Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.906
Cevap
42
Favori
190.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bn bu oyunun sadece ana hikayesini bitiridim oda tüm kült üyeleri ölmemişti daha basimle kapıştım sadece sanırım öyle bitiyor birde paris dlcsini bitirmiştim oda tek elli kılıçlar için öyle bile 200 saatten fazla sürmüştü ama ben o kadar sıkılmıştım ki 4 kere yeniden başladım öyle bitirebildildim çünkü bu oyunun en güzel kısmı ilk 10 saati ztn npcler o kadar ruhsuz ki oyunun iyi yanlarını öldürüyor misal bu oyunun harita dizaynı odyssey den daha iyi gezmesi daha keyifli ama yaşayan bir dünya yok hikayesi dizi gibi ama benimsenecek sevilecek npc yok her şey yapmacık ubisoft bu oyunu 4 5 sene geliştirip öyle piyasaya sürseydi rockstar kalitesinde yapsaydı işte o zaman bambaşka olurdu combata gelecek olursak odyssey çok daha iyidi normalde yıllardır bu seride uzuv kopması isteyen ben combata girmek istemiyordum ok yayla savaşyodum birbirini tekrar eden adamın üstüne zıplama animasyonu gibi fnisherlar gibi iğrenç animasyonlar vardı odyssey de bir yerden sonra tanrı gibi oluyorduk ve bunu dibine kadar hissettiriyordu bunda da oluyoruz ama hissedemedim ragnarok dlcsini oynasam herhalde anca hissederdim oyunun asgard kısımları güzeldir diye oraları sona bırakmıştım hikaye tıkanana kadar girmemiştim bir girdim ne göreyim loki thor vs sıradan npcler gibi bir geyik vermişler at gibi dedim yapacağınız işin hızlıca bitirip çıkmıştım ben oyunu on ön sipariş ile alanlardanjm odyssey den sonra beklentim büyüktü ama pişman oldum bnm için hayal kırıklığıydı oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oyunu yaklaşık 15 saattir oynuyorum. Origins ve Odyssey'de yaptığım hatayı sanırım bu oyunda da yapıyorum. Seleflerinde bölge temizleyerek ilerliyordum ama aldığım yan görev ve eventlar ile aynı yerlere tekrar dönüp duruyordum. Bu yüzden oyun sürem bayağı bayağı artmıştı. Valhalla tarafında da durum aynı mı. Temizlediğin bir outpost, bandit camp vs için yan görev ile tekrar dönebiliyor musun.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Yan görev veya eventler pek çok kere sizi daha önce gittiğiniz noktalara götürüyor ama Origins ve Odyssey'e göre Valhalla da düşman spamlaması uzun olduğundan geri döndüğünüzde pek uğraşmıyorsunuz. Bence bir bölgedeki ana hikaye içeriğini en önce bitirmeye bakın derim. O bölgenin hikayesi bittiğinde yan görev ve eventleri yapmak daha keyifli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

Oyunun kombat sistemini ben beğendim.

Odyssey de skill kombatları vardı onlar farklı bir hava katıyordu oyuna valhalla da öyle yapmışlar ama aşırı derecede kullanma gereksinimi duymadım.

Pc tarafında kombatlar sürekli tekrar ediyor gibi gelebilir belki de kombinasyon tarafında komutları vardı onların ama biz düz tiki taka oynadığımız için klasik finisherlar kombatlar görüyorduk.

Ps xbox tarafından bir kaç video izlerseniz 222 saat devirmeme rağmen oyunda daha görmediğim bir sürü finisher ve dövüş combatları vardı.

Ubisoft un rockstar gibi büyük gameplay içeren oyun yapımı yok.

Bir şeyi tutturdularsa son 3 lemede olduğu gibi onu sıvayıp sıvayıp sunuyorlar mantık bu.

Tutmayınca gene risk alıp bişiler deniyorlar tutarsa gene aynı mantık hafif geliştirip sunuyorlar. Tutmayınca havlu atıyor oyun ya kapatıyor ya da gene bişiler deniyor Tutmayınca da seriyi bitiriyor.

Çoğu oyunlarının serilerini böylelikle çöp ettiler malum satışlarda çöktü ubisoft ta.

Mirage de özüne dönüp gene gidip mirageden sonra çıkacak oyunun büyük ihtimalle valhalla ile hemen hemen aynı ama büyük harita 2 3 yenilikler eklenip sunulur muhtemelen.

Ubisoft EA nın bu mantıkta çöp ettiği çok seri var.

Ea nın fifa serisi örnek her zaman aynı mantık oynanış hep aynı kaç senedir yapay zekanın zorluk derecesini momentum olayına denge getiremediler kanser ediyor oyun.

Nfs serileri tamamen forza for speed gibi oldu 5 para etmez oyunlar son çıkan oyun tamamen velet oyunu olmuş arabanın orasından burasından 3D yazılar mazılar efektler çıkıyor ne alakaysa artık🤣 son çıkan nfs lerin amacını yapan forzalar varken forza tipi oyun yapmaya diretmekte ne bileyim.

Underground 2 mw tarzında oyun bekler olduk ama maalesef çıkamadı hala EA dan 🙄

Ubisoft tarafında da aynı şeyler izleniyor artık ac fanatiği olsam da şuan ki istedikleri paraları hiç ama hiç hakettiğini düşünmüyorum. İndirimde alırsam alırım güzel indirim sunuyor bazı alternatif siteler öyle alırsak alırım almazsak korsan çekeriz. Origins i korsan oynayıp bitirip gidip 70 liraya gold paketini aldım gene oynuyorum mesela bu tutarlara kim hayır diyebilir.

Ekstradan origins i oynayıp bitiren biri olarak yani oyuna alışkın olmama rağmen valhalla dan sonra combatlar yavan ve zor geldi alışmam zaman aldı ama %92 yaptık oyunu gene.

Valhalla baya baya geliştirmiş hissettiriyor combat sistemini .

Combat tarafı basit kolay kolay ölmüyorsun zorluk Hard extreme falan yapinca zorluyor düşmanların damage arttırıyor.

Origins te aynı level ya da 1 2 tık üstünde bile zorlandığım oluyor öldüğüm bile oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 28 Haziran 2023; 18:39:18 >

• GlowZone kullanıcısına yanıt
    Valhallanın da kombatında sevdiğim kısımlar var misal düşman blocklanamaz saldırı yaptığında adamın üstünden takla atarak arkasına geçmek veya yerde ki silahları düşmana fırlatmak bide atılan oku havada yakalayarak düşmana geri fırlatmak gibi

• arman09 kullanıcısına yanıt

İşte öyle olduğu için oyun fazla zorlamıyor.

Hard ta oynadım yeri geldi zorladı ama güç şişince maf ediyorsun.

Origins te öyle bir dava yoktu çeşitlilik olmadığı için normalde bile zorladığı öldüğüm oluyordu.

Aynı level ya da 1 2 tık yüksek levellerde toplu savaşta maf oluyorsun ama valhalla da tek başıma baskın yapıp çatır çutur harcayıp çıkıyordum mesela köy manastır karakol baskınlarında.

• GlowZone kullanıcısına yanıt
    Valhallada yapay zeka çok kötü yaa gerçekten hiç ruhu yok oyunun

• Oyunu 1.7 complete versiyonu yükledim, yalnız ilk versiyonlara göre bazı şeyler kapanmıyor sanki, önceden sağlık kazanma efekti yada üstümüze hızla gelen domuzdan çıkan kırmızı efekltler falan yok gibiydi, ekrana sıçrayan su damlası falanda dikkatimi çekti bu efektler kapanmıyormu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Haziran 2023; 1:31:42 >
  • Arkadaşlar Origins ve Odyssey'e 175 saat harcadım. Sizce Valhalla'ya geçsem mi bu akşam? Odyssey'in son kısımlarında iyice tiksinip sıtkımı sıyırmıştım ama Valhalla için o kadar güzel yorumlar var ki ekşide, eninde sonunda oynayıp bitireceğim için vakit de kaybetmek istemiyorum. Diğer taraftan, araya Far Cry Primal gibi görece kısa üç dört oyun sıkıştıracaktım ama vazgeçtim gibi.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyin laciverdi bitmek bilmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] işte aradigim cevap. Tesekkurler.

• 5. saatin sonunda İngiltere'ye adım attık. Şu saate kadar müthişti. Slow burn drama bekliyordum aslında okuduğum yorumlardan ama bu kadarını beklemiyordum. Harika olmuş. Eğer bu şekilde devam ederse favorim üç beş oyunumdan beri olabilir. Yıllar önce Game of Thrones izlemeye ilk başladığımda hissettiklerimi hissettim diyebilirim.

• 15 saat oldu. Akşamları üç dört saat oynamaya çalışıyorum. Şu an yanlışlıkla Wrath of the Druids dlcsine girdim ve İrlanda'ya geldim. Yanlışlıkla girmiş olsa bile seviyem yetiyor ve eğer sakıncası yoksa ana oyun öncesi bu dlcyi bitirebilirim. Zaten amacım oyunu olabildiğince uzatmak. Bitirmek için değil de keyif alarak yayıla yayıla oynamak. Dlcleri ana oyundan önce oynamanın bu yönden bir sakıncası var mı? Ya da hikaye anlamında bir sıkıntı olur mu? İngiltere haritasına dönüp ana görevleri bitirdikten sonra mı dlclere girsem? Zaten Ragnarök dlcsi çok ciddi seviye istiyor onu en sona bırakırım. Ama bu Druids dlcsi gayet makul geldi.

Hocam ben de sizin gibi akşamları 2-3 saat oynuyorum. 80 saate geldim. Ana hikaye bitti. Dlclerde sanırım ragnarok hariç hikayeye önceden etki eden bir durum yok. Paris ve irlanda hususunda farklı ayrışan senaryoları var. Ragnarok girmedim henüz ama trailerde gördüğüm odinlik bir durum var devamı olabilir.

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Druids ve Paris DLC'leri ana oyunun ortalarından bir hikaye anlattıkları gibi sorunsuz girebilirsiniz hocam. Ragnarök DLC'si ise Asgard ve Jotunheim arclarından sonrasını anlattığından önce ana oyundaki bu arcları bitirmeniz daha iyi olabilir.

• Teşekkürler arkadaşlar. O zaman bu haftayı Druids dlcsini bitirmeye ayırayım tadını çıkara çıkara. Hayatımın oyunlarından birini oynuyorum gibi geliyor. Bitirince uzun süre etkisinde kalacağımı düşünüyorum. Akşam olsa da eve gitsem.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

• Oyuna her girişimde şu ekranda 5 dakika bekliyorum. Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]RelentlessKnightyoutube
    Assassin's Creed Valhalla main menu music Assassin's Creed Valhalla soundtrack main menu music AC Valhalla ost main menu music AC Valhalla soundtrack main menu theme Assassin's Creed Valhalla ost main menu theme
    https://www.youtube.com/watch?v=Nu877pbP9kg

Millet de şaşkın ufacık bir loop nasıl bu kadar etkili olabiliyor anlam verememiş kimse. Tema müziğinin tamamı güzel evet ama bu kısım bambaşka ya.

• Oyunu uplaye standart almıştım yıllar sonra bu yaz indiriminde ragnarok editionı steame aldım almaz olsaydım oyun bugdan geçilmiyor

• 37 saat oldu toplam. Druids dlcsi bitti, İngiltere'ye döndüm ve İngiltere'deki bütün bakış noktalarını tamamladım. Bunu yapmak iki akşamımı aldı, düşündüğümden fazla varmış ve epey uzun sürdü. Ac oyunlarını oynarken ilk iş bütün haritayı açarım her seferinde. 37 saatte henüz ana hikayede kayda değer bir ilerleme kaydedemedim bu yüzden. 110 level civarı oldum ki ana görev 20 level tavsiye ediyor düşünün farkı. Oyunun hikayesi vs. bir kenara, kültürel altyapısı ve oyuncuya kattığı şeyler de var. Hadrian Duvarına gittim ve bu duvarın Buz ve Ateşin Şarkısı'ndaki Duvar'a ilham kaynağı olduğunu öğrendim mesela. Ve şöyle de bir şey var; oyun hikayesini yer yer çevredeki not kağıtlarından okuyarak takip etmemizi istiyor, gözümüze sokmuyor. Bu da haritayı didik didik etme yönünden hem motivasyon veriyor hem de yapımcıların oyuncunun zekasına saygı duyduğunu gösteriyor ve onore oluyorsunuz.

Ciddi ciddi şu ana kadar oynadığım en "epik" oyun belki de Valhalla ve muhtemelen henüz oyunun dörtte üçünü görmedim bile.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.