Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
31
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps5 de merak ettiğim oyunlardan birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman indirme bşalayacak

• sanırım ayın 9u olduğunda

• Oyunun ana görevleri kaç saat gameplay içeriyor bilgi var mı arkadaşlar?

• Playstation canli yayın uygulamasinda dünden beri oyunu oynuyanlar var. Bugun yarin kutulusu spota düşer.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Oyunun ana görevleri kaç saat gameplay içeriyor bilgi var mı arkadaşlar?

Hocam Assassin's Creed oyunlarında ana görev diye bir şey kalmadı artık hemen hemen. Ya yan görevleri yapmaya mecbur bırakıyorlar ya da ana hikayeyi diğer yan görevlerle bağlıyorlar. O yüzden kesin konuşmak zor mesela how long to beat sitesinde Origins için hikaye 30 saatte bitiyor diyordu ama ben 40 küsür saatte bitirdim. Assassin's Creed oyunlarında zaten ana hikaye diye bir şey yok, kopuyorsun bir süre sonra hikayeden, yan görevleri yapmaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Hocam Assassin's Creed oyunlarında ana görev diye bir şey kalmadı artık hemen hemen. Ya yan görevleri yapmaya mecbur bırakıyorlar ya da ana hikayeyi diğer yan görevlerle bağlıyorlar. O yüzden kesin konuşmak zor mesela how long to beat sitesinde Origins için hikaye 30 saatte bitiyor diyordu ama ben 40 küsür saatte bitirdim. Assassin's Creed oyunlarında zaten ana hikaye diye bir şey yok, kopuyorsun bir süre sonra hikayeden, yan görevleri yapmaktan.

Alıntıları Göster

Hocam bildiğimiz şeylere cevap vermişsin :)) Bu oyun yan görevlere vs bulaşmadan bitebilecek deniyor. haftaya cumada cod falan çıkıyor kasmak lazım hafiften onu bu cuma cıksaydı şu oyun ne olacaktı sanki anlamıyorum hepsi aynı anda cıkıyor.

• Cyberpunk 2077 ertelediğinde sinirlenmiştim ama kasımda o kadar oynanacak oyun varki, sevindim açıkçası. AC Valhala, Spiderman, Watch Dogs Legion (bitti) ve ayrıca ps5 çıkıyor. 👍 Aralıka kadar bunları sömürürüz artık. 👍 Herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "However, if they change their minds mid-progression, there will be a respec option to reset the skill trees and channel any available upgrade points once again with ease."

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Hocam bildiğimiz şeylere cevap vermişsin :)) Bu oyun yan görevlere vs bulaşmadan bitebilecek deniyor. haftaya cumada cod falan çıkıyor kasmak lazım hafiften onu bu cuma cıksaydı şu oyun ne olacaktı sanki anlamıyorum hepsi aynı anda cıkıyor.

Alıntıları Göster

ikisini, mecbur beraber götüreceğiz artık  

10 Aralıkta sezon pass gelene kadar valhalla ağırlıklı oynarız.

yan görevleri azaltıık deselerde temiz >60 saat ister

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

sanırım ayın 9u olduğunda

Bu gece 12 den sonra indirmeye başlaması lazım oyundan 2 gün önce indirme kilidi açılır..

• bundan sonraki oyun ne olacak acaba.

god of war ın havasıyla bu oyun geldi bana göre.

ghost of tsushima dan özenti olarak çin de geçebilir yeni oyun

türkçe ye yanaşmamaları ve ubisoft oyunlarının bu kadar para etmeyeceği için yine geç oynayacağım

Odyssey kadar keyifli olursa yeter.oynayanlara iyi eğlenceler dilerim

• lastwarriors kullanıcısına yanıt

bakalım öylemi olacak. fark etmez gerçi erişim 10 unda açılacak ama , streamerlara gene peşkeş çekildi erkenden oynuyorlar dokunuyor baya..

• Haritalar karşılaştırılmış, daha önce Ubi, Valhalla'nın Odyssey'den biraz daha büyük olacağını söylemişti ama aksine küçük. Odyssey'in büyük haritasını ben nedense çok sevmiştim, aynı yerlerde gezmek yerine farklı farklı yerlerde macera yaşamak oldukça hoşuma gitmişti.

• melkor23 kullanıcısına yanıt

Valhalla tek haritadan oluşmuyor hocam. Farklı haritaları var

• Norveç ve İngiltere'den oluşuyor, başka harita yok. Videoda da bu ikisinin toplamını göstermişler ve hem deniz hem de kara ölçeği olarak Odyssey'den küçük.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Norveç ve İngiltere'den oluşuyor, başka harita yok. Videoda da bu ikisinin toplamını göstermişler ve hem deniz hem de kara ölçeği olarak Odyssey'den küçük.

Hayır var, yanlış biliyorsunuz hocam

Video hatalı o yüzden, Valhalla toplam haritası daha büyük. Sadece Odyssey gibi tek haritadan oluşmuyor. Haritalar arası geçiş yapmalıyız

https://www.powerpyx.com/assassins-creed-valhalla-full-world-map/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 7 Kasım 2020; 22:58:47 >

• indirmeye başladı. 13,317 ilk parça toplamda 42,758

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent54 -- 8 Kasım 2020; 0:6:19 >
  • İlginç, bilmiyordum bu haritaları fakat ölçekleri çok küçükmüş, hepsinin toplamı 6 km2 yapıyor, dahil edilse de bir şey değişmiyor.

• melkor23 kullanıcısına yanıt

Toplam 140 km2 ediyor hocam nasıl etmiyor. Küçük durduğuna bakmayın, oyunu oynadığınızda baya büyük olduklarını görüyorsunuz. Ve bu haritalar ölçek olarak Odyssey'den küçük ama Odyssey'de alanın büyük kısmını denizler oluşturuyordu. Buradaki 140'ın çok büyük bir kısmını kara oluşturuyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.