Şimdi Ara

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
16
Favori
21.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kromatik efekt denen garabeti kapatma seçeneğini hemen getirseler bari heba olacak oyun zaten kısa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun müzikleri efsane değil mi ya? Ubisoft cidden baya iyi bu konuda. Müzik ve atmosfer oluşturmada çok başarılılar. Oyun Antik Mısır'da mı geçiyor? Her şey ona göre. Antik Yunan'da mı? Yine atmosfer, müzik ona göre. Şimdi de Bağdat. Yine dijital kültür turizmi yaptırıyor bize Ubi 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

peki size bir soru, tüm seriyi oynamışsınız.

insan her gün hamburger yesen bıkarsın, 10- 15 tane aynı sadece mekanı farklı oyunu oynamaktan hem de yüzlerce saat, sıkılmadınız mı? hem de damdan dama atlamak keyifli diyorsunuz :/

• formw3 F kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyada söylenenlerin aksine her oyun aynı değil ac 3 ile unity ap ayrı oyunlar misal yada syndicate ile orgins veya orgins ile odyssey cok farklı gerek mekanik gerek yapı olaraktan

Her oyun farklı zamanda ve mekanda geçiyor, her karakterin kendi hikayesi var. Ayrıca AC evreni gerçekten güzel bir bilimkurgu vaat ediyor. Bence youtuberlardan duyma bilgilerle seriye önyargılı olmayı bırakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

yutubırlardan duyduğum yok, oyunların hepsini oynadım. ilk seriyi ( eski assassins creedleri)'n hepsini bitirdim. ama sonra kabak tadı vermeye başladı.

origins odysey valhallanın ayrı üçleme olduğunu da biliyorum arkadaşlar.

sadece beni rahatsız eden 100 saat üzeri süren bir oyundan 3 tane yapmış olmaları. ve seriye hala ısrarla devam etmeleri. artık yeni ip yapmaları lazım.

aynı şeyi çıkacak spider man 2 için de düşünüyorum.

yaş ilerledikçe aynı tarz oyunlar tat vermemeye başlıyor. hikaye cart curt bunlardan ben artık sıkıldım. oyun oynamak istiyorum ben, abuk subuk saatlerce diyalog dinlemek istemiyorum, güzel gameplay istiyorum. assassins creed dahil birçok oyun da ne yazık ki bunu yapamıyor.

güzel müzikler, güzel atmosfer de bu oyunlara 100 saat üzeri beni bağlamaya yetmiyor.

bu yüzden nintendo switchi başımın üstünde tutuyorum.

origins ile odysey farklı falan da değil bu arada, sadece kombat kısmında iyileştirmeler ve skiller eklenmiş, mısır yerine yunan konmuş bir oyun.

syndicate ile origins dersen evet farklı oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 6 Ekim 2023; 23:32:30 >

Söylediklerinizin bi kısmına katılıyorum benim içinde oynanış hikayeden çok daha önemli benimde aradığım şey gameplay ben önce odysseyy sonra orgins oynadım 6 ay ara ile ve bana origins cok farklı geldi odysseyy de stealth imkansız gibi bişey mesela orginsde mümkün orgins daha sandbox yapıda msg 5 gibi odysseyy ise ps2 god of warlarına benziyor yapı olarak bence aynı görünen farklı oyunlar ben bu farklı rockstar from software yada ps oyunlarında görmedim

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Gerçekten ana tema müziği mükemmel , oyun içinde de sanki Çağrı filmini andıran tınılar var acayip atmosfere uyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 7 Ekim 2023; 7:17:8 >
  • Bunu oynamak yerine ghost of thusima oynayabilirsiniz bitirmiş olsanız bile sunum kalitesi çok iyi değil ama en azından 10 numara gameplayi var ve bu oyundan daha iyi bi yapay zekaya sahip

• arman09 kullanıcısına yanıt
    . , ;

• from software dark souls serisi hariç bütün oyunlarında farklı mekanikler kullanıyor, bloodborne ayrı sekiro ayrı dark souls ayrı.

rockstarın oyunlarının güzel olmasının sebebi de açık dünyasının güzel olması hocam. acnin açık dünyasında ne var?

• Ps5 pri olarak satıyorum. Seriye ısınamadım bu son denememdi.

• Dost fena gömmüş. Para boşa harcamayın, tarihin en kötü oyunu diyor.

2.38.00 den itibaren izleyin.

Dost Kayaoğluyoutube
    ASSASSIN'S CREED MIRAGE İLK İZLENİM
    https://www.youtube.com/live/4ExdPJ3_dAc?si=DGaIKU1e1bIunB4y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 7 Ekim 2023; 13:33:31 >

• Başkalarının fikirleri çokta önemli değil hocam allaha şükür kendi kararımızı kendimiz vericek yaştayız..

• her gün buraya gelip oyunu kötülüyenlerin amacı ne acaba ??

bir kere gelip yazarsın oyunu beğenmedim diye anlaşılırda zaten oyunu almamışsın youtuber tayfanın ağzına bakıyorsun hergün aynı şeyleri tekrarlamanın yazmanın gereği nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 7 Ekim 2023; 13:5:1 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Valla grafiksel anlamda bana en iyi görünen ac oyunu gibi geldi. Bağdat enfes görünüyor. Dolu dolu kompakt bir şehir olmuş. Müzikler zaten nefis. Dönemin ruhuna inanılmaz uymuş. Açıkçası ben bayıla bayıla oynuyorum. Eksikleri olmasına rağmen. Kusursuz bir oyun elbette değil. Bilmiyorum tarihte yolculuk yaptırması dahi yetiyor bana 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

"Dolu dolu kompakt bir şehir olmuş" çok doğru bir tanımlama olmuş hocam içi boş açık dünya oyunlardan sonra ilaç gibi geldi. 10 saate yakın oldu benimde platinliyene kadar devam

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de her oyunu beğeniyorsun, beğenmediğin bir oyun görmedim forumda şimdiye kadar. Beğenmediğin oyunu bile platinlersin, senin başka bir boyuttasın.

• Kesinlikle dün codex’i okurken arkadan çalan müzik Çağrı filmindeki müziği anımsatıyordu, İslamın beş şartı ve Hac ile ilgili kısımları okurken hem nostaljik hem de yerinde bir ambiyansı vardı, hoş hissettirdi.

Oyun bildiğimiz Assassin’s Creed yeni bir şey yok ama benim gibi asıl meramı o tarihî atmosferi içine çekmek olanlar için çok güzel.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.