Arkadaşlar baş rahip - mektup topla diye bir görev var. Oyundan atıyor sürekli. Daha önce hiç oyundan atma problemi yaşamamıştım. Ama şimdi bu görevden midir haritanın o bölgesinde mi bir problem var bilmiyorum sürekli oyundan atıyor. Bazen birkaç dakika bazen birkaç saniye sonra atıyor masaüstüne. O görevde böyle bir problem yaşayıp çözen oldu mu? |
Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (47. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar oyun türkçe başlıyor sonra rusça oluyor ? Buna çözüm bulabilen yok mu yamayı yapıyorum rusçaya çeviriyor yama..Ayarlarda oyun ingilizce seçeneğinde ama oyun tamamen rusça nasıl düzeltebilirim
-
Ben linklere tıklıyorum ama bişey olmuyor. İndiremiyorum arkadaşlar bı yardım ediverin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yama için teşekkür ederim, YouTube üzerinden yama ile birlikte oyunu bitiriyorum, merak eden varsa link paylaşabilirim. 👏🏻 -
hocam ubisofttan güncelleme geldikten sonra ingilizceye geri döndü. tekrar kurdum ama hala ingilizce. bi çözümü var mı
-
Open gpt açılırken donuyor 4-5 gündür hiç girmemiştim :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA06FE1EE -- 14 Şubat 2021; 12:42:21 > -
merhaba bişi sorucam oyunu uplayden aldım ana menusu almanca çıktı ingilizce nasıl yapabilirim türkçe yamayı direkt atsam çalışırmı
-
Bugün oyuna 10gb+ bir güncelleme gelecek. Yeni raidler eklenecek. Umarım @zartzurt hocam hızlıca el atar.
Oyuna bugün gelen güncellemeyle sürümü 1.1.2 oldu. Türkçe yamanın çalışması için tekrar uyarlaman gerekecek. Haber vermek istedim. @zartzurt456
-
Oyuna bugün güncelleme geldi. Umarım en kısa zamanda yamayı güncellersiniz.
-
Nezaman güncellenir yama ?
-
oyuna gelen 18gb lık son güncelleme ile mevcut dosya dile uymuyor.. güncelleme getirin lütfen
-
Umarım en kısa sürede yamayı güncellersiniz. Yama yeni gelen güncelleme ile çalışmıyor çünkü.
-
umarım güncellenir yama hocam bugün ki gelen güncelleme ile çalışmıyor. hocam elinize sağlık yamanızla oynuyorum 95 saat oldu hala %59 bitirdim sömürüyorum oyunu
@zartzurt456 Bir açıklama yapsanız güncelleme ne zaman gelir acaba?
-
@zartzurt456 başkan beklemedeyiz
-
İnşallah çabuk gelir oyun gayet keyifli. Türkçe ile mükemmel. Lütfen acele edin👏🏻 -
@zartzurt456 yeni gelen güncelleme ile artık oyuna yama yapsan dahi ingilizce açıyor bi güncellersen tadından yenmez zart hocam
-
@zartzurt456 hocam sabırla bekliyoruz.
-
tükçe yama güncellemesi bekliyoruz.. ellerinizden öper. @zartzurt456
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X