanı bünyesini bozuyor
  • Show.me S kullanıcısına yanıt
    evet gtx 680
  • Hocam dediğiniz oldu teşekkür ederim tekrar. Parise döndüm şuanda. Ayrıca oyunu 1.5 ile türkçe yama oynuyorum sorun yok 3 saate yakın oynadım.
  • dlc ilerlemesini nerden takip edeceğiz?
  • 1.4 ve 1.5 arasında bir fark var mı iyi veya kötü anlamda ? Gözle görülür bir performans artışı veya düşüşü oldu mu ?
  • bendede dizi 2 anı 1 hatası verdi,sonra update 1.2 ve 1.3 ü kurdum ve ilacı yaptım,sonra ilk mesajdaki 200küsür mb'lık dosyayı indirip kurulu olan yere attığım ver arkadaşın dediği dosyayı sildim,oyuna girdim şuan sorunsuz onuyorum
    sormak istediğim günceleme 1.4 de sorun olduğu için kurmadım bunun ne gibi eksileri olur performans yaması falanmıydı bu yoksa oyunu etkileyen bölümlermi vardı bu güncellemede
  • Bende de 2 dizi 1. Ani hata verdi ne yaptiysam duzelmemisti bende kendi yontemim ile cozdum belki isinize yarayabilir oyunu kurdum sonra data paris ve versailles ile baslayan bütün dosyalari baska yere kopyaladim yaklasiik 25 gb sonra sirasiyla butun update leri yaptim 1.4 olduktan sonra bu dosyalari geri oyunun kurulu oldugu yere atttim yamayi da kurdum suan sıkıntisiz oynuyorum sonucta hata update yaptiktan sonra paris e girmemesiydi boyle yapinca oldu simdi 7 dizi deyim
    Not oyun reloaded surumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsityotrofoblast -- 22 Şubat 2015; 19:02:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sayenizde bitirdim.Oyun grafikleri harika atmosferi harika karakterler geçtiği dönem harika.yalnız oyunda eksik birşey var senaryoda. kopukluk mu desem hikaye kurgusu tam oturmamış mi desem çözemedim:) Bu arada DLC yi sabırsızlıkla beklyorum şimdiden teşekkürler...

• Çeviri 1.5 ile uyumlu mu?
  • abi elinize salık cok iyi çeviri olmuş. Türk oyuncuları yıllardır sizin sayenizde Türkçe oyun oynuyor. bi soru soracağım. fahrenheit'ın türkçe yamasını sız yapmıstınız. acaba remastered surumune uygun bır yama yapıcakmısınız . teşekkkürler
  • beyler bu seriyi hiç oynamamış birisi olarak bu oyunu yükledim oynasam mı baştan mı başlasam oldum olası sevmem aslında assasins creed serisini ama merak etmeye başladım konusunu dahi hiç bilmem
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar oynamamissan bence hic oynama.Heleki serinin 7. Ya da 8.oyunuyla baslayarak cok buyuk bir gafletin icine dusmus olursun.Assassins Creed serisi gercek tarihten beslenir ve cok derin bi senaryosu vardir.Bunlari özümsemeden seriye son oyunla baslamak bence buyuk bir hata olur.

• obscurhomme kullanıcısına yanıt
    Bosuna indirdik desene hocam. Geriye donup 2 den baslamayida gozum kesmiyor evet senaryosuz oynarsamda hosuma gitmiyor. En iyisi su icelim bu serinin uzerine :)

• Aslında bu yeni sitenizi ve yamalarınızı Ubisoft ile dikkatlerini çekecek şekilde forumlarında vs paylaşıp ne kadar emek verdiğinizi ve bu yüzden Türk oyuncular tarafından oyunlarının ne kadar sevildiğini bla bla biraz ballandırarak anlatsanız da keşke Ubisoft bundan sonraki oyunlarında Türkçe'ye resmi destek verse, her oyununda saçmasapan 14 tane dile destek veriyor ama Türkçe hala yok, tabi satış rakamlarına da bağlı bu ama yine de denemeye değer ortada büyük emek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 24 Şubat 2015; 0:12:30 >
  • DLC çevirisi de tamamlandı arkadaşlar. Şu an metin üzerinden çevirilerin kalitesini kontrol etmeye başladım. O iş bitince oyun içi teste geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Bosuna indirdik desene hocam. Geriye donup 2 den baslamayida gozum kesmiyor evet senaryosuz oynarsamda hosuma gitmiyor. En iyisi su icelim bu serinin uzerine :)

Oyna gitsin hocam ne olacak ya
    Şimdi son oyun için baştaki 5-6 oyunu oynamak çok saçma herkesin o kadar zamanı yok açıkçası o yüzden oynayın gitsin sonra önceki oyunları oynarsanız yine anlarsınız aradaki bağlantıları

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    sildim hocam hevesimi kaçtı :) bidahada öyle bir oyunu dowloand edemem baya uzun sürmüştü. ben shadow of mordor a devam edeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

sildim hocam hevesimi kaçtı :) bidahada öyle bir oyunu dowloand edemem baya uzun sürmüştü. ben shadow of mordor a devam edeyim :)

ingilziceniz yoksa onada pek bulaşmayın, kimi gördüysem oyunu anlamayıp yarıda bırakıyor zor diye

• hocam ne oynayacaz :D far cry serisi mi yüklesem max payne 3 mü yüklesem :D
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.