Hocam açıkladılar o durumu. Oyunun çok küçük bir bölümü İskandinavya'da geçecek. Biz oradan bir sebepten kaçmak zorunda kalacağız ve kabilemizle beraber yeni bir yurt arayışında olacağız. Bu da Britanya işte. Oyunun çok büyük bir kısmı da orada geçecek. |
ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (25. sayfa)
-
-
-
Resmen Cyberpunk 2077'nin ertelenmesi Valhalla'nın ekmeğine yağ sürdü. Ubisoft'ta kutlama vardır bugün. Yeni nesil konsolda türün ilgilileri buraya yönelecek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aldığım son oyun.başka da ps4 oyunu almam. plus alırım oda indirimlerde. hep tartıştık ettik pc de 270 lira ps4 te 470 lira büyük ayıp. eskiden yaptığım gibi bilgisayar parçalarını tek tek alıp yeni pc kuracağım gibi duruyor artık. yazık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54aldığım son oyun.başka da ps4 oyunu almam. plus alırım oda indirimlerde. hep tartıştık ettik pc de 270 lira ps4 te 470 lira büyük ayıp. eskiden yaptığım gibi bilgisayar parçalarını tek tek alıp yeni pc kuracağım gibi duruyor artık. yazık
Bende evlendikten sonra bilgisayar başında durmaktan ziyade konsola yöneldim, çevreme de hep konsol iyidir hoştur derdim :) Gelinen ekonomik durumda, insanlar ortalama pc toplayıp uyguna oyun almak varken konsol almaz diye düşünüyorum. Benim ekonomik durumum iyi olmasına rağmen, konsolu yurt dışından alacağım, burada genç arkadaşlarım ve öğrenciler için konsol oyunculuğu gerçekten sıkıntılı...
Oyunları gününde almak isteyenler için gerçekten sıkıntılı zamanlar önümüzde, açıkçası istediğim oyunu istediğim zaman alırım fakat bir oyuna 150 200 tl üzerinde para verince psikolojik olarak hazmetmem zor :) Hayırlısı olsun diyorum, Türkiye'de konsol oyuncularına madalya takılmalı, her şartta yola devam ediyorlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790Bende evlendikten sonra bilgisayar başında durmaktan ziyade konsola yöneldim, çevreme de hep konsol iyidir hoştur derdim :) Gelinen ekonomik durumda, insanlar ortalama pc toplayıp uyguna oyun almak varken konsol almaz diye düşünüyorum. Benim ekonomik durumum iyi olmasına rağmen, konsolu yurt dışından alacağım, burada genç arkadaşlarım ve öğrenciler için konsol oyunculuğu gerçekten sıkıntılı...
Oyunları gününde almak isteyenler için gerçekten sıkıntılı zamanlar önümüzde, açıkçası istediğim oyunu istediğim zaman alırım fakat bir oyuna 150 200 tl üzerinde para verince psikolojik olarak hazmetmem zor :) Hayırlısı olsun diyorum, Türkiye'de konsol oyuncularına madalya takılmalı, her şartta yola devam ediyorlar...
Alıntıları GösterEşin izin veriyor mu yurt disindanda olsa ps5 almana? Cunki oyunlar pahali ne diyor bu duruma esiniz.?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark-SamuraiEşin izin veriyor mu yurt disindanda olsa ps5 almana? Cunki oyunlar pahali ne diyor bu duruma esiniz.?
Alıntıları GösterDurumun eşimle ne alakası var ? Bunlar benim özel ilgi alanlarım ve kendime ayırdığım vakitte kullandığım şeyler :) Kimse karışamaz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790Durumun eşimle ne alakası var ? Bunlar benim özel ilgi alanlarım ve kendime ayırdığım vakitte kullandığım şeyler :) Kimse karışamaz :)
Alıntıları GösterAnladim otoriteyiz evde afedersiniz kodummu oturtuyoruz. Eşte buyuk ihtimalle calismiyor. Umarim cocuk yoktur.
Edit : evliyiz diye mesaj attiginiz icin sordum. Yoksa neden sorayim. Ondan dolayi sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 28 Ekim 2020; 14:58:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark-SamuraiAnladim otoriteyiz evde afedersiniz kodummu oturtuyoruz. Eşte buyuk ihtimalle calismiyor. Umarim cocuk yoktur.
Edit : evliyiz diye mesaj attiginiz icin sordum. Yoksa neden sorayim. Ondan dolayi sordum.
Alıntıları GösterYok be hocam, o kafada bir insan değilim :) Eşim öğretmendi, şimdi kızımız olunca çalışmıyor, evde de hobi odam var kendime ait, onunda hobi odası var, kendimiz için özel alanlarımız zamanlarımız oluyor. Fakat herkes odasına kapanıp ayrı takılmıyor :) Eğlencelerimiz, hobilerimiz oyunlar dışında örtüşüyor.
Fakat dediğinizi anladım, çok fazla arkadaşım oyun dünyasına veda etti, özellikle çocuk olunca çok zorlaşıyor fakat benim sıkıntım olmuyor o konuda :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790Yok be hocam, o kafada bir insan değilim :) Eşim öğretmendi, şimdi kızımız olunca çalışmıyor, evde de hobi odam var kendime ait, onunda hobi odası var, kendimiz için özel alanlarımız zamanlarımız oluyor. Fakat herkes odasına kapanıp ayrı takılmıyor :) Eğlencelerimiz, hobilerimiz oyunlar dışında örtüşüyor.
Fakat dediğinizi anladım, çok fazla arkadaşım oyun dünyasına veda etti, özellikle çocuk olunca çok zorlaşıyor fakat benim sıkıntım olmuyor o konuda :)
Alıntıları GösterKiskandim.
-
Ellie Williams denen kullanıcı lütfen süresiz banlansın artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
Ellie Williams denen kullanıcı lütfen süresiz banlansın artık.ne yapmış yine :)
-
Assassin's Creed Valhalla - Sinematik TV Reklamı
-
Ubisoft reklam işini cok iyi yapiyor. Özellikle ac serisinin.
-
Aşırı gaz ve güzel bir trailer ama oyun incelemelerini bekleyeceğim. Ne olursa olsun Ubisoft'un oyunlarına ön sipariş vermem ama umarım bu oyun patlamaz. AC serisini baya seviyorum
-
-
Son oynanis videolarini izledigim kadariyla ac origins ve odyssey in ustune her anlamda fazla fazlasini koyarak gelistirlmis bir oyun. Resmen origins ile Odyssey bunun yaninda her anlamda sanki çok basit bir oyunlarmis gibi kaliyor. En önemlisi combat, vurus hissi, kisisellestirme, dunyasi, animasyonlar (Ozellikle bir videoda denk geldim at sirtina oyle bir bindiki at çökecek dedim cok agir ve oturakli bindi ) vs. vs. gercekten cok iyi. Sabirsizlikla bekliyorum.
-
Araya Syndicate sıkıştırılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X