< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (26. sayfa)
-
-
Ne zaman indirme bşalayacak
-
sanırım ayın 9u olduğunda
-
Oyunun ana görevleri kaç saat gameplay içeriyor bilgi var mı arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstation canli yayın uygulamasinda dünden beri oyunu oynuyanlar var. Bugun yarin kutulusu spota düşer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkem.IXOyunun ana görevleri kaç saat gameplay içeriyor bilgi var mı arkadaşlar?
Hocam Assassin's Creed oyunlarında ana görev diye bir şey kalmadı artık hemen hemen. Ya yan görevleri yapmaya mecbur bırakıyorlar ya da ana hikayeyi diğer yan görevlerle bağlıyorlar. O yüzden kesin konuşmak zor mesela how long to beat sitesinde Origins için hikaye 30 saatte bitiyor diyordu ama ben 40 küsür saatte bitirdim. Assassin's Creed oyunlarında zaten ana hikaye diye bir şey yok, kopuyorsun bir süre sonra hikayeden, yan görevleri yapmaktan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-781808C66Hocam Assassin's Creed oyunlarında ana görev diye bir şey kalmadı artık hemen hemen. Ya yan görevleri yapmaya mecbur bırakıyorlar ya da ana hikayeyi diğer yan görevlerle bağlıyorlar. O yüzden kesin konuşmak zor mesela how long to beat sitesinde Origins için hikaye 30 saatte bitiyor diyordu ama ben 40 küsür saatte bitirdim. Assassin's Creed oyunlarında zaten ana hikaye diye bir şey yok, kopuyorsun bir süre sonra hikayeden, yan görevleri yapmaktan.
Alıntıları GösterHocam bildiğimiz şeylere cevap vermişsin :)) Bu oyun yan görevlere vs bulaşmadan bitebilecek deniyor. haftaya cumada cod falan çıkıyor kasmak lazım hafiften onu bu cuma cıksaydı şu oyun ne olacaktı sanki anlamıyorum hepsi aynı anda cıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cyberpunk 2077 ertelediğinde sinirlenmiştim ama kasımda o kadar oynanacak oyun varki, sevindim açıkçası. AC Valhala, Spiderman, Watch Dogs Legion (bitti) ve ayrıca ps5 çıkıyor. 👍 Aralıka kadar bunları sömürürüz artık. 👍 Herkese iyi oyunlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
"However, if they change their minds mid-progression, there will be a respec option to reset the skill trees and channel any available upgrade points once again with ease."
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkem.IXHocam bildiğimiz şeylere cevap vermişsin :)) Bu oyun yan görevlere vs bulaşmadan bitebilecek deniyor. haftaya cumada cod falan çıkıyor kasmak lazım hafiften onu bu cuma cıksaydı şu oyun ne olacaktı sanki anlamıyorum hepsi aynı anda cıkıyor.
Alıntıları Gösterikisini, mecbur beraber götüreceğiz artık
10 Aralıkta sezon pass gelene kadar valhalla ağırlıklı oynarız.
yan görevleri azaltıık deselerde temiz >60 saat ister
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54sanırım ayın 9u olduğunda
Bu gece 12 den sonra indirmeye başlaması lazım oyundan 2 gün önce indirme kilidi açılır..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bundan sonraki oyun ne olacak acaba.
god of war ın havasıyla bu oyun geldi bana göre.
ghost of tsushima dan özenti olarak çin de geçebilir yeni oyun
türkçe ye yanaşmamaları ve ubisoft oyunlarının bu kadar para etmeyeceği için yine geç oynayacağım
Odyssey kadar keyifli olursa yeter.oynayanlara iyi eğlenceler dilerim
-
bakalım öylemi olacak. fark etmez gerçi erişim 10 unda açılacak ama , streamerlara gene peşkeş çekildi erkenden oynuyorlar dokunuyor baya..
-
Haritalar karşılaştırılmış, daha önce Ubi, Valhalla'nın Odyssey'den biraz daha büyük olacağını söylemişti ama aksine küçük. Odyssey'in büyük haritasını ben nedense çok sevmiştim, aynı yerlerde gezmek yerine farklı farklı yerlerde macera yaşamak oldukça hoşuma gitmişti.
-
Valhalla tek haritadan oluşmuyor hocam. Farklı haritaları var
-
Norveç ve İngiltere'den oluşuyor, başka harita yok. Videoda da bu ikisinin toplamını göstermişler ve hem deniz hem de kara ölçeği olarak Odyssey'den küçük.
-
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23Norveç ve İngiltere'den oluşuyor, başka harita yok. Videoda da bu ikisinin toplamını göstermişler ve hem deniz hem de kara ölçeği olarak Odyssey'den küçük.
Hayır var, yanlış biliyorsunuz hocam
Video hatalı o yüzden, Valhalla toplam haritası daha büyük. Sadece Odyssey gibi tek haritadan oluşmuyor. Haritalar arası geçiş yapmalıyız
https://www.powerpyx.com/assassins-creed-valhalla-full-world-map/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 7 Kasım 2020; 22:58:47 >
-
indirmeye başladı. 13,317 ilk parça toplamda 42,758
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent54 -- 8 Kasım 2020; 0:6:19 > -
İlginç, bilmiyordum bu haritaları fakat ölçekleri çok küçükmüş, hepsinin toplamı 6 km2 yapıyor, dahil edilse de bir şey değişmiyor.
-
Toplam 140 km2 ediyor hocam nasıl etmiyor. Küçük durduğuna bakmayın, oyunu oynadığınızda baya büyük olduklarını görüyorsunuz. Ve bu haritalar ölçek olarak Odyssey'den küçük ama Odyssey'de alanın büyük kısmını denizler oluşturuyordu. Buradaki 140'ın çok büyük bir kısmını kara oluşturuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X