Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.893
Cevap
42
Favori
188.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Makine çeviri kendi launcherı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çoook uzun. 43 saat oldu ve daha İngiltere'de 2 bölge ile dost oldum. Önceki iki oyundaki bölge temizleme hastalığını bu oyunda da yapıyorum ama bu gidişle salacağım. Hikaye ve görev işleri zaten çok dağınık bu şekilde iyice uzaklaşıyor insan. En iyisi az ama öz gidip oyunu bitirmeye oynamak..

• Ubisoft launcher tüm oynanış bilgileri istatistikleri sıfırlanabiliyor mu?

• Ulan Allah kahretsin ne kadar çok oyundan atıyor ya. Tam havaya giriyorum pat masaüstüne atıyor. Bugün altı yedi defa attı oyundan.

• Sizlere özenip bende başladım Valhallaya inşallah sıkılıp bırakmam oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malvigr dövüşü oyundan tiksindirecek kadar zor. Her oyunda illa böyle bir tane toksik sekans koymak zorunda mı bu yapımcılar? Ne bu şimdi gece gece.

Seni boss diye tasarlayanı da, seni test edip onaylayanı da.

Üç oyunun da fantastik dlcleri b.ktan. Olmasa da olurmuş. Gerçi bu içlerinde en eli yüzü düzgünü. Ragnarök mevzuları beni açmıyor yine de. Türü ve tarzı seven hastası olur yalnız öyle bir dlc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Ağustos 2023; 0:5:16 >
  • Halfdan ittifakı için Moira isimli kadını bulmam lazım. Türkçe yamada lokasyon bilgisi olarak kasabanın güneyinde yaşıyor denmiş. Güneydeki bütün toprakları adım adım karışladım yok. Videodan izleyeyim böyle olmayacak dedim, orijinalinde Southeast yazıyormuş, yanı güneydoğu. Gerçi yine tam güneydoğu değil aksine kuzeydoğuya düşüyor kadının evi. Bu oyundaki yardımsız keşif bayağı kazık ve bu tür ifade hataları da tuz biber ekiyor. Keşfi kapatınca da çok basit ve irrite edici oluyor, her simgenin üzerinde ne kadar mesafe kaldığını gösteriyor falan.

• 118.5 saatte -3 saat civarı afk olabilir- bitti. Yüzde 99 görünüyor. Tarikatı tamamlamadım. Kasabayı da 5. seviyede bıraktım ama sanki bir şeyler eksik kaldı.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Wessex saldırısı oldu bazı dostlarımızı kaybettik falan sonra Randvi'ye döndüm. İngiltere bütünlüğü sağlandı ama devam edebilirsin gibi bir şeyler yazdı. Burada bitti mi şimdi bu? Credits falan çıkmadı. Aelfred'e ne oldu orayı kaçırdım mı acaba? Bu bir dlc varmış Final Chapter mı ne ona nasıl gireceğim? Kafamda depdeli sorular. 

Tarikatın bütün üyelerini öldürmem gerekiyormuş galiba. Ama bende bunu yapacak takat kalmadı arkadaşlar.  Çok şey kaybeder miyim acaba bunca saat -saati de geçtim yaklaşık iki aydır- oynamışken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 13 Ağustos 2023; 20:56:53 >

• Ha gayret Zebercet 3 saat daha kasarsan bitersin.

• TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

99'da takılı kaldı resmen. 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Last Chapter'a girmek için ana hikayeyi, Asgard ve Jotunheim arclarını bitirmeniz, Ravensthorpe'u 5.seviyeye yükseltmeniz ve tüm tarikat üyelerini öldürmeniz gerek. Siz ana hikayeyi bitirip kampı 5.seviye yaptınız sanırım. Asgard-Jotunheim ve tarikat üyelerini öldürmek kaldı. Eğer takatiniz kaldıysa tarikat üyelerini netten rehbere bakarak 2-3 saatte halledebilirsiniz hocam. Asgard-Jotunheim arcları da zaten eğlenceli bence ki onlarda toplamda yine 5 saat sürer. Takat yoksa da salın gitsin hocam Youtube dan bakın Last Chapter'a :D

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Asgard ve Jotunheim Dawn of Ragnarök oluyorsa o kısımları yaptım. Bir tane rogulike dlc var onu yapmadım. Onun da yapılacak bir tarafı yok aynı yeri dönüp duruyoruz zaten. Sanırım benim bir tek tarikat üyeleri kaldı da üşendim hem de Baldur's Gate 3 başladım. Gerçi yarın akşam işten gelince bir gazla girip iki üç saatte temizleyip çıka da bilirim. Tarikat üyeleri neyse de şu paralı askerleri bulmak kanser ediyor. Bir tanesi için gelene kadar yolun başında bekleyin demiş mesela açıklamada. 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Dawn of Ragnarok apayrı bir DLC hocam. Asgard ve Jotunheim arcları Valka dan eriştiğiniz kısımlar. BG3 sonrası Valhallaya dönmek de baya vites düşürmek oluyor ya neyse :D

• keşke zamanında alsaymışım şu dlc leri şimdi çok pahalı geliyor :D

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

Herhangi bir kaybınız yok hocam üzülmeyin almadığınız için.

• Bu sefer hakikaten bitti. Oyunu bitirdiğim için teşekkür etti hatta yapımcı firma. 

Müthiş bir deneyimdi. Oynadığım en "görkemli" oyundu diyebilirim. İlk yarım saatinde ne hissettirdiyse aynı seviyede devam etti. Yüz küsur karakteri ile akıldan kolay kolay çıkmayacak, hayat kadar gerçek bir hikaye anlattılar. Rdr 2 falan Corridor Shooter kalıyor bu oyunun yanında.

• Kurtarma diye bir bölüme geldim, taht odasına ulaşmam isteniyor ve Lava boss galiba adı binanın içinde lavların içinde bir boss var her seferinde tek vuruşta beni öldürüyor. Oyun tıkandı kaldı geçemiyorum. Oyunun zorluk seviyesi de değiştirilmiyor. Geçmiş kayıtlar da hep aynı bölümde öldüğüm için yok. Bu bosu nasıl es geçebilirim. Yoksa oyunu sileceğim. Karatekin gücü henüz çok zayıf.

• 51taner kullanıcısına yanıt
    Wemod kurun hocam bir boss yüzünden oyun silinmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

Yükledim ama atadığım tuşlar oyunda aktif olmuyo. Zaten beni Steam felan yönlendiriyor oyuny indirmem için. Oyunu Torrent indirdim. Hem hile yaptırıp hemde orjinal oyun istemesi de saçma bence.

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.