Şimdi Ara

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
16
Favori
21.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu 2 saat oynadım (PS5) grafikler, müzik , atmosfer , oynanış harika; eksikleri varmı var kusursuz bir oyun değil ancak (beleşçi) yotuber yayıncı arkadaşların gömdüğü kadarda değil; kendiniz denemeden bu kamillerin sözüne bakarak hareket etmemek lazım  

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Yaklaştığın mantıkla senin de para verdiğin için övdüğünü söyleyebiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Puanlara bakmak lazım, puanlar yalan söylemez.

• Ubisoft un oyunları için yayıncıların incelemelerine bakmaya bile gerek yok duymuyorum artık.Çünkü nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum, şimdiye kadar ki oynadığım ubi oyunlarından tecrübe edindiklerim sayesinde. Ben bu oyunu tek bir şartla alırdım, o da Türkçe olsaydı. Bunu da yapmadıklarına göre kataloğa eklendiği zaman belki denerim, katalogda bile belli bir süre oynayıp sildiğim bir sürü ubi oyunu var.

Ubisoft ya da AC sevenlerine iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 5 Ekim 2023; 14:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

yoo hocam herkesin bir beğenisi ve görüşü var enazından ben kendim deneyimleyip yorum yapabilecek kapasitede bir insanım

şu yotuber yada şu yayıncı beğenmedi oyun kötüdür uzak durmak lazım diyen bir nesil dolaşıyor ortada lafım onlara üstünüze alındıysanız bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 5 Ekim 2023; 14:35:1 >
  • oyunu 2 saat oynadım kapattım ana görev ilerlemesi %40 yazdı şaşırdım bu kadar kısa mı bu oyun

• Bir oyun Odysseyden sonra çıkıp ondan daha kötü grafikle nasıl çıkar biri bana anlatsın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt

sadece ana görev yaparsanız 12 saat gibi süresi var %100 yapmak istersenizde 25 saate yakın sürüyor

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Vay be odyssey i 52 saate bitirmiştim  

• Ben yaklaşık 1 saat kadar baktım oyuna; bence keyifli; hızlı bi şekilde bitirir çıkarız 😊 önümüzdeki oyunlara bakarız.

• Yarım saat dayanabildim oyuna. Her anlamda geriye gitmiş oyun. Karakterlerin konuşurken hareketleri, seslendirme, grafikler. 3. oyunun, Unity bundan kat kat daha iyi.

Yıl olmuş 2023, hala air assassination yaparken aşağıdaki düşman otururken ayağa kalkıp hazır ola geçiyor.  

• Sizin TV'ler de mi sorun var yoksa benim TV' mi güzel gösteriyor çözemedim valla Ben grafiklere hayran kaldım her yere baka baka yavaş yavaş ilerliyorum çok güzel görünüyor.. Müzikler oynanış falan efsane olmuş .. Bide Türkçe dil olsaydı varya tadından yenmezdi Oyunu almayı düşünen varsa şöyle söyleyeyim.. Valhalla serisini oynayıp beğendiyseniz bunuda beğenirsiniz. Yok beğenmediyseniz buna hiç bulaşmayın derim Ben genel olarak çok beğendim..

• Oyunda 5.5 saati devirdim. Her şeyi yaparak gidiyorum 20-25 saati bulurum gibime geliyo bitirme olarak.

Ben çok beğendim oyunu. Tek bir şehir olması ve kompakt olması ilaç gibi geldi. Suikastlerdeki hissiyat da süper herkesi gizlice temizliyorum hiç sıkmıyor.

• Yorumlar iyi gazladı. Origins sever biri olarak kesin beğenirim ben bunu.

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Dost Kayaoğlu sadece anime ve japon oyunlarını seviyor ona kalırsa souls oyunları ve final fantasy dışında her oyun kötü dostun sevdiği ne kadar oyun varsa beğenmedim (resident evil/odyssey/syndicate) ama sevmediği ne kadar oyun varsa oyuna aşık oldum (unity/orgins) benim icin tersini gösteren pusuladir kendisi umarım bu oyunu da beğenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 5 Ekim 2023; 23:27:53 >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Ps exclusivleri ubiosoft oyunları ile kıyaslayınca oyun bile değil itneraktif sinema bunu oyunları oynadıktan sonra fark ettim ve son zamanlarda sadece ubisoft oyunları oynuyorum ve baya keyif alıyorum ps4/xb1 neslinin zirvesini yapmışlar oynanış ve hikaye konusunda realist bi tarzları var ve ben bunu seviyorum sallamasyon iş yapmıyor ubisoft hep bi tutarlılık var oyunlarında

• Dost Kayaoğlu gibileri dikkate almayın derim. Kendisinin beğendiği iki yapı var. Her oyun o şekilde olsun istiyor. Yani ya animeler gibi bol kombolu acayip boss savaşlı bilmemneli ya da Souls tarzı. Aksiyon içeren her oyunu sadece bu iki yapıya göre değerlendiriyor. Oyunu göme göme bitirememiş ama Mirage'in çevre grafiklerinden, tarihsel özelliklerinden, şahane atmosferinden, ortama sokan güzel müziklerinden bahsetmemiş bile. Açıkçası ben kendisini sadece ama sadece Souls tarzı oyun incelemelerinde ciddiye alırım. Souls uzmanı olduğu için. Adam Unity'i en kötü AC oyunlarından saymış bir de yanlış anlamadıysam. Benim ise tüm seriyi oynamış biri olarak favori üç AC oyunumdan biridir Unity.

Ben oyunu yani Mirage'ı da beğendim. Sadece etrafa bakıp otantik yapılar üzerinde damdan dama atlamak bile keyif verdi. Bol bol SC aldım. Beklentilerinizi ayarlarsanız keyif alırsınız. Bir başyapıt bekliyorsanız da başlamayın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 6 Ekim 2023; 11:49:55 >

• origins ve odysey çok seven ama valhallayı sevmeyip daha başlarında bırakan biri bu oyunu almalı mı ?

edit: valhalla sevmeme sebebim vikings hikayelerini sevmemem. oynanışı güzel olmasa god of war ragnarok da oynamazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 6 Ekim 2023; 11:50:1 >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Oyun valhalla gibi teknik olarak. Ama Bağdat bence oyunu güzel kılıyor. Daha çok özüne dönmüş gibi seri. Hem çok uzun da değil. Valhalla sıktı beni bir süre sonra. Origins ve Odyssey sıkmamıştı. Origins ve Odyssey karışımı bir oynanış olsa çok daha iyi olurdu. İyice oynadıktan sonra tam yorum yapayım en iyisi

• sukrullex kullanıcısına yanıt

teşekkürler, yine de alayım ben.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.