Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
31
Favori
69.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesil teknoloji gelirken kimse yeni oyun motoru, yeni oynanış ve yeni mekaniklerle uğraşmaz demek istemişler sanırım. Ac 4 ve Ac rogue neyse odyssey ve valhalla da o olacak ve üçlemeyi sonlandırıp yeni oyuna odaklanacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok ciddi bir soru soracağım. ubishit gibi oyun tarihinin en rezil firmalarından birisinden cidden farklı bir oyun çıkaracağını düşünen var mıydı? yani şu oyun tanıtıldığında cidden heyecanlanan, bir seylerin değişeceğini ekleneceğini düşünen oldu mu acaba? ahahahaha rezillik yahu. adamlar oyunu tanıttı getirilen özellikleri sayıyorlar 2 elde de balta kullanmak ahahahahahauaah. ulan insan bunu yenilik olarak söylemeye utanır be. bu kadar mı ar damariniz çatladı, bu kadar mi utanmazsiniz. şunu yani bırak ana yenilik olarak söylemeyi asla konusunun bile geçmemesi lazım. biz oyunu oynarken aaa böyle bi bok eklemişler dememiz lazımdı da işte neyse. verin kardeşim 60 dolarinizi oynayın odssey dlcnizi.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    biz istediğimizi söyleyelim oyun yine milyonlar ssatacak (30 dk lık oynanış videosu youtube a düştü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must33_35 -- 6 Temmuz 2020; 9:1:25 >
  • Hiç şaşırtmıyorsun Ubisoft bizleri .
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 6 Temmuz 2020; 9:28:55 >
  • Allah'tan Ghost of Tsushima var, görselliği ve ortaya koyduğu özgünlüğüyle sonuç ne olursa olsun oyuncuları yine bir nebze tatmin eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu berbat dövüş sistemini korumuşlar aynı skillleri kullanarak 50-60 saat oyun sunmak işkence resmen Odyssey gibi şişirilmez umarım.

• Hocam şu exclusive olayı olmasa cidden sektör çok can çekişirdi. Sony ve Rockstar sırtlıyor gerçekten

• Yazık olmuş seriye. Gerçi bu gözler odyssey'e başyapıt diyen insan gördü.. şaşırmamak gerek. bu arada rdr2 sektöre yön vermeye devsm ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 6 Temmuz 2020; 12:31:12 >
  • Vikings temalı AC Origins olmuş. Biraz da Witcher 3 havası var açık alanlarda. Çok beğendiğimi söyleyemem doğrusu.
  • Assassin's Creed 2'den sonrası çöptür, çöp suyudur. Bu çöpüde çöpseverler yine saatlerce oynayacaktır.

• Valla o kadar haklısın ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 6 Temmuz 2020; 15:18:55 >
  • GoT da Far Cry çakması bir şeye benziyor hocam. Oynanış videoları beni çok açmadı. Patlayacağını sanmıyorum ama HZD, Days Gone ayarında bir oyun olur, tepeye oynamaz. Last of Part 2 gibi oyunlar sektöre yön verir.
  • Hocam en azından kayda değer bir şeyler yapıyorlar, kötü çıksa bile uğraşmışlar adamlar, emek vermişler yıllarca, iyi olması için üzerine kafa yormuşlar.

Benim sinirlendiğim nokta bu, Ubisoft resmen oyuncularla dalga geçiyor.

Yahu atlama mekaniği bile aynı olur mu, zaten o animasyonlardan nefret ediyordum, bir de Valhalla'ya uyarlamışlar utanmadan.

Horizon Zero Dawn'a oranla daha çok zevk alacağım Ghost of Tsushima'dan, isterse 70 puanı olsun, temasını sevdiğim için çok güzel gelecek bana.

Part II ile zaten kıyas kabul etmez, Sucker Punch ile Naughty Dog'u kıyaslamak ne kadar garipse, Part II ile Ghost of Tsushima'yi kıyaslamakta o kadar garip, birbirlerinin dengi stüdyolar değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 6 Temmuz 2020; 15:31:34 >
  • Ubisoft'un bu kalitesiz oyunundan kat kat daha güzel olur, ona şüphem yok. Ubisoft bu oyun ile tokat yemezse daha da adam olmaz. Ben ilk defa bir Assassin's Creed oyununu çıktığı gibi oynamayacağım. Çünkü bu mekaniklere doydum, gelen oyun Odyssey'den farkı yok. Witcher atmosferi + Dark Souls dövüş mekanikleri + Witcher sinematikliği üzerine de Mount Blade kale fetihlerini eklemişler. Rpg sosunu ekleyip buyrun size yeni oyun. Bu rezilliğe 60 dolar verilmez.

Bir de ben Japon temasını çok sevmiyorum. Dark Soulslara bayılmış biri olmama rağmen Sekiro da sıkıcı gelmişti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 6 Temmuz 2020; 15:36:15 >
  • O kadar dedik abi şu oyunu abartmayın o kadar diye.

• Gerçekten berbat görünüyordu. Grafikler çamur. Bir de next gen diye tanıtmışlardı. Sanırım dalga geçiyorlar oyuncularla. Origins'in bile grafikleri sızan videoda gösterilenden iyi. Ön siparişi iptal ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 6 Temmuz 2020; 16:33:34 >
  • En komik kısmı su. Artık birbirine benzer oyun yapmayacağız diye bütün üst düzeydeki adamları değiştirdiler . Demek ki yeterli değilmiş :)) Ubisoft üstünde kara bulutlar dolanmaya başlar yakında...

• Dediklerine katılıyorum hocam.

Ben de çıktığı gibi almayı düşünmüyorum şu aşamada, yeni çok farklı şeyler gösterirlerse belki.

• Ubisoft'tan ne bekliyorsunuz anlamadim. Yuksek puanli oyunlari eskide kaldi. Odyssey'in Viking versiyonu olacak iste. Ucuzlayinca alip oynanir. Odyssey'i severek oynamistim. Ayrica Viking temasini da severim. Benim icin keyifli bir oyun olur ama buyuk beklentilerim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.