Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu biraz evvel direksiyonla denedim
    sürüş hissiyatı gerçekten çok rahat ve güzel yani aşırı aman aman
    güzel olmasa da güzel sayılır

yalnız vites olayında gerçekten karmaşa var geri vitese olayı otomatik
    vites durumunda çok karışık diyelim döndün otomatik vites oynuyorsun
    arabayı geri almak için frene basıp durduktan sonra gaza bastın mı geri
    gidiyorsun gt de olsun proj.cars da olsun böyle
    ac de sol kulakçıkla vitesi R yapıp öğle geri gideceksin ki
    kardeşim ben zaten otomatik vites oynuyorum niye kulakçıkla uğraşıyım ki

sonra guick racede ben yarışa 1 nci sıradan başlamak istiyorum belki
    beni neden en sonda başlatıyorsun seçenek koymamış
    ve böyle çok eksikler var onlıneda özel oda kuramıyorsun ayar seçeneğin yok
    direksiyon ayarları hiç detaylı değil proj.carsda calibrasyona kadar var
    çok eksiği var oyunun çok
    benim gibi gt severleri gts çıkana kadar oyalar Project carsla asetto
    lakin Project cars da kaldırıp bir kenara fırlattıracak bir oyun değil
    bu benim fikrim gts gelirse 2 sinide kaldırırım kütüphaneye

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Uğur naptın aparatı çalıştı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Uğur naptın aparatı çalıştı mı ?

3 saattir onla uğraşıyorum. Çalıştıramadım bir türlü.Benim pc böyle uyuz bir pc'dir . İllaki bir sıkıntı çıkarır benim başıma.
    Güncelleme: Sonunda çözdüm.Yanlış ayarı indirmişiz.Zerre lag vs yok.Benim gibi eski wheel sahibi için çok iyi bir çözüm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Ağustos 2016; 0:41:56 >
    Pa4 demi denedin adaptörü uğur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pre-order la verilen araçlar açıldığı zaman -eğer açılırsa- birisi hayrına haber verirse sevinirim. sırf nismo gtr ve 2015 mustang i süremeyeceğim için oyunu almadım. tr den pre-order verseydim 488, c7 ve r8 i veriyordu ama dediğim gibi ya hep ya hiç

season pass'e baktım, bu araçlardan bahsetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

pre-order la verilen araçlar açıldığı zaman -eğer açılırsa- birisi hayrına haber verirse sevinirim. sırf nismo gtr ve 2015 mustang i süremeyeceğim için oyunu almadım. tr den pre-order verseydim 488, c7 ve r8 i veriyordu ama dediğim gibi ya hep ya hiç

season pass'e baktım, bu araçlardan bahsetmiyor.

Dlc lerle gelmeyecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Pre-order araçları ilk günden beri açık hocam.

Nismo gtr ile mustang kesinlikle season pass ile gelecek oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Pa4 demi denedin adaptörü uğur

Evet Ali abi ps4. :)

• season pass aldım dün 89 tl di galiba.. 30 dan fazla araç veriyomuş bütün paketlere sahip oluyo yani alan kişi.. ama paketler daha kullanılamıyor bugün yarın açılır hepsi.. sonradan gelen porsche paketide dahil yani.. 1 alan bi daha uğraşmıyo.. zaten season pass içeriğinde hepsi yazıyo.. şimdi geriye kalan gtr'ı beklemek :)

edit: playstation'da ilk defa 0 gecikmesiz direksiyon tepkileri olan bi oyun görüyorum.. yani direksiyonu azcık çevirmenizle aracın içindeki simit 0.0000 gecikmesiz dönüyor... buda oyunun nasıl bir motor üstünde kurulduğunu gösteriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 27 Ağustos 2016; 10:22:31 >
    PC sürümü ile PS4 sürümü arasında fark var mı gerçekten uğur ?
    Teşekkürler cevap için

• Ertuğ dlc lerin hepsini bir seferdemi verecek yoksa diyelim 15 günde bir
    3 er 5 er mi verecek
    Yani kısaca toplumu verecek yoksa taksitlemi verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Ertuğ dlc lerin hepsini bir seferdemi verecek yoksa diyelim 15 günde bir
    3 er 5 er mi verecek
    Yani kısaca toplumu verecek yoksa taksitlemi verecek

abi şuan bi kaç araç var menüde oynanılamayan.. onları bikaç gün içinde verirler diye düşünüyorum.. ama porsche paketi sonra gelicekmiş.. kısacası çıkan her paketi oynayabilecez. ama işte 1 haftamı 1 ay mı sürer bilemiyorum 30 un üzerinde araç kapsadığı için bayaa güzel olucak vede güzel araçlar yani.. project dede sonradan verilen araçlar çok iyi gelmişti... gerçi o oyunda sürülebilen bikaç seri araç vardı.. bunda hepsinin ayrı tadı olduğundan oldukça yeterli araçlar var dahada iyi olucaktır.. eğer 1,2 sene sonra bile verilen dlc lerde bu işe girerse yaşadık..

• Şuan japanese pack ve red pack gelecek gibi ilk etapta.Red bull ring te eklenecek oyuna.Umarım daha fazla pistte gelir dlc ile araç sayısı bariz şekilde artacak ama pist belli değil.

Zaten porsche paketle 24 araç sırf ordan gelcek ertug
  • Aranızda pc de steam den oyunu alıp oynayanlar var mı? Oyunu açtım bir defa kariyer moduna girdim biraz araba kullandım f710 u kurayım diye çıktım kurdum oyunu açtım tekrar kariyer moduna giriyorum yarışı seçiyorum start a basıyorum loading olayı çıkıyor tekrar kariyer moduna atıyor. Nerede hata yaptım ps4 versiyonunda da aynı durum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 27 Ağustos 2016; 11:53:52 >
  • Assetto Corsa
    Hi everyone! As you can all imagine, it’s been incredibly busy across our community channels in the last 48 hours. Therefore, we want to use this post as an opportunity to address some of the biggest FAQ’s we’ve seen recently…

ADDITIONAL CARS (PERFORMANCE AND PRESTIGE PACKS)
    Over the last few days, an increasing number of our community members have been asking about the availability of the PRESTIGE and PERFORMANCE bonus cars for those who own the standard edition of Assetto Corsa. Right now, we don’t have any information to share. Should this change in the near future, we will let you know across our Official community channels.

PLEASE NOTE – The Assetto Corsa Season Pass DOES NOT contain the additional bonus cars seen in the PRESTIGE and PERFORMANCE packs.

ISSUES / BUGS
    If you are experiencing issues with the console edition of Assetto Corsa, please head over to our Support Forums...http://****/2bFUtt6

PRIVATE LOBBIES
    We hear you! Our biggest priority with the console editions of Assetto Corsa was to release a stable game with great driving. Be rest assured, going forward, we are going to do our very best to take community feedback on board and build upon the foundations we’ve laid.

STEERING WHEELS
    A number of players have been asking us about the compatibility of certain steering wheels. Please refer to our Official website, where we have published a list of supported and compatible wheels...

Özel lobi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 27 Ağustos 2016; 13:02:44 >

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük ayarlarında bir sıkıntı olunca sizin dediğiniz şeyleri yapıyodu. grafik ayarlarını araştırmanızı tavsiye ederim.
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş ben de neden oluyor diyorum. Nvidia programında oyun sekmesine assetto geldi optimize et seçeneği var onu seçtim program en yüksek ayarlara çıkardı oyunu. Sonra da açmadı sanırım bu ayardan sonra oldu. Eski ayarlara getireyim tekrar. Oyun menüsü normal açılıyor ama ayarlarıda en sona getirmişti. Demek ki yemedi.

• Arkadaşlar t300 ile oynayan var mı aranızda. Ilk piste çıktığımda bir ya da iki tur feedback çok sert, çok iyi hissediliyor ama 1 veya 2. Turdan sonra hafifliyor ve etkisi azalıyor, bunu herkes yaşıyor mu, oyundan kaynaklı bir durum mu yoksa direksiyon mı bozuk,

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.