Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
31
Favori
69.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Pc versionlar fiyatları açıklandı

Standart 269 tl
    Gold edition 449 tl
    Ultimate edition 495 tl

Ps4 için ona göre düşünün
    xboxda da açıklandı. düz sürüm 470...

Oyuna gelince aynısının lacivert hali
  • ps5 için ücretsiz güncelleme alacakmiş güzel haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan bir şekilde hiç bir beklentim yokken yükseldim combat efsane duruyor tam istediğim şekil bitirici vuruşlar offf dedirtti özellikle adamı ikiye böldüğü sahne çok iyi atmosfer mekan köyler güzel gözüküyo

• Origins ve Odyssey çok hoşuma gitmişti. Hatta pek çok kişinin aksine AC. serisinin en beğendiğim oyunları bu iki oyun olmuştu. Bu yüzden Valhalla'yı iple çekiyorum.
  • Origins i bitirdim ama Odyssey i aynısı olduğu için almadım, Valhalla nın ise oynanış videosunu izledikten sonra ubisoft un bu sefer farklı bir şeyler yaptığına dair içimde bir umut oluştu, bu sefer başarmaya yaklaşmışlar sanki, ama lütfen drone gibi o kuş olmasın başka bir şey istemiyorum, havadan herkesi işaretlediğimiz kuş varsa almayacağım oyunu, drone kuşu varsa bilinki öncekilerin aynısıdır.
  • Cop orjinal ac ile uzaktan yakindan alakasi yok gene

• Drone kuş bu oyuna ekledikleri en güzel yeniliklerden bir tanesi, neyinden nefret ettiniz lol

Ve evet var

• Bu oyunuda es geçiyorum o zaman:/ sevmiyorum çünkü tembel bir mekanik, bütün oyunlarında var, keşif ruhunu öldürüyor, oyunu kolaylaştırıyor, ubisoft dan başka hangi önemli firma kullanıyor, kullanmazlar zaten yukarda saydığım nedenlerden dolayı, sevenine bir şey diyemem zevk meselesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Bu oyunuda es geçiyorum o zaman:/ sevmiyorum çünkü tembel bir mekanik, bütün oyunlarında var, keşif ruhunu öldürüyor, oyunu kolaylaştırıyor, ubisoft dan başka hangi önemli firma kullanıyor, kullanmazlar zaten yukarda saydığım nedenlerden dolayı, sevenine bir şey diyemem zevk meselesi.
    Odyssey'de Guided ve Exploration olarak iki farklı oyun modu yer alıyor. Guided, her konuda oyuncuya yardım eden ve onu yönlendiren klasik mod, Exploration ise kuş da dahil olmak üzere tüm yardımları kapama imkanı veren ve her şeyi oyuncunun araştırarak bulmasına olanak sağlayan keşif modu. Odyssey'i boşuna es geçmişsiniz, biraz araştırarak bu bilgiye rahatlıkla ulaşabilirdiniz. Henüz resmi bir açıklama yapmadılar ama muhtemelen bu iki mod uygulaması Valhalla'da da olacak.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum, böyle bir seçenek eklemeleri iyi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Can Sungur

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 09:51 de o sahne ya öyle HAHAHAH adamı kucaklayıp 500 metre koştu
  • Eskiden oyun demoları olurdu yayınla 1 görev sınırlı bölge millet bir denesin youtuber mı izleyecez arkadaş saçma sapan muhabbetler artık kafa kaldırmıyor; demo yayınlamak bukadarmı zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 14 Temmuz 2020; 13:4:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Bu oyunuda es geçiyorum o zaman:/ sevmiyorum çünkü tembel bir mekanik, bütün oyunlarında var, keşif ruhunu öldürüyor, oyunu kolaylaştırıyor, ubisoft dan başka hangi önemli firma kullanıyor, kullanmazlar zaten yukarda saydığım nedenlerden dolayı, sevenine bir şey diyemem zevk meselesi.
    Takıldığınız konu zorluk ise oyunun zorluğunu arttıran seçenekler var. Ayrıca oyunun kendi zorluğunu da artırabilirsiniz. Önceki AC oyunlarına göre daha zor oyun. Hatta şuana kadar en çok öldüğüm AC oyunu oldu Odyssey

• Assassin's Creed Valhalla 25 Farklı Düşman Tipi İçerecek

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU

GamingBolt sitesi ile röportaj gerçekleştiren Assassin's Creed Valhalla'nın hikaye anlatımından sorumlu yönetmen Darby McDevitt, oyunda 25 farklı düşman tipinin bulunacağını açıkladı.

Darby McDevitt tarafından belirtilene göre her bir düşman tipinin farklı dövüş stili, güçlü yönleri ve zayıflıkları olacak ve her bir düşman tipi savaş sırasında oyuncuya benzersiz bir mücadele sunacak.

Örnek olarak, bazıları özel saldırılar için birbirleriyle koordineli çalışacak, bazıları çevredeki nesneleri kendi avantajına kullanacak. Bazıları da dövüş sırasında oyuncunun hareketlerini öğrenerek kendini savunmanın yollarını bulacak. Düşmanların kişilikleri de var. Örnek olarak, bazıları Eivor'dan korkup uzak durmaya çalışırken bazıları ne pahasına olursa olsun hedefini öldürmeye çalışacak.

Oyuncular düşmanların zayıf noktalarından faydalanarak vahşi bitirişler yapabilecek.

• Ac serisinin ezio collection öncesi oyunu var mı yoksa seri ezio collection ile mi başlıyor? Bir de ac serisinin oyunları uzun mu yoksa kısa mı sürüyor?
  • Son yıllarda izlediğim en iyi trailer lardan biri, Viking dizisinden bir kesit gibi olmuş adeta.
  • Umarım normalde iyi bir oyun olacakken Unity vakasında yaşandığı gibi buglardan dolayı falan s*çmazlar.

Göze batan çok şey var, ciddi yapay zeka sorunları var, 4 ay içinde sıkı ve planlı bir şekilde bu hatalar düzeltilir ve animasyonlar oturtulursa çok güzel olacaktır.

En çok Syndicate'de olan kapşon takıp çıkarma olayını sevdim, geri getirilmesini istediğim özelliklerin başında geliyordu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.