Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla 1.2.1 Türkçe yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce malum güncelleme geldi ve mevcut Türkçe yama yalan oldu. Güncel yamayı indirebileceğim bir yer var mı?

• makine çeviri discord unda bula bilirsin güncel versiyonları.

• Çalıntı yamayı utanmadan güncellemeye devam ediyor bir de. Arsız olmuş insanlar iyice.

• animus projesi hakkeder :D

• dehsetbisey D kullanıcısına yanıt

Ne çalıntısı kardeşim ya. Oyuna verdiğim paranın yarısını zamanında animus'a verdim. Asıl hırsız onlar. Ufak bir güncelleme ile patlayan yama için 1 aylık üyelik istiyorlar. 1 ay sonunda güncelleme gelirse verdiğin para çöpe gidiyor. Bu durumda kim arsız?

• Oo hırsız güncellemiş yamayı hemen, animus ta hemen güncellemişti, bak doğruyu söyle gene mi çaldın
  • Jackers J kullanıcısına yanıt

Boşuna anlatma bunlar paralı adamlar senin yazdığın hiç bir şeyi anlamazlar. Animustan yama almıyorsan hırsız oluyorsun onlara göre, senin gibi yama alıp sonrada oyuna güncelleme gelirse de arsız oluyorsun.İndir zartzurtun yamasını keyfine bak. En azından paranla hakarete uğramazsın :D

• Benim de oyunu bitirme yüzdem %75-80 civarı iken malum oyuna güncelleme geldi ve yama yalan oldu.

Çeviri grubunun yamalarına, bi sorundan dolayı 15-20 gün erişilememişti ve bu semepten bu günlerin telafisi için problem çözülünce üyeliklere bu süre eklenicekti.

Sorun çözüldü, ama 2 gün önce süresi dolan üyeliğime bu günler telafi edilmemiş. Acaba bana neden eklenmediği için bi Discord gruplarına bakayım dedim, aa o da ne üyeliğim bittiği için Discord sunucularından bile atılmışım  (bir başka grupta 2 aydır üyeliğim olmamasına rağmen hâla üye olarak duruyorum)

Sonuç olarak ufak bi güncelleme yüzünden tekrar yamayı alacak değilim, oyun da sıkmıştı zaten sildim kurtuldum.

Üyelikli çeviri gruplarını destekliyorum ama bu grubu artık desteklemiyorum.

• Güncelleme geldiğinde yama bozulunca indirme hakkı vermemeleri çok ayıp. Yeni Dlc çıkar anlarımda neyse. BU ekonomide çok kişiye ulaşmak istiyorlarsa fiyatı düşürüp geri dönüşleri artırmaları lazım bunlara biraz amazonu anlatması lazım birinin. Madem istiyorlar sen bizden hiç kopma sürekli kal değişiklik şart amazon prime baksınlar kıyası anlayabiliyor musunuz !:D bu gidiş ile talepleri azalır gönüllü çevirmenler elbet çıkar. Yaptıkları çeviriyi destekliyorum ama keşke yukarda yazılan arkadaşa sen bize üye olmuşsun olsun çıksan da oyununu keyifle oynamaya devam et diye mail atmaları lazım buda indirme linki vb. Ne zaman iyi niyetli insanlar ortaya çıkacak hey gidi OYUN ÇEVİRİ hey o günler güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dehsetbisey

Bu mesaj silindi.

Emeklerinin bedelini ödedim mi ödedim. Sözleşmesine kadar bildiğine göre sen de o gruptan birisin her halde. Ayrıca konu sözleşmeye koyup koymamaları değil, köylü kurnazlığı yapmaları. Bana "arsız" demek de sizin haddinize değil kendinize gelin.

Bir sürü hesapları var forumda, sürekli forumdaki insanlara hakaret ediyorlar. Sen yine bir kere üye olmuşsun animusa o yüzden sana düşük tarife hakaret ettiler.Birde şey var asla kendilerinin bir gruba ait olduğunu kabul etmezler diğer arkadaş sana cevap vermeden ben yazayım dedim. Kesinlikle animus ile alakası yok ama sana hakaret edecek kadarda animus . Bu forumda moderatör abileri sayesinde istedikleri gibi hakaret edip iftira atıyorlar. Hatta sana yazılanın aynısını onlara yazınca uzaklaştırma cezası da alıyorsun.ücretsiz yama gruplarının internet sayfaları veya discord grupları var tavsiyem onlarla muhatap olman, oyunla veya yamayla ilgili sıkıntın olursa da yardımcı olurlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 30 Nisan 2021; 0:14:59 >
    Herhangi bir gruptan olup olmamam bir şeyi değiştirmez. Sen paşa paşa kabul ettiğin şartlar şuan aleyhine işliyor diye ağlıyorsun. Gelip burda çalıntı yama arıyorsun. Arsız demeyim de ne diyeyim.
  • O yüzden mi ücretli çeviri grupları dhden çekildi? O yüzden mi sizin gibi ölücü tayfa şuan burada cirit atıyor? Bu gruplara bu forumda sövülmedik küfür, hakaret edilmedik kötü söz kalmadı, hatta bu gözler nelerle tehdit edildiklerini gördü. Şimdi meydanı boş buldunuz sallıyorsunuz yine. Sallamaya devam.
  • Bu hususta iki tarafta da hata var. Biri yamayı yayınlayanların, ikincisi yamayı satın alanların. Nedenlerine gelirsek:

Yayınlayıcı taraf için:

-Artık günümüzde hiçbir oyun tam olarak piyasaya çıkmıyor. Bu nedenle sık sık gelen güncellemeler yamaya harcanan vakti arttırıyor ve diğer projelere ayıracağın zaman ve insan kaynağı azaltıyor. Bu nedenle hiçbir zaman bir oyunun güncellemesi kesilmeden oyunu çevirmem, uğraşamam. Ama ticari kaygı işte, popüler kültürden beslenir... Bir sorun çıktığında ise sözleşme var kardeşim... Güncellemeden dolayı uçup giden yamayı tekrar toplamak için tekrar para vermek can sıkıcı cidden.

Müşteri tarafı için:

-Aslında yukarıdaki nedenle hemen hemen aynı ve sorunun baş müsebbibidir. Yeni bir oyun çıksın, herkesten önce oynayayım, ama bunu Türkçe oynayayım... Eee bu potansiyeli gören ekip(ler) durur mu hemen çevirir :D

Çarkı işte bu iki dişli döndürüyor.

Bu arada birisi proje ile ilgili olmadığım halde Facebook hesabımı nereden bulduysa benden Valhalla yamasının güncelini istiyor. :D Üyelikler, bu mağdurluktan dolayı uzatıldı falan deniyor İnşallah sıkıntı çözülmüştür.

• dehsetbisey D kullanıcısına yanıt

Ücretli yama grupları forumdan çekilse Forumda sadece oyun yamaları konuşulurdu, dostluk ve kardeşlik olurdu :D ,kimse kimseye ölücü , beleşçi ve fakir demezdi. Kardeş kardeş geçinip giderdik.Çekildi dediğin gruplar yeni hesaplar açarak oyunculara hakaret etmeye devam ediyor.örneği çok uzakta arama :D Moderatör abiniz olmasa kalıntılarınızda kalmazdı forumda ama neyse.

• Hahahaha siz anca translate ve çalıntı yamaları konuşursunuz bu kafayla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehsetbisey

Hahahaha siz anca translate ve çalıntı yamaları konuşursunuz bu kafayla..

parayla yama almak isteyen adam zaten gider paralı grupların internet sitesinden yamayı alır. donanım haber yama forumunda zaten translate ve normal yama konuşulacak başka ne konuşcaz :D Keşke o güzel paracıklarınızı alıp o güzel atlarınıza binip paralı yama site sayfalarınıza gitseniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 30 Nisan 2021; 19:41:5 >
  • Benim merak ettiğim hususlardan biri de mesela donanım haberde (anasayfada gördüğümüz üzere) şirketler reklam ve tanıtım amaçlı paylaşımlar yapıyorlar. Kesin bilmemekle birlikte muhtemelen bu şirketlerin bu reklamlara ücret ödediklerini düşünüyorum. Ücretli yama yapanlar da malum az çok iyi kötü gelir elde ediyor hatta işletme haline gelenleri de var. Acaba bunlar da açtıkları çeviri konuları ile ilgili ücret ödüyorlar mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.