Sorun yok hocam ikinci turu bitirirsiniz biraz ara verip. Öyle muazzam bir oyun ki 2 tur bitirdim 3.turada başladım ara ara haftasonları oynuyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (49. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: theKing_Bu yama olmasa almayacak mıydın
ingilizce devam ederiz başka çare yok
Alıntıları Gösterhocam açıkcası türkçe yama için aldım. bazı oyunlar bilmediğin dille hiç zevk vermiyor ve anlamıyorum :) yoksa animus projesini bekliyecektim :)
-
kral güncelle şunu yav sana zahmet. bu arada benim gold baltam gümüş oldu fasfsdvfsdvg
-
güncelleme yaptığı için pişman olan varsa torrent verebilirim indirip eski paketten devam edebilirsiniz yamayı da yükleyip. save dosyalarınızı yedekler kurarsınız yenisini
-
quote:
Orijinalden alıntı: umutcancakir93hocam açıkcası türkçe yama için aldım. bazı oyunlar bilmediğin dille hiç zevk vermiyor ve anlamıyorum :) yoksa animus projesini bekliyecektim :)
Alıntıları GösterYani olabilir de ücretli bir yama değil bu sonuçta. Beklemekten başka çaremiz yok. Adamı da sık boğaz etmeyelim şahsi fikrim.
-
rdr2ye geçtim yama güncellenene kadar rdr2 ile devam edicem. inşallah yakın zamanda çıkar şahsi fikrim valhalla çok iyi oyun. rdr2 pek zevk vermedi belki yeni başladığım içindir.
-
@oguzhan_48 rdr 2 TR yaması forumda var mı? Varsa linkini atar mısın sana zahmet
-
Hadi reis dün rdr2 cilerin sorununu çözmüşsün şu yamaya güncelleme gönder artık. Bari üstünde çalışıyo musun ondan haber ver :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18gb güncelleme indirmek biraz sıkıntılı oldu :D evet düzeltiyorum şu an 1500+ yeni satır eklenmiş oyuna 100+ değişiklik yapılan yer var aralarında onları düzeltiyorum sıralaması karışık oldugu için her satırı tek tek bakıyorum. büyük ihtimal gece 1-2 gibi bitmiş olur konuya eklerim.
-
Allah senden razı olsun reis tuttuğun altın olsun 😙😙😙 -
adamsın sen ya sende olmasan oyun oynıyamıcaz
-
reis parti kur oy verelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt45618gb güncelleme indirmek biraz sıkıntılı oldu :D evet düzeltiyorum şu an 1500+ yeni satır eklenmiş oyuna 100+ değişiklik yapılan yer var aralarında onları düzeltiyorum sıralaması karışık oldugu için her satırı tek tek bakıyorum. büyük ihtimal gece 1-2 gibi bitmiş olur konuya eklerim.
Beklemedeyiz no sıkıntı :D . Şimdiden eline sağlık hocam.
-
Beton yetmez beton.
-
adamsın reis
-
@zartzurt456 Bu emekleriniz karşılıksız kalmamalı, hiç değilse bir kahve ısmarlayalım :) özelden iban bilgilerinizi verirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.
-
Kurulumu yaptım ama dil kısmında Türkçe seçeneği yok. Yani olmadı. Kurulum aşaması biraz sakat gibi. Ubisoft game launcher nerde mesela? Ve en son kopyalama işleminden sonra ne yapacağız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt45618gb güncelleme indirmek biraz sıkıntılı oldu :D evet düzeltiyorum şu an 1500+ yeni satır eklenmiş oyuna 100+ değişiklik yapılan yer var aralarında onları düzeltiyorum sıralaması karışık oldugu için her satırı tek tek bakıyorum. büyük ihtimal gece 1-2 gibi bitmiş olur konuya eklerim.
Sen nasıl bir kralsın ya :D 2 gündür seni bekliyorum resmen, sürekli konuyu kontrol edip duruyorum kafayı yedim resmen :D şimdiden çok çok teşekkürler, emeğine sağlık hocam.
-
1.1.1 v35 e göre 1500+ yeni satır eklenmiştir 100+ yer düzeltilmiştir.
Yama versiyon v37
Oyun versiyon 1.1.2
GÜNCELLEME KURULUM AYNIDIR TEKARDAN DOSYAYI İNDİRİN VE AŞAĞIDAKİ
KURULUM ADIMLARINI TEKARDAN YAPIN.
NOT: 1.1.2 GÜNCELLEME ÜSTÜNE 1.1.1 YAMASINI KURMAYI DENİYEN OLDUYSA LÜTFEN YAMA UYGULAMADAN ÖNCE DOSYALARI DOĞRULAMA
YAPARAK DataPC_patch_01.forge DOSYASININ ORJİNALİ İLE KURULUM YAPIN.
-
Hem adamsın, hem de ellerine sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X