quote:Orijinalden alıntı: yekialem hadi diyelim çalıştırdın mazallah sisteminin çökmesine sebep olur.. Nasıl yani?
quote:Orijinalden alıntı: Permanent. Bu nasıl soru dalga geçmedini varsayıyorum, çalışır Kapağında Xp ve Vista yazdığı için sordum.
Çalışır hocam assasin 1 zamanında windows 7 yoktu o yüzden yazmıyor. Windows 7 de çalıştıramadığım bir klasik moonstar sözlük var ona yanarım
quote:Orijinalden alıntı: PokeMoon quote:Orijinalden alıntı: Permanent. Bu nasıl soru dalga geçmedini varsayıyorum, çalışır Kapağında Xp ve Vista yazdığı için sordum. ac 1ve 2 yi win7 de bitirdim
quote:Orijinalden alıntı: Banzai! quote:Orijinalden alıntı: PokeMoon quote:Orijinalden alıntı: Permanent. Bu nasıl soru dalga geçmedini varsayıyorum, çalışır Kapağında Xp ve Vista yazdığı için sordum. ac 1ve 2 yi win7 de bitirdim Açmadı
quote:Orijinalden alıntı: PokeMoon quote:Orijinalden alıntı: Banzai! quote:Orijinalden alıntı: PokeMoon quote:Orijinalden alıntı: Permanent. Bu nasıl soru dalga geçmedini varsayıyorum, çalışır Kapağında Xp ve Vista yazdığı için sordum. ac 1ve 2 yi win7 de bitirdim Açmadı dedim ben açmaz diye win 95 kur oynamak istiyosan