Şimdi Ara

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
16
Favori
21.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların hayatlarını bilmeden yorumlayıp bağımlılığı aşağılamamak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu chromatic aberration denen iğrenç özelliğin kralı var oyunda renkler çizimler dalgalı blurlu ve kapatilmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Inceleme puanlarina bakarsak ubisoft yine sasirtmamis neyse ki 180 tl'ye aldim oynayip satarim hemen

• Bıktık Arap görmekten.. Premium'a düşünce oynarım belki. Çıkış puanları da kötü zaten.

Ayrıca bir önceki oyunun kötü adamını bir sonraki oyunun baş kahramanı yapmak da yani nasıl bir mantık arkadaş

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Nereden gördünüz kapatılmadığını? Kötü olmuş.

• Bulamadim her yere baktim, grafikler ac origins ve odysseyden kötü gibi bilemedim.

• 50 Euro'ya satmasından anlamak lazımdı Ubisoft'un bu oyunda hiç kasmayacağını.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

• Origins'den, Odyssey'den hiçbir farkı yok Mirage'ın da. Aynı tas aynı hamam, bol ıvır zıvırlı AC devam ediyor. Nerede o eski AC'ler. Ubisoft içine etti serinin.

• Oyunun 3te 1 ini bitirdim. Bence aldığı puanı hak ediyor. Zaten dünde yazmıştım benzerini. Benim gibi hayranı iseniz oyunu çok seveceksiniz. Hayranı değil iseniz 70,75 ouanlık bir oyun.

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Nasıl sıkılmıyorlar yada nasıl yorulmuyorlar hayret ediyorum 17 yaşından beri her 1 saatte en az 3 saat mola vererek oyun oynarım öbür türlü hem beyin hem vücut uyuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7C068E03

Nasıl sıkılmıyorlar yada nasıl yorulmuyorlar hayret ediyorum 17 yaşından beri her 1 saatte en az 3 saat mola vererek oyun oynarım öbür türlü hem beyin hem vücut uyuşuyor
    Vallaha dostum adamların hayattan beklentisi yok biz gibi değiller ,evlilik çoluk çocuk geçim derdi bilmem ne, anliyacagin bu tür olaylar biz Ortadoğu'da var adamlar günlük yaşıyor paso oyun hayatlarını vermişler, sabah akşam bak sabah akşam ne zaman görsem adamlar online insan sıkılmazmi hiç ne bilim hicmi ara vermez ,mesela ben patlarim aynı sekilde sende, amaçsız yaşam yani😂😂😂

Sadece hayat şartlarından kaynaklı değil dediğim gibi 17 yaşından beri 1 saatten fazla aralıksız oyun oynayamıyorum ki o yaşlarımda ülkenin durumu çok daha iyiydi dolar 3.5 liraydı benim durumum da şuana kıyasla baya iyiydi (keşke o günlere geri dönsem) ama ona rağmen 1 saatten sonra ya başım ağrır ya gözlerim yorulur yada belim ağırdı hala da böyle sıkılmakta var tabi 😁

• quote:

Sadece hayat şartlarından kaynaklı değil dediğim gibi 17 yaşından beri 1 saatten fazla aralıksız oyun oynayamıyorum ki o yaşlarımda ülkenin durumu çok daha iyiydi dolar 3.5 liraydı benim durumum da şuana kıyasla baya iyiydi (keşke o günlere geri dönsem) ama ona rağmen 1 saatten sonra ya başım ağrır ya gözlerim yorulur yada belim ağırdı hala da böyle sıkılmakta var tabi 😁
    Dostum 1 saat az yav hadi açıktan binlik çalışır 1 de ben koyayım 2 yapalım şunu 😁 işin doğrusu vallaha dediğin gibi, ben FGC oyuncusuyum dövüş oyuncusu, mesela koth yani odaya giriyoruz turnuva ya davet atıyor lar tanıdık bunlar ekli bende,bakiyom aynı kişiler la aradan 1 ay geçiyor yine aynı kişiler sabitlenmisler sanki tutkalla yapışmışlar😆 insan bikmazmi hic ya, arkadaşım ABD orlandoda yaşıyor diyorkiöyle deliler varki evden çıkmıyorlar bir kaç ay diyor, şaşırıp kalıyorum 😁😁😁😆

• Dodge tusunu yine kare ye atamis bu embesiller

Bazen gerekiyor ya nadir durumlarda tabi insan toplumdan ve insanlardan bayıyor kendi kendine kalmak istiyor bazen benimde kendimi eve kapatıp söyle 1-2 hafta sadece oyun oynamak geliyor içimden 😁 ama iş var iş olmasa eve sürekli misafirler geliyor onlar çok kafa şişiriyor vs ben haftada 3 saat ile devam öyle aylarca sadece oyun oynamak çok sıkar dopamin reseptörleri icin de zararli diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 5 Ekim 2023; 3:15:52 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Bizim araplardan bıkma sebebimiz türkiyede yaşamamız ama evet oyunda arap olduğu için bende pek para vermek istemiyorum (spoiler yedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 5 Ekim 2023; 3:18:30 >
  • quote:

Bazen gerekiyor ya nadir durumlarda tabi insan toplumdan ve insanlardan bayıyor kendi kendine kalmak istiyor bazen benimde kendimi eve kapatıp söyle 1-2 hafta sadece oyun oynamak geliyor içimden 😁 ama iş var iş olmasa eve sürekli misafirler geliyor onlar çok kafa şişiriyor vs ben haftada 3 saat ile devam öyle aylarca sadece oyun oynamak çok sıkar dopamin reseptörleri icin de zararli diye biliyorum
    Tabikide radyasyon özellikle deperzalinasyon yapıyor piskolojk algı bozukluğu birde herşey tadında adamlar var sabah akşam oyun bitiriyor 😂

• Sıkı ac hayranı iseniz oyun çok iyi dost Kayaoğlu Enis kiraz oğlu oyunu yerden yere vurmuşlar bana göre abartıli geldi adamlar biz 0 dan yeni oyun yapıyoruz demedi ki zaten 50 dolar etiketi ile çıktı oyun valhalanin devamı 15 20 saatlik oynanış taş catlasin yan görevler ile 30 35 saati bulsun grafikler sesler oynanis ne vaat edildiyse yapılmış sadece patch gerekiyor biraz oynadim pat kapandı oyun PC de kısacası ac hayranı iseniz havada goturursunuz şahsen çok beğendim ben oyunun hayranı değilseniz burun kıvıra bilirsiniz iyi oyunlar şimdiden...

• haktan24 kullanıcısına yanıt

Enis dünyanın en oyundan anlamayan adamı, oyunları eleştirdiği noktalar çok garip, sevdiği mekanik doğrudur, sevmediği kötüdür, nasıl piyasada bilirkişi konumuna geldi bu insanlar anlamıyorum gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.