Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    T300 u en son surumune guncelle pc den yapacaksin sonra mode tusuyla d pad den asagi tusuna bas fan modu hep acik kaliyor ffb kaybi olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

PC sürümü ile PS4 sürümü arasında fark var mı gerçekten uğur ?

Yok Yok Yok kısa yazdım ama belki inanmazsın.yapımcıdanda sözler koyalım artık bayan muhabbet bitsin

https://www.gtplanet.net/assetto-corsa-wont-be-watered-down-when-released-to-consoles-in-2016/
  • quote:

PC sürümü ile PS4 sürümü arasında fark var mı gerçekten uğur ?

Fizik olarak ZERRE fark yok. Yukarıda uzun uzadıya yazılmış, günlük tarzı alalacele ,yangından mal kaçırırcasına yazılan, bilmem kaç artı almış mesajı kesinlikle dikkate almayınız. Kesinlikle yanlıştır, sırf oyuna çamur atmak için yazılmış bir yazıdır. Tekrar söylüyorum ,
    ASSETTO CORSA PS4 ve PC VERSİYONU FİZİKLERİ TIPATIP AYNIDIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: azbilenadam

T300 u en son surumune guncelle pc den yapacaksin sonra mode tusuyla d pad den asagi tusuna bas fan modu hep acik kaliyor ffb kaybi olmuyor

Bilgilendirme için teşekkürler hocam, akşama deneyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Assetto Corsa Project oynanış olarak Project cars’dan çok daha hızlı adapte olunabilecek bir oynanış sunuyor. Ama maalesef bunu yaparken gücünü PC versiyonundaki Fiziklerden değil tam aksine Konsol kullanımına adapte edilmiş destek unsurlarıyla sunuyor

Merak ediyorum bunu neye dayanarak söyledin. Yapımcının aynı olacak açıklamasına rağmen böyle bir tahlili nasıl yapabildin.

• quote:

Assetto Corsa
    Hi everyone! As you can all imagine, it’s been incredibly busy across our community channels in the last 48 hours. Therefore, we want to use this post as an opportunity to address some of the biggest FAQ’s we’ve seen recently…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1517479314945048&substory_index=0&id=305504559475869

Özel lobi geliyor

oooo

• quote:

ADDITIONAL CARS (PERFORMANCE AND PRESTIGE PACKS)
    Over the last few days, an increasing number of our community members have been asking about the availability of the PRESTIGE and PERFORMANCE bonus cars for those who own the standard edition of Assetto Corsa. Right now, we don’t have any information to share. Should this change in the near future, we will let you know across our Official community channels.

Ertuğ season pass sahiplerini kötü haber önsipariş hediyelerini vermeyeeklermiş season pass içerğinde.

Paralı olarak sunsalarda olur aslında ayrıyetten alınır yani hertürlü

• Oyunun direksiyon derecelendirmesinde sikintinvar sanirim hepsini 1080 derece yapiyor buda ffb yuksekken hizli arabalarin toparlanmasini imkansizlastiriyor 1080 oynayacaksaniz ffb 35 te tutmakta yarar var 540 derece ayarlarsaniz 50 yada 45 gayet iyi 360 icin 50 55 iyi gozukuyor yol ve curbs ayarlariyla oynamaya gerek duymadim onlar iyi.bu ayarlar t300 icin gecerli. eger debriyaj kullanmiyorsaniz yarisa girmeden onceki ayarlarda otomatik blip secenegini acik birakin diger turlu orjinal hali manuel olan arabalar kullanilmiyor vites degistirirken gaz kesmek zorunda kaliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azbilenadam -- 27 Ağustos 2016; 15:34:24 >
  • azbilenadam A kullanıcısına yanıt
    GT3 arabalarında 540 yapıyorum ben normal yol araçlarında 900 yapıyorum.Direksiyon üzerinden derece değiştirmek thrusmaster direksiyonlarda gerçekten çok kullanışlı
  • Bende 540 normal arabalar 900 drift 360 ktm x bow buyuk ihtimal formula arabalarinida 270 yaparim

• quote:

GT3 arabalarında 540 yapıyorum ben normal yol araçlarında 900 yapıyorum.Direksiyon üzerinden derece değiştirmek thrusmaster direksiyonlarda gerçekten çok kullanışlı

T150 de nasıl değişiyor dereceler ben bilmiyorum hiç
  • Teşekkürler ertuğ bende alıyım o zaman

• ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Mod tuşuyla yönlendirme sol tuşa bas bırak düşüyor mod tuşuyla sağ tuşa bas bırak yükseliyor
    Düşürürken dol tuşa basıp bıraktınmı 4 kere yanıp sönüyor kırmızı ışık 900 derece oluyor
    Bir daha bas bırak 3 kere yanıp sönüyor 540 derece oluyor daha sonra 2 kere yanıp sönüyor
    360 derece 1 kere 270 derece oluyor sağ taraf yönlenlendirmeylede yukseltıyorsun

• Sağolasın Ali Abi. Şu an aydınlandım bu konuda. F1 2016 yı bile 900 derecede oynuyormuşum meğerse günlerdir.

Pc de kontrol panelinden istediğim dereceye ayarlıyordum rahatça ama ps4 ü şimdi çözdüm
    Erkan hocam yeni gördüm mesajını ali abi anlatmış olayı sağolsun.

Benim ekleyeceğim şunlar;
    1.Flash-270 derece
    2.Flash-360 derece
    3.Flash-540 derece
    4.Flash-900 derece
    5.Flash-1080 derece

Ne demek Erkan kardeşim lafı bile olmaz srnde saol varol

• Arkadaslar gamepad ile oyun oynaniyormu. Direksiyon yok.

• MARCO kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: GtrNismo

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

pre-order la verilen araçlar açıldığı zaman -eğer açılırsa- birisi hayrına haber verirse sevinirim. sırf nismo gtr ve 2015 mustang i süremeyeceğim için oyunu almadım. tr den pre-order verseydim 488, c7 ve r8 i veriyordu ama dediğim gibi ya hep ya hiç

season pass'e baktım, bu araçlardan bahsetmiyor.

Dlc lerle gelmeyecek mi?

şu anda net bir bilgi yok. yukarıda şu anda gelmiyor ilerde değişebilir bu durum diye birşey zırvalamışlar. season pass açıklamasında red pack, japanese pack ve porsche pack'lerden bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 27 Ağustos 2016; 20:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Arkadaslar gamepad ile oyun oynaniyormu. Direksiyon yok.

Hiç oynama daha ıyı.

• Ben pc de oynuyorum henüz fazla oynama imkanım olmadı ama fena değil. Alışması biraz zaman alacak gibi. Tam sisteme alışamadım. Forza gibi rahat değil.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.