Bildirim
ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oyuna Arapça ekleyip Türkçe eklememek :)
Seslendirme: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Rusça, Portekizce (Brezilya), Japonca / Menü + Alt yazılar: İspanyolca (Latin Amerika), Korece, Çince (Geleneksel), Çince (Basitleştirilmiş), Arapça -
bide utanmadan türkçe twitter sayfası açtı ubisoft. ne .oka yarıyorsaquote:
Orijinalden alıntı: headhunter
oyuna Arapça ekleyip Türkçe eklememek :)
Seslendirme: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Rusça, Portekizce (Brezilya), Japonca / Menü + Alt yazılar: İspanyolca (Latin Amerika), Korece, Çince (Geleneksel), Çince (Basitleştirilmiş), Arapça -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Soundtrack listesinde en çok beğendiğim bu parçalar oldu. (Spoiler içine aldım, yer kaplamasın diye)
Genel olarak çoğunu beğendim, ama bunlar bir başka güzel olmuş. Ubisoft AC müziklerine gerçekten çok önem veriyor çok iyi müzisyenlerle çalışıyor. Bu yıl Jesper Kyd olması, başlı başına baş yapıt zaten.
-
Diğer AC oyunlarına göre Valhalla için daha fazla heyecanlıyım. Merakla bekliyorum. -
-
-
Fena hatalı çıkacak gibi geliyor oyun zaten oynamak için bekleyecez düzelir o zamana kadar. Vallahi ghost of thusima nın combat sistemi olsa şu ac serisinde mükemmel olurdu. -
-
Ubisoft Assassin's Creed Valhalla Series X'te 4K 60 FPS çalışacak diye açıklamış, acaba PS5'te de 4K 60 FPS olacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 22 Eylül 2020; 15:36:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
evet..
oyun haberleri - merlininkazani.comAssassin's Creed Valhalla, PS5 ve XSX'te 4K 60FPS çalışacakhttps://www.merlininkazani.com/assassins-creed-valhalla-ps5-ve-xsxte-4k-60fps-calisacak-haber-112970
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rezalet görünüyor. Yeni nesil böyle kepaze firmaların elinde açılış yapacak ya cidden kötü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyunu önsiparişleyen var mı? Önsipariş sonrası etiket fiyatının 670TL olacağını düşünüyorum ve bu fiyata geri dönmesi 4 5 ay sürer sanırım. Benim gibi düşünen var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gerçekten kötü duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Rezalet görünüyor. Yeni nesil böyle kepaze firmaların elinde açılış yapacak ya cidden kötü.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X