< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Oyunun en büyük sorunu tr dil olmaması olacak pcde gene yamaa geliyor psda oda yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
türkçe dil takıntısı kötü bir alışkanlık hocam vazgeçmeye bakın. Yılda 50 tane AAA oyun çıkıyorsa 2-3 tanesi türkçe oluyor hal böyle iken bunu büyük bir sorun olarak görmek yanlış. Hangi AC oyunu türkçe çıkmışkı bu türkçe olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır
Bende plus extra var ilk günden oynayabilirmiyim
Hayır. Oyunu satın almanız gerekiyor.
-
Ubi plus dahill değilmiydi
Oyun ilk günden Ubisoft plus a gelecek. Aylar öncesinden ilan edildi. Yanlış hatırlamıyorsam Haziran ayında.
Hocam o zaman ben satın aldığım oyunu satayım mı sizce? Ps plus deluxe sahibiyim Ubisoft Plus'a gelecekse satın almanın bir anlamı kalmıyor anladığım kadarıyla..
hocam ps5 deki Ubisoft+ Classics kataloğu ikisi farklı şeyler ilk günden geliyor olsa satın alma ekranında gözükür ea play oyunları gibi.
Hocam arşivlemeyi seviyosanız satın almak mantıklı. Yok ben bir kere oynar bir daha yüzüne bakmam derseniz ubisoft plus mantıklı. 🙂 Bir de bir oyunu ne kadar sürede bitirdiğiniz de önemli. Misal U+ alsam ben kendimi kasarım 1 ayda bitirmek için. Halbuki satın alsam geze geze aylarca oynarım. En ufak bir detayı bile atlamayı sevmem sevdiğim oyunlarda 🙂
PlayStation'da neden yok bu anlamadım 🤔 Satmaya gerek kalmadı o zaman..Bilgilendirme için teşekkürler hocam 🙂👍
Ha bu arada ben xbox kullanıcısıyım hocam. Ps tarafında U+ entegre değil galiba.
-
Kesinlikle hocam satın almak daha mantıklı. 🙂
aynen hocam ps tarafında Ubisoft+ Classics var ps plus aboneliğine dahil. xbox tarafonda ise yıllık 179 liraya Ubisoft+ üyelik var day one veren bu paket 👍🏻
Gamepass pc’de bunu kullanamıyoruz sanırım.
-
Classic de daha gelmedi plus a zaten. Valhalla classic lerde var, ama ücretli gözüküyor ps de halen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X