Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam asıl çarpıtan sizlersiniz. Haşhaşiler ve Hasan Sabbah bir tek Türkiyede böyle tanıtılıyor. Padişahların hepsinide içine almadım zaten. Yol Ehli Beyt yoludur. Ehli Beyt Ehli Sünneti uygulayanlardır. Hasan Sabbah tapınakçı-haçlılar ve bazı türk devletlerine suikastler düzenlemişlerdir. Hasan Sabbahın akıl hocası Şems-i Tebrizidir. Kur'an Şeriatına uyarlar. Ama bugün bu insanları öcü gibi gösteriyorlar ve zaten çelişkiler oldugu da apaçık ortada. Haçlıyla savaş içinde ve bu dolayısı ile tapınakçılar oluyor ve bazı türk devletlerine suikast düzenliyorlardı. Şimdi sorarım size bunların batini olması kadar çelişki yaratacak ne var ? Batıniye karşı geliyor. Batıni olan haçlılar değil midir? Nasıl Batıni oluyorlar. Burada bir karalama politikası vardır. Bizim ülkemizin tarihinde ve Batı tarihinde ikiside aynıdır zaten sürekli Farsiyi-Şiiyi-Ehli Beyti savunanları karalama vardır. Günümüzdede devam ediyor zaten. Hala Aleviler üzerinden bir çok karalama devam ediyor. Bugün hala alevi halkı öldürülüyor. TABİ işin içinde olmazsak haberimiz olmaz. Öyle o tarihlerle olmaz bu iş. Ben çarpıtmadım zaten çarpıtılmış. Sizin bildiğiniz çarpıtılmış olan. Ve dünyanın heryerinde sizin dediğiniz geçerli. Bu benim dediğim İran-Türkmenistan-Azerbaycan gibi ülkelerde böyle. Zaten tarihçilerin Hasan Sabbahı anlattıgı bir program vardı orada detaylı bir şekilde karalama kampanyası oldugunu açıklıyorlar. Allaha emanet olun.

• oyunda ilaç nasıl içiliyor ?? bi yapamadım
  • Helix Rift Görevlerini yüzde yüz olarak bitirin. Tüm hedefleri tamamlayın çünkü o görevler sayesinde açılan gizli belgelerde çok önemli detaylar var AC evreniyle ilgili. AC4'ten hemen sonrasında neler olduğu anlatılıyor.
  • arkadaslar dizi 4 anı 2 de şu dilenciler kıralını öldürünce taşın altından geçip bölümü nasıl bitiriyoruz
  • Uygun bir key alacağım yer kolluyorum :D Emeği geçen herkese yine yeniden teşekkürler. :)
  • şu hata mesajını alıyorum, çözüm nedir arkadşlar?

"Oyun klasörün de DataPC.forge dosyası bulunamadı ya da türkçe yama ile uyumlu değil."

DataPC.forge ekleyerek yaptım olmadı. çıardım yaptım olmadı.. bi türlü yamayı kuramadım. oyun normal olarak açlılıyor ve oynuyorum ama bi türlü türkçe yapamadım.. yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum.

teşekkür ederim
  • lethe_57 L kullanıcısına yanıt
    Benim exe dosyasıyla yükleyemeyenler için verdiğim DataPC.forge dosyasını attıktan sonra yamayı tekrar kurmanız gerekmiyor. Yamanın kendisi o dosya zaten. Attıktan sonra açıp oynayabilirsiniz. Tabii 1.4.0 versiyonuna sahip olduğunuzu varsayıyorum yoksa hiçbir şekilde çalışmaz yama. Ayrıca DataPC_patch_01.forge dosyasını da silmeyi unutmayın.
  • Said oyunu türkçe olarak bitirdim sen ve ekibine ne kadar teşekkür etsem az Çok erken ama victory çıkınca onuda çevirirmisiniz?
  • Dilenciler kralının öldürmek için çıktığın yerin karşısında mağara girişi gibi bir yer var. ordan devam ediceksin
  • bu bilmece görevlerini nasıl yapıcaz detaylı bı anlatım olursa iyi olur siyah kıyafeti açmak için gereklı sanırım
  • İnitiatese bir türlü bağlanamıyorum. Yamayla alakası var mı acaba yoksa ubisoft serverlarından mı kaynaklanıyor? Ayrıca oyun da arada sırada çöküyor. Çalışmayı durdurdu deyip. Bu yamadan kaynaklanıyor heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu oynamayı çok istiyorum ama ekran kartım işlemcim kaldırmıyor. Ah yokluk ah
  • Arkadaşlar Türkçe Altyazılı oynanış videosu video yayınlayan site varmı acaba?Ps4 te oynuyorum oradan takip ederek oynıyacam da ilk 2 bölüm olarak youtube da buldum ama daha ilerisini bulamadım bulan varsa paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
  • PC için yarın 5. yama geliyor. (Patch 5 for ‪#‎AssassinsCreed‬ Unity is now live for Xbox One and PS4 players (PC tomorrow).) Şu an yeni nesil konsollar için yayımlanmış. 5. yamada performans, bağlantı ve genel kararlılık sorunları düzeltiliyormuş. Muhtemelen Türkçe yama için bir güncelleme yapılması gerekecek. Yeni güncelleme ile mevcut yamanın çalışmama ihtimali var. Said, bilgine.

Çözülen sorunların listesi burada:
    http://forums.ubi.com/showthread.php/1013224-Patch-5-Release-Notes

PC-specific fixes that address performance, connectivity and general stability issues will be available when the PC update releases later this week.

Düzenleme: İşin ilginç tarafı bu yamanın boyutunun PS4 için 6.5 GB olması. PC için de benzer bir boyut olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Şubat 2015; 19:59:15 >

• Oyunu güncellemeyiz olur biter :)
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    6,5 GB lık bir yama ciddi düzeltemeler içeriyor demektir.Yama güncellemesi kolay iş sanırım.Halolur.
  • Said hocam, animus projesi gayet güzel olmuş. ben senden bir şey rica edecektim. biliyorsun birinci oyunun altyazıları yok, o oyunu da özetleyen bir kısım yaparsanız sevinirim. iyi çalışmalar kolay gelsin. @saidsrc
  • kardeş o dediklerini harfiyen yaptım ama hala oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 19 Şubat 2015; 18:47:56 >
  • O değil hiç utanmıyorlar ya,35 GB'lık oyuna toplamda 20 GB'lık güncelleme geldi.
  • Bitti....
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.