< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (24. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cheryl MasonO bağlantı zaten kuruldu ya hocam.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kassandra'nın oğlu Mısır'a gidiyordu. Onun soyundan gelenler ilk Assassin tarikatını kuruyordu. Ayrıca özel Assassin güçlerine sahip olanların da soyunun melez bir soya dayandığı da doğrulanmıştı. Yani Desmond'a kadar gider bu olay. O soy farklı yerlere dağıldı, hikaye biraz dağınık anlatılıyor malum tonla oyunu var serinin. Ama karısının bu konu ile alakası olduğunu düşünmüyorum, oynadıktan sonra öğreniriz onu ama bence tesadüfi bir benzerliktir
Alıntıları GösterSpoiler butonu nedense çalışmadı, Odyssey'in hikayesini bilmeyen arkadaşlar okumasın lütfen mesajımı.
Kassandra'nın nesli oğlu aracılığıyla Mısır'a gidiyor, onu bende biliyorum hocam ama yine de Randvi ile Kassandra arasındaki benzerlik yadsınamaz derecede çok. Yüz şeklini seçtim saç modellemesi bile aynı. Twitter'dan bu konu ile ilgili oyun yapımcılarına iki karakter arasında bir bağlantı var mı diye sormuşlar, onlar da hayır yok cevabını vermişler. Açıkçası benim için daha iyi oldu, kendisine Odyssey'de doyamamıştım, bu oyunda da en azından Randvi'yi gördükçe aklıma gelir :)
-
Ben Alexios ile oynadım. Sonradan pişman oldum ama oyuna tekrar baştan başlamak istemedim o yüzden öyle bitirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç yabancı youtuber ve Dost Kayaoğlu'nun oyun hakkındaki ön inceleme videolarını izledim. Odyssey'i birkaç ay önce bitirmiş biri olarak 3-4 sene bulaşmam bu oyuna. Ayıp olmasın diye Hud renkleri değişmiş. Odyssey ile arasında mekan dışında hiçbir fark yok.
Ön sipariş yapmama rağmen Cyberpunk'dan ötürü muhtemelen birkaç hafta sürecek başlamam, o süreçte oyunla alakalı iyi kötü her şey belli olacaktır. Umarım bu da Odyssey gibi yanıltmaz. Bu arada Paris'in işgalini dlc olarak getiriyorlar, ana oyuna dahil olabilecek kalitede bir şeydi bu, ayıp ettiler.
-
Acaba oyunda level skalası olacak mı yine ? odyssey de vardı çok canımı sıkmıştı.Ben o kadar farm yapıyorum düşmanla aramda 3 level var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dımmışaliAcaba oyunda level skalası olacak mı yine ? odyssey de vardı çok canımı sıkmıştı.Ben o kadar farm yapıyorum düşmanla aramda 3 level var.
Aşırı saçma olduğu ve çok tepki çektiği için kaldırdılar. Artık oyunda karakterin gücünü zırhlar belirleyecek ama bu zırhlar setler halinde olacak ve odyssey'deki kadar bol ve bulunabilir olmayacak. Biz bu setlerin peşine düşüp toplayıp karakterimize özellikler kasacağız
-
Son çıkan gow daki gibi mi ? Eğer öyleyse çok güzel .
-
Direk GoW'daki sistemle aynı mı olur bilmiyorum ama oyunda item sayısı kısıtlı olacakmış ve biz bu setleri toplamak için belli yerleri keşfedip belli görevleri yapmak zorundaymışız. Topladığımız setler karakterimize çeşitli özellikler kazandıracak. Warrior, Assassin veya Hunter hangisini oynamak istiyorsak. Yani Odyssey'deki Kültistleri avladığımızda düşen itemlar gibi.Bu kısım oynadığımızda netleşir. Ama level scalling saçmalığı olmucak, bunu net açıkladılar
-
Önceki 2 oyundaki gibi düşmanın level düzeyi olmayacak öyle mi?Eğer böyleyse bu oyuna şans verebilirim.
Görev levelleri kalkmış. Hiç yan görev kasmadan, sağda solda farm yapmadan ana hikayeyi bitirebilecekmişiz. Yapımcının söylediği şey bu. Ama haritada mutlaka zor bölgeler olacaktır. Ve de dediğim gibi oyunun zorluğunu bu defa leveller üzerinden olmayacak, farklı faktörler olacak. Ve en önemlisi tek atarak assassinate yapma geri gelmiş ki beni oyuna dair en çok heyecanlandıran şey bu. Zorlu düşmanlarda (komutan, güçlü guardlar vs) assassinate yaparken mini bir oyun çıkacak ve onu başarırsak tek atabilecekmişiz. Yani bu da level sisteminin gittiğinin bir diğer göstergesi, malum bizden üst levelde olanlara tek atamıyorduk
-
Olması gereken de buydu.Düşmanı yenmek için level kasmak oyunu zoraki,sıkıcı bir hale getiriyordu.Ghost Of Tsushima’daki gibi zorlu görevleri geçmek için ana göreve bağlı yan görevler vasıtasıyla bazı kişilerle birlikte o göreve gitmek,o yerin zayıf taraflarını bilen kişilerle hareket etmek oyunu daha keyifli hale getirebilir.
Bu PSN Türkiye nasıl fiyatlandırma yapıyor ben çözemedim.
Şimdi Valhalla özelinde oyunun hem PS4 hem PS5 fiyatlarına baktım.
TR PSN;
PS4 Sürüm - 470 TL
PS5 Sürüm - 499 TL
fakat farklı ülke PSN'lerinde iki versiyonunda fiyatları aynı.
USA PSN;
PS4 Sürüm - 60 Dolar
PS5 Sürüm - 60 Dolar
INDIA PSN;
PS4 Sürüm - 4,000 Rs
PS5 Sürüm - 4,000 Rs
Fakat farklı bir oyun olan Spider-Man Miles Morales'de PS4 ve PS5 sürümünün fiyatları eşit (460 TL). Neye göre fiyatlandırma yapıyorlar cidden anlamıyorum. Zaten TR PSN kullanmayacağım o ayrı bir konu da bu kadar baştan savma bir fiyatlandırma olamaz. Kesinlikle belli bir standart yok.
-
Playstation Türkiye özel fiyatlandırma yapmış derken bir gülme geliyor
Oyunun haritası paylaşıldı mı hiç? Videolar hep İngiltere'de geçiyor gibi. Soğuk, karanlık, bulutlu, iskandinav topraklarında geçmesini hayal etmiştim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thriller89Oyunun haritası paylaşıldı mı hiç? Videolar hep İngiltere'de geçiyor gibi. Soğuk, karanlık, bulutlu, iskandinav topraklarında geçmesini hayal etmiştim.
İskandinavyada olsaydı başka türde çıkardı ve savaşlar olmazdı
Valhalla ile alakası yok fakat AC serisinin dizisi geliyor.
-
Cyberpunk'ın ertelenmesi ile kocaman 1 ayı Valhalla'ya ayıracağım, güzel olacak. Odyssey'i 24 günde doya doya bitirmiştim.
-
Ubisoft'a çıkıp yardım ettiler, bu kadar olur. Almayacak olanda sırf 20 günü doldurmak için alacak. Spider bitince ben de kurulacağım başına, çok dolu, çok güzel duruyor vallahi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X