Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeviriyi yapan ekibe çok teşekkür ediyorum.

Mükemmel ceviri şahane oyun, oyunu bitirdim ve herkese tavsiye ederim.
  • ya bir şey sorucam 5. yamayı kurabilmem lazım ama direkt oyuna giriyor sanki yama gelmemiş gibi acaba türkçe yamadan mı kaynaklanıyor
  • Yama henüz pc için yayınlanmamış olabilir benim oyun da güncelleme yapmadı.
  • 5. yama biraz gecikecekmiş.

Title Update 5 for PC has a small unavoidable delay and is expected to be release soon – please watch out for further updates.
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    Okan'cığım seni forumda görmek güzel eski günleri aklıma getiriyor:( Ne var ne yok iyimisin.
    Bu arada şu update'in de altına bir türkçe açıkama yapsaydın iyi olurdu be
  • anonymousenvoy baya bir çarpıtmışsın helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Okan'cığım seni forumda görmek güzel eski günleri aklıma getiriyor:( Ne var ne yok iyimisin.
    Bu arada şu update'in de altına bir türkçe açıkama yapsaydın iyi olurdu be

Gayet iyiyim sen de iyisindir umarım.

Elimizde olmayan nedenlerden dolayı yama biraz gecikecek ama yakında çıkacak, güncel haberler için bizi takip etmeye devam edin demişler.

Yalnız Ubisoft'un yarın için söz verip de yamayı çıkartamaması, ekipler arasındaki uyumsuzluğu da gözler önüne seriyor. Hani oraya tomorrow yazma soon yaz bari değil mi?

Yamanın bu akşama kadar geleceğini zannediyorum.

* Düzenleme: Güncelleme geldi, Uplay'den 90 mb civarında indirdim. Türkçe yama v1.5.0'da çalışıyor, sorun yok ama yeni satırlar gelmiş olabilir emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Şubat 2015; 14:26:47 >

• arkadaşlar oyunun %15 lik kısmını oynayan ve save paylaşacak biri varmıdır acaba? steam versiyon.

benim save gitti. fast travel ederken birden dead kings dlcsine geçti ve eski savem gitti.
    İyilik okan,yaş olmuş 38 hala oyun oynuyoruz
    Yalnız PS4 de 6.5gb demişsin,pc de ise 90mb indirdim diyorsun.Bu kadar fark olur mu platformlar arasında.
    Bu arada said bu gelen yamayı nasıl kontrol edecek yeni neler eklenmiş diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

İyilik okan,yaş olmuş 38 hala oyun oynuyoruz
    Yalnız PS4 de 6.5gb demişsin,pc de ise 90mb indirdim diyorsun.Bu kadar fark olur mu platformlar arasında.
    Bu arada said bu gelen yamayı nasıl kontrol edecek yeni neler eklenmiş diye.

6.5 GB diyen kişi sonra açıklama yapmış:

Good part is that the download started from 6.47GB, so it seems that this is only a 30MB patch. I could be wrong, but it downloaded incredibly fast for a full 6.5gb download (mere seconds)

Yani belli bir boyutu geçip hemen indirmeye başlamış ve aradaki fark 30 MB denmiş. Yani yama küçükmüş neyse ki.

Said onları ayarlar, zaten DLC ile uğraşıyorlar muhtemelen birlikte yayınlarlar. Henüz 1.5 ile çok devam etmesem de 5 dk.lık oynanışta bir sorun göremedim.

Oyun orijinal bu arada, diğer korsan sürümlerde sorun olur mu bilemem ama sanmıyorum.

• şimdi bu yeni v1.5.0 güncellemesinden sonra türkçe yama uyumlulugu falan gidermi acaba
  • Haritada F ile gösterilen yer DLC. Oraya gitmişsiniz yanlışlıkla. Araştırdım, DLC'nin ilk bölümü bittikten sonra harita açılıyormuş. Haritada bu sefer P harfi bulunan noktaya Hızlı Seyahat yapmanız gerekiyor. Böylece Paris'e ve ana oyuna geri döneceksiniz. İlk bölümü oynamadan dönemiyorsunuz ama. O da ayrı saçmalık ama sonuçta saveleri silmekten iyidir. Daha sonra çeviri çıktığında ilk bölümü baştan açarsınız.

Bende aynı şekilde sorun olmuştu sonra said üstadın yukarıda yazdığını yaptım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Haritada F ile gösterilen yer DLC. Oraya gitmişsiniz yanlışlıkla. Araştırdım, DLC'nin ilk bölümü bittikten sonra harita açılıyormuş. Haritada bu sefer P harfi bulunan noktaya Hızlı Seyahat yapmanız gerekiyor. Böylece Paris'e ve ana oyuna geri döneceksiniz. İlk bölümü oynamadan dönemiyorsunuz ama. O da ayrı saçmalık ama sonuçta saveleri silmekten iyidir. Daha sonra çeviri çıktığında ilk bölümü baştan açarsınız.

Bende aynı şekilde sorun olmuştu sonra said üstadın yukarıda yazdığını yaptım oldu.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam hemen deniyorum...
    Okan birşey sorayım,Black flag oynarken benim pc de tabiri caizse yağ gibi akıyordu oyun,şimdi ise 10fps zor görüyorum takılmadan dolayı oyunu zor oynuyorum.Sistem gereksinimlerinde
    yetersiz görünüyor benim pc,ama ayarları düşürsemde birşey fark etmiyor şimdi senden bir yanıt alayım,1.5 güncellemesiyle oyunda performans artışı oldu mu,takılmalar hala var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa sitelerde dolaşırken bir sitede bişey dikatimi çekti bildiğiniz üzere oyunun 1.5.0 güncellemesi cıktı türkce yama bu güncellemede çalışmıyomuş galiba doğrumu acaba ???
  • Henüz denemedim ama yama 1.5.0 ile uyumsuz ise yeni versiyon yayınlarız. Zaten DLC çevirisi de bitmek üzere.
  • Arkadaşlarhttp://www.skidrowreloaded.com/assassins-creed-unity-update-v1-5-proper-reloaded/ bu reloaded için update linki. 1.5 updatesini yükledim ama hiç bir değişiklik olmadı oyunda hala kasıyor.Farklı bir sonuç alan var mı ?
  • türkçe yama güncellemede çalışıyor ben dün gece yamayı yükledikten sonra oynadım herhangi bir sorun yok
  • Ya benimki son yama olduğu halde acu.exe durduruldu diyor kafayı yicem 45 gb kotam gitti netim pert hiçbişi izlenmiyor ya!!!
  • yeni patch den sonra 3 saate yakın oynadım herhangi bir sıkıntı yoktu
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.