Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
31
Favori
69.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkçe alt yazılısı buda :)

• ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınlanan parçalara bayıldım, müzikler yine şahane olacak belli ki. Bu adamların zaten seri içerisinde yaptığı en iyi şey muhteşem albümler çıkarmak oldu, hiç bozmadılar.

• oyuna Arapça ekleyip Türkçe eklememek :)

Seslendirme: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Rusça, Portekizce (Brezilya), Japonca / Menü + Alt yazılar: İspanyolca (Latin Amerika), Korece, Çince (Geleneksel), Çince (Basitleştirilmiş), Arapça
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

oyuna Arapça ekleyip Türkçe eklememek :)

Seslendirme: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Rusça, Portekizce (Brezilya), Japonca / Menü + Alt yazılar: İspanyolca (Latin Amerika), Korece, Çince (Geleneksel), Çince (Basitleştirilmiş), Arapça
    bide utanmadan türkçe twitter sayfası açtı ubisoft. ne .oka yarıyorsa

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Soundtrack listesinde en çok beğendiğim bu parçalar oldu. (Spoiler içine aldım, yer kaplamasın diye)

Genel olarak çoğunu beğendim, ama bunlar bir başka güzel olmuş. Ubisoft AC müziklerine gerçekten çok önem veriyor çok iyi müzisyenlerle çalışıyor. Bu yıl Jesper Kyd olması, başlı başına baş yapıt zaten.

• Diğer AC oyunlarına göre Valhalla için daha fazla heyecanlıyım. Merakla bekliyorum.
  • Assassin’s Creed Valhalla: Soundtrack Sinematik Fragmanı

• Fena hatalı çıkacak gibi geliyor oyun zaten oynamak için bekleyecez düzelir o zamana kadar. Vallahi ghost of thusima nın combat sistemi olsa şu ac serisinde mükemmel olurdu.
  • Amsterdam.

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ubisoft Assassin's Creed Valhalla Series X'te 4K 60 FPS çalışacak diye açıklamış, acaba PS5'te de 4K 60 FPS olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 22 Eylül 2020; 15:36:33 >
  • Assassin’s Creed Valhalla : 11 Minutes of Gameplay - Underwater Exploration, Fishing & More

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    evet..

oyun haberleri - merlininkazani.com
    Assassin's Creed Valhalla, PS5 ve XSX'te 4K 60FPS çalışacak
    https://www.merlininkazani.com/assassins-creed-valhalla-ps5-ve-xsxte-4k-60fps-calisacak-haber-112970

• Rezalet görünüyor. Yeni nesil böyle kepaze firmaların elinde açılış yapacak ya cidden kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin’s Creed Valhalla: Hikaye Fragmanı

• Oyunu önsiparişleyen var mı? Önsipariş sonrası etiket fiyatının 670TL olacağını düşünüyorum ve bu fiyata geri dönmesi 4 5 ay sürer sanırım. Benim gibi düşünen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Rezalet görünüyor. Yeni nesil böyle kepaze firmaların elinde açılış yapacak ya cidden kötü.
    gerçekten kötü duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.