Şimdi Ara

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
16
Favori
21.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlar oyunu yermese olmaz. Ubisoft ne yaparsa yapsın yaranamaz bunlara. Ps exclusiveleri ise ballandıra ballandıra bitiremezler. Göreceğiz çıkaracağı masterpiece oyunu da. Ubisoft’u boklayıp ya işte imkansızlıklar falan diyerek kurtaramaz.

Basim şu ana kadarki Desmond ve Ezio’dan sonra seriye gelmiş en önemli karakterlerden birisi ve onun hikayesini yaşamak olarak oldukça güzel. Müzikler harika olmuş. Özlemişim gerçekten lineer oyunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Hayır aşırı bir eleştiri ve ön yargı var bu iki kişide ikisinide severim takip ederim artık baldurs gate 3 starfield ya da en son çıkan oyunlar ne kadar kaliteli baldurs gate 3 lafım yok şahaser oyun ancak dediğim gibi adamlar Bağdat haritasını mükemmel yedirmisler sesler grafikler oynanış zaten klasik valhala odsyy origins olacak doğal olarak sanki adamlar bız 0 dan assasins Creed yapıyoruz da şöyle uçuyoruz böyle kaçıyoruz dediler vallahi anlam veremedim ürettiğimiz birşey yok ancak eleştirmede de ustumuze yok bana göre kaliteli bir yapim gercekten insanlar artik elestirmek için elestiriyor yorumlara bakıyorum o insanlarda Enis dost ne diyorsa aynı şekilde yorum yapıyorlar ya arkadaşlar bir deneyimleyin hemen yerden yere vurmayın vallahi enteresan bir toplumuz yazık...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyun diğer ac serileri ile bağlantılı mı? Daha önce hiç ac oynamadım bu oyunu oynayabilir miyim? En son oyunu ile bağlantılı mı

• Gerek yok. Sadece ac valhalla daki bir karakteri konu ediniyor okadar.

• haktan24 kullanıcısına yanıt

Hangi oyundu hatırlamıyorum, 30 saatte rushlayıp bitirmiş, oyunu gömüyordu, o eksik bu eksik diye, oyun 60 - 70 saat, beyefendi oyunun yarısını görmeden eksikleri söylüyor. ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] 

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt

bilirkişi olayı eskidendi oyun dergilerine detaylı inceleme yazılırdı artısı eksisi vs. enis gibilere bilirkişi değilde youtuber demek daha doğru olur hocam. Fazla etkileşim ve izlenme almak için genelde ters köşe videolar çekiyor farklı yorum yapıp garip başlıklar atıyor. Biz şuan enisi konuşuyorsak adam zaten istediğine ulaşmış oluyor yani..

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Oyunda yapay zeka yok yaw daha ne kadar kötü olabilir😅

• Oyunun grafiklerine aşık oldum ya insanın gözü gönlü açılıyor çok güzel yapmışlar 😍♥️

Bağdat'tan Görüntüler

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]

• Oyundaki b*ktan chromatic aberration efektini nasıl kapatabiliriz? Hala bu çağdışı efekti nasıl zorla koyabilirler aklım almıyor.

• Hocam çözümü çok basit.. Oyunu kapatınca otomatik olarak chromatic aberrationda kapanıyor 😁😜

Şaka bir yana bence bu özellik tüm oyunlarda olmalı.. Bende mi sorun var bilmiyorum ama gözüme çok hoş görünüyor.. Kapatmak isteyenler için ilerde bir güncelleme gelir büyük ihtimalle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 5 Ekim 2023; 8:25:34 >
  • inceleme puanları şu şekildeymiş

PlayStation Universe: 9/10

✅Generación Xbox: 8.9/10

✅Eurogamer: 4/5

✅GamesRadar+: 4/5

✅VG247: 4/5

✅GamingTrend: 85/100

✅Game Informer: 8/10

✅IGN: 8/10

✅Easy Allies: 8/10

✅Polygon: “One of the best”

✅Gaming Nexus: 8/10

✅PCGamesN: 8/10

✅Wccftech: 8/10

✅Destructoid: 7.5/10

✅PC Gamer: 7/10

🟢MetaCritic: 78%

🟢OpenCritic: 77%

kaynak:@konsolumx

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden midemi bulandırıyor görüntü bulanık bulanık gerçek dışı oluyor :( umarım seçenekleri getirirler update ile. Pcde her zaman kapatırım bu efektleri

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Grafikler cidden nefis görünüyo. Henüz ben başlamadım satın almadım başka oyunlardan fırsat gelmedi de. Merak da ediyorum. 🙂

• Frame rate mi yoksa quality mi açık oynuyorsunuz beyler?

• Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt

Frame Rate' de oynuyorum. Quality mod resmen kasıyor ve kontroller geç tepki veriyor..

• valhalla'yı çok az oynayıp sıkılıp bıraktım.

oysa origins ve odysey'i severek oynamıştım, hem hikaye hem mekanlar(mısır özellikle) olarak.

bakalım umarım mirage'i severim. valhalla tekrar oynayasım gelmiyor.

• Evet.

• Oyun berbat görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • birisi berbat birisi harika diyor. Hangisi doğru?:)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.