Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
64
Favori
337.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gözünüzü seveyim oyunu dün aldım tr yama var diye bugün güncelleme geldi bozuldu. oyunun tam tadını almıştım. tahminen ne zaman gelir yeni yama?

• @zartzurt456 başkan senin sayende bu siteye üye oldum güncellemenin devamı için takipte kalacağım yaptığın emeğe ve çabaya saygı duyuyorum bizi bu zevkten mahrum bırakma

• Hocam yama için güncelleme beklemekteyiz bizi görürsen seviniriz teşekkürler @zartzurt456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hevaissen -- 17 Şubat 2021; 1:52:23 >
  • @zartzurt456 baba hadi gözünü seveyim gelsin artık yeni yama

• Adam online değil arkadaşlar bu aralar pek görmüyorum yakın zamanda güncelleme beklemeyin desem yeridir umarım bir sürpriz olur inş hasta falan değildir tez zamanda aramıza dönmesi dileğiyle
  • hocam merhabalar son gelen güncellemeyle beraber(1.1.2)yama çalışmıyor yapabilirseniz çok sevinirim

• Save dosyalari giden oldumu hem bulut hem windowstaki savelerim gitti guncelemeden sonra.
  • abdulgunes10 A kullanıcısına yanıt

Save gitmedi de çok saçma bir olay oldu. Bende baltam ve yayım yok oldu saçmalığa bak  

• yama güncellemesi gelecek mi gelmeyecek mi bari cevap verin

• güncelleme yaptıktan sonra tekrar türkçe yamayı kurun

• mavidost M kullanıcısına yanıt
    Olmuyo dostum kurduk denedik.
  • abi buraya güvenip oyunu satın aldım geçen gün. dün güncelleme geldi türkçe yama patladı oynuyamıyorum. lütfen artık yeni yamayı paylaşın parama yazık olacak

• güncelleme yaptıktan sonra kurdum çalışmadı yamaya güncelleme lazım

• Çevrimdışı da oynatmıyor. Güncelleme şart :/

• Arkadaşlar biraz sabır. Rdr2'de de güncelleme geldi geçenlerde, zartzurt sağolsun uyarladı yamayı yeni sürüme. Bunun içinde yardımcı olacaktır müsait olduğunda. Biraz beklemekte fayda var. belki işleri yoğundur belki hastadır belki pc başında olamıyordur bu aralar fazla. Zartzurt iyi niyetini defalarca kanıtladı çünkü. Gerekeni yapar müsait olunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcancakir93

abi buraya güvenip oyunu satın aldım geçen gün. dün güncelleme geldi türkçe yama patladı oynuyamıyorum. lütfen artık yeni yamayı paylaşın parama yazık olacak

Bu yama olmasa almayacak mıydın   ingilizce devam ederiz başka çare yok

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Rdr2 turkce yama varmi suan iptal oldu diye biliyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Arkadaşlar biraz sabır. Rdr2'de de güncelleme geldi geçenlerde, zartzurt sağolsun uyarladı yamayı yeni sürüme. Bunun içinde yardımcı olacaktır müsait olduğunda. Biraz beklemekte fayda var. belki işleri yoğundur belki hastadır belki pc başında olamıyordur bu aralar fazla. Zartzurt iyi niyetini defalarca kanıtladı çünkü. Gerekeni yapar müsait olunca.

Aynen öyle sık boğaz etmemek lazım sonuçta hayrına yapıyor. Gelip burada serzeniş etmek ancak canını sıkar üstadın

• abdulgunes10 A kullanıcısına yanıt

Yine Zartzurt arkadaşın makine çevirisi ile hazırladığı var. Ben beceremedim kurmayı kullanmadım ama forumda konusu var. Memnun genel kitle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Hikayenin bitmesine az kaldi ama bi turkce gormek iyi olurdu rdr2 yi saolasin.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.