Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.155
Cevap
64
Favori
337.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.45 gb güncelleme gelmiş yama çalışıyor mu şuan?

• Oyunun güncellemesi ve yamanın güncellemesini kurdum. Ben de bir sıkıntı olmadı. Bu arada oyunda "voleybol" kelimesi geçiyor. Öldürmeyi doğruladığımız bir elemanın konuşması sırasında. Okçulukla alakalı bir terim gelmesi lazım sanırsam.

• 6.45 lik update yaptım dosya doğrula diyorum 8 gb daha indiriyor. Ayar etti bu Ubisoft beni.Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• Çok teşekkürler hocam . Ayrıca benim Ubisoft Connect' imde oyundaki istatistikler, başarımlar falan güncellenmiyor. Oyunda rahat 50 saatim olmasına rağmen hiçbir yaptığım ilerleme, mücadele vs. güncellenmiyor. Oyunun dosyalarını doğruladım, yamayı yeniden yükledim vs. ama hala aynı. Yardımcı olabilecek var mı bu konuyla alakalı?

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

• Oyundan atma sorunu halen devam ediyor. Denuvo ile ilgili sanırım. Redditte gördüm. 5700 Xt de yapıyor genellikle bu kartı satıp 3060ti alıcam artık baydım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 16 Ocak 2021; 22:35:9 >
  • "Dost musun düşman mısın?" sorusuna "Friends, piece" diyor ancak alt yazı "Susun arkadaşlar" Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

"Just regular fish" diyor Eivor balık tutarken, altyazıda "Ortak balık" diye geçmiş.

Bazı yerlerde "piece" kelimesi, "dünya" olarak geçiyor.

Gördüğüm hatalar şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 16 Ocak 2021; 23:55:42 >
  • Haftalık görevleri yapmayı atlamayın. 30 opal veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rienque -- 17 Ocak 2021; 15:34:54 >
  • OpenAI gpt-3 yazısı geldikden sonra oyun açılmıyor. yardım eder misiniz?

• Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var...

Oyunun dosyalarını doğruluyorum, ana sayfadaki yamayı kuruyorum. Ancak dil değişmiyor. Nerede hata yapıyorum acaba?

Open al yazısı görünmesine rağmen oyunu açtığımda türkçe olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerdaalll0001. -- 17 Ocak 2021; 18:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var...

Oyunun dosyalarını doğruluyorum, ana sayfadaki yamayı kuruyorum. Ancak dil değişmiyor. Nerede hata yapıyorum acaba?

Open al yazısı görünmesine rağmen oyunu açtığımda türkçe olmuyor.

epic game denmi alınma oyun uplay üzerinden dosya doğrulaması yap

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Evet epic üzerinden alınma.
    Tamam öyle yapayım bi de üstad
  • "Dag" adlı bir karakter var. Altyazılarda ismi "Doug" olarak geçiyor. Doğrusu ve orijinali Dag.

• Easter acaba bu yamayımı kullanıyor bugün biraz videoya baktım da günlükler falan çok iyi çevrilmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Easter acaba bu yamayımı kullanıyor bugün biraz videoya baktım da günlükler falan çok iyi çevrilmişti

Evet bu yamayı kullanıyor.

• Yamayı indiremiyorum. yarım eder misiniz?

• JuRicky J kullanıcısına yanıt

Oyunu doğrulayıp tekrar kur yamayı düzelir.

• Nitrozamin kullanıcısına yanıt

eyvallah aagam oldu teşekkürler

• Yama kurduğum zaman açılmıyor oyun. Girmeden atıyor oyuna doğruladım tekrar kurdum hala aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nitrozamin

Oyunu doğrulayıp tekrar kur yamayı düzelir.

Başka çözümü var mı acaba?

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

oyunun güncellemesi ile birlikte yama artık çalışmamaya başladı yeni yamaya uygun hale getirilmesi gerekiyor yamanın, ne zaman düzeltilir

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.