Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
64
Favori
337.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık çok çok teşekkürler. Sayende türkçe yamaya çok hızlı erişiyoruz Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamayın, emek vermişsiniz, hataları yazıp durmak da istemedim. İngilizcem biraz var, o nedenle de not almadım hataları gözardı ettim. Çok dikkat çeken bariz bir hata görürsem iletirim tabi. Oyunu çok hızlı oynamıyorum, baya sağa sola bakına bakına sindire sindire... Yeni yamayı kurmadım henüz, elinize sağlık. Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

Düzeltme: Şimdi aklıma geldi. Havi kelimesi geçiyor oyunda. Havi, Odin'in onlarca isminden biriymiş (wikipedi öyle diyor). X, bazı dillerde H olarak okunduğundan sanırım böyle bir şey var. Yalnız wikipedi'de Xavi değil Havi olarak geçiyor isim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 14 Ocak 2021; 23:35:16 >
  • @zartzurt456 çok teşekkür ederim ellerinize sağlık aynı gün müdahale etmeniz gerçekten taktire şayan sayenizde oyuna devam edeceğim, sevgilerle

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Ellerine sağlık kardeşim süpersinAssassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• ben de diyorum youtube da son 3 saatte yama çalışmıyor diye 50 tane yorum niye geldi :D :D oyuna güncelleme gelmiş :)

• Eline sağlık güncelleme üstüne bizde yamalarımızı güncelledik sayende Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• çeviride ki 'Vizyon' kelimesi ne anlama gelmekte acaba ?

• Eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeneCa61

çeviride ki 'Vizyon' kelimesi ne anlama gelmekte acaba ?

görü,kehanet manasındadır büyük ihtimal

• frkndgnr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🙋🏼‍♂️
  • Yeri burası değil ama ana sayfadaki rdr2 yama konusu neden bir anda kaldırıldı, ben mi bulamıyorum acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

1.1.0 v34 e göre 150+ yeni satır eklenmiştir 1.1.1 için yaklaşık 50+ hatalı yer düzeltilmiştir.

Yama versiyon v35

Oyun versiyon 1.1.1

GÜNCELLEME KURULUM AYNIDIR TEKARDAN DOSYAYI İNDİRİN VE AŞAĞIDAKİ

KURULUM ADIMLARINI TEKARDAN YAPIN.

NOT: 1.1.1 GÜNCELLEME ÜSTÜNE 1.1.0 YAMASINI KURMAYI DENİYEN OLDUYSA LÜTFEN YAMA UYGULAMADAN ÖNCE DOSYALARI DOĞRULAMA

YAPARAK DataPC_patch_01.forge DOSYASININ ORJİNALİ İLE KURULUM YAPIN.

Kralsın üstad, ellerin kollarına sağlık valla hakkın ödenmez. Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

Hitman 3 20 ocak tarihin de, The Medium'da 28 ocak tarihlerin de çıkıyor. Bu oyunlar da piyasaya çıkınca, müsait bir zamanın da el atarsan çok seviniriz. Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• hocam elinize sağlık kaldığımız yeerden maceraya devam Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• Çok teşekkürler ellerine sağlık

• siz nasıl bir kralsınız çeviri için teşekkürler ^^

• Bugün güncellemeyi yaptım ve oyun tekrar ingilizce oldu yamayı tekrardanmı kurmam lazım 

• enes101010 E kullanıcısına yanıt

Evet. Eğer eski yamayı tekrar çalıştırdıysan oyun dosyalarını doğrular. Ardından ilk sayfadaki linkten v35 olan yeni sürümü indir ve aynı şekilde kurulumu gerçekleştir.

• bi bendemi oyun açılmıyor ya

• selamlar, ilk sayfadaki linkte sorun mu var, nexus sitesi açılmıyor tıkladığımda server error yazıyor.

EDIT: Düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 16 Ocak 2021; 0:25:45 >
  • oyun tıkandı bende ilerlemiyor bugmıdır acaba başka kimse de aynı sorun varmı normal de E ye basıp görevi başlatıyorduk fakat devam etmiyor birde sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor ''Burası bu keşişin korkunç intikamını aldığı yer'' yapıp bitirdiğim bir görevden sonra çıktı yazı güncellemeyi yaptım 1.1.1 fakat yine düzelmedi

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.