< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (28. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23Teknik sorunlar dışında oyun kesinlikle tatmin edecektir, şu serinin girmiş olduğu bu yol Ubi'nin son yıllarda yaptığı en zekice hamle. Origins'de eksik olanı Odyssey'de gidermeye çalıştılar, Odyssey'de eksik olanları da Valhalla'da görüyoruz. Oluşturulan yapı her oyunda üzerine kat kat koyup, doyurucu bir hale geliyor. Oyun mevcut hali ile AC ve Mount&Blade kırması gibi, çok keyif verici içeriğe sahip olduğuna şüphem yok.
Bu gece oynamaya başlayacağız bakalım. Bende ümitliyim bu oyundan. En azından viking ve ingiltere teması çekti beni. Bakalım ps5 gelene kadar fulleriz artık oyunu heralde. =)
-
Şuraya bak, daha oynamadıkları oyun hakkında yargı dağıtmaya başlamışlar. Onu geç, kendileri beğenmedi diye oyunu da çöp ilan etmişler. E bu oyunu oynamayacaksanız bu başlıkta işiniz ne? Neyin peşindesiniz?
Origins, Odyssey ve Valhalla, AC serisini farklı bir yola soktu ve siz ağlayıp sızlasanız da eski oyunlardan daha başarılı hale geldi. Siz AC3'e devam edin hadi, Valhalla atmosferi bize kalsın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyun hala neden gelmedi spotçulara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ambargo neden hala kalkmadı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
Oyun hala neden gelmedi spotçularaSpotçulara eskiden 7-10 gün önceden gelirdi artık bir esprisi de kalmadı, 570 tl çeken sporçular var psni geçtiler enayilik spottan almak artık
Bu seriye karşı artık gram heyecan duymuyorum.
Oyun ne zaman acılacak, gece 12’de mi?
evet. ön sipariş dlc sini yükleyip açılacak. onu bekliyor olarak yazıyor bende
-
Serinin ilk oyunu ve Rogue hariç tüm oyunlarını oynadım. Hepsini de severek oynadım. Bu oyunu da seveceğimden eminim. Seride beni çeken en önemli olay, günümüz şehirlerinin asırlar önceki hallerine gezip, keşfedip o zamanki atmosferlerini yaşamak. Floransa'da Santa Maria'ya, Paris'te Notre Dame'a, Mısır'da piramitlere, İstanbul'da cami ve minarelere, Londra'da Big Ben'e tırmanmak. Günümüzden de bildiğimiz eski mekanları dolaşmak. Gerisi fasa fiso benim için.
-
yine ne çok iyi ne çok kötü olmuş. çok fazla bug olduğunu belirtmiş. ilk gün yamasıyla çözerler umarım
-
Oyunun Meta puanı şimdilik 81, çoğu meydana gelen bug ve hatalara dikkat çekmiş, bu da ilk gün gelen güncelleme ile düzelebilir muhtemelen.
Yine Days Gone'da yaşanan benzer bir durum Valhalla'da da yaşanmış gibi, bugsuz haliyle 85 - 86 zorlardı.
Sicak sicak metacritic'ler, gün içerisinde degismeler olacaktir. 80 ortalama rahat aldi sayilir. Hayirli ugurlu olsun. Ubisoft en cok ta pc incelemelerine ardindan eksbaks'a ve son olarakta ps4'e mangirlari yedirmiş degil mi para yedirmeyi savunan arkadaslar.
Pc : 86
Ps4 : 81
Xbox series x : 85
Xbox one : 82
Ps5 : 12 kasimda.
-
Days Gone'i cikisindan 3-5 ay sonra oynamistim ve oldukca begenmistim. Valhala'yi da yine bir sure sonra bug'larindan arinmis bir bicimde oynarim. Yillarca oyun gelistirip sorunlu oyun cikarma isini anlamis degilim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54evet. ön sipariş dlc sini yükleyip açılacak. onu bekliyor olarak yazıyor bende
10 saat kaldı gosterıyor ben de. hangi psn sizin?
-
Days Gone biraz abartılı bir örnekti, Valhalla o kadar olmaz, ilk gün güncellemesi veya sonraki güncellemelerde oyunu toparlarlar :)
Days Gone'da sadece bug değil, FPS sıkıntısı da vardı, oyunu aylar sonra anca düzelttiler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 9 Kasım 2020; 16:22:1 >
Bence UbiSoft’un hiçbir oyununa ön sipariş verilmez.
- Birbirinin kopyası, benzer dinamikler ile sunulmuş oyunlar.
- Diğer firmalara nazaran daha çok indirim görüyor.
AC ‘e gelirsek; bence oyun ismi değiştirilmeli. Oyunun marka değerini oluşturan oyun ile, günümüzdeki oyunlar arasında bence fark var. Keşke oyunun özüne dönebilmiş olsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 9 Kasım 2020; 16:24:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X