Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 için kullanacağım ve Assetto Corsa, Project Cars ve Gran Turismo Sports'u destekleyecek fiyat performans açısından hangi direksiyonu tavsiye edersiniz?
  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Thrustmaster t150 tam fp direksiyonu
    850 tl ydi alttaki linkde var

https://www.ortombo.com/t150-force-feedback/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Thrustmaster t150 tam fp direksiyonu
    850 tl ydi alttaki linkde var

https://www.ortombo.com/t150-force-feedback/

İkinci el piyasası nedir acaba hocam? Bir de yukarıda saydığım tüm oyunları destekler mi acaba T150?
    İkinci eli yok alan kullanıyor zaten türkiyede yok
    Sadece ortombo getiriyor Türkiye distribütörü olarak
    Hepsini destekliyor
    Sen yinede sahibine arada bak belki düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

İkinci eli yok alan kullanıyor zaten türkiyede yok
    Sadece ortombo getiriyor Türkiye distribütörü olarak
    Hepsini destekliyor
    Sen yinede sahibine arada bak belki düşer

Kıbrısta yaşadığım için sıfır aldığımda yaklaşık %40 kadar da gümrükte ödemek zorunda kalıyorum. Bu yüzden bulabilirsem ikinci el bakıyım. Olmadı Türkiye'ye geldiğimde sıfır alır, yanımda getiririm vergi ödemeden artık. Teşekkürler tavsiyeler için.

• Dün gece 3 preorder aracıyla spa pistinde tur attım alıştırma turları işte

İyi seyirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her araba yarisinda ayni terane surekli guncelleme bekliyoruz bu nasil istir. Sim oyunu diye ove ove yapiyorsun tek bir dreksiyon ayari var 20 cesit (ki bunlarin mekanizmasi kayisli olani var bilyeli olani var) direksiyon destekliyorsun hepsine ayni ayar neyin kafasidir tuslari bile secemiyorsun kaldiki drs benim sette share butonuna geliyor kullanamayacaz yani. Oyunda arabayi seciyorsun tamam otomatik derecelendirme yapiyor ama kilit yok 720 derecelik donuyorsun 1080 derecelik topluyorsun kilit koymamislar hadi onu cozduk kendimiz ayarladik diyelim. Bu driftin hali nedir boyle ayarsizlik olamaz 45 ffb de ellerim yara oldu tamam herseyi hissedecegimiz potansiyel var ama ben kendi setimin ayarini secemeden bu is hayal olur herzamanki gibi bekleyecez care yok

• azbilenadam A kullanıcısına yanıt
    Belki tüm ayarları otomatik yapılmış, assetto ya özel pc ps4 direksiyonu çıkar. sorunsuz oyun deneyimi sunar. her yarış oyununa özel ayar mevzusunu görünce oyun değil sanki fizik sorusu çözülüyor gibi hissediyorum.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Aman diyeyim sonra bide ona alisirlar hepsine ayri direksiyon aliriz update isine alistilar goruyoruz olanlari update isi iyi guzel oyunu gelistiriyorsunda sen rekabet edemiyeceksin diye (gts) bitmemis oyunu bana satmanin mantigi nedir bilgisayardaki versiyonunda var hangi sete sahipsen seciyorsun kullaniyorsun benim oynama sansim olmadi pc versiyonunu ama videolardan baktim seciliyor gayet guzelde oynuyor insanlar

• Bu arada kariyer yapan arkadaslar belki farketmemistir depoda 30 lt benzinle basliyoruz 4 turluk yaris 6 turluk yaris farketmiyor hep 30 litre. agirligida etkiliyor tur basina 2 lt gibi bisey yakiyor arabaya ve piste gore degisir tabi bu (umarim oyledir)

Deniz var bizim gurupta oda kıbrısta yaşıyor girnede galiba
    Bayramda türkiyeye ankaraya gelecek kendine alacak xbox için
    Sana getirir ps4 için bir görüş kendisiyle istersen oda bu forumda

Stigh. Nicli

• Bu ayarları ben dün 1 2 saat harcayarak buldum bunu deneyebilirsin (t300)
    1. Ayar direksiyon sertliği bir nevi
    2. Ayar curbes lerdeki tercih arttırmamanı tavsiye ederim araba hakimiyetini zorluyo
    3. Ayar yollardaki tümsek engebe hissi ben hepsini hissetmek için fulledim yol tutuşu çok etkilemio
    4. Ayar kayma hissi

Bunayarlardan kendine göre hangisi fazla az geliyosa ayarlayabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 28 Ağustos 2016; 14:09:48 >

• hong kong psn'den oynayan var mı? tuşların yerleri nasıl?
  • Ayar icin tesekkurler neredeyse bende aynisini kullaniyorum kayma hissinin titresimini pek sevmedim o kapali bende bu sekilde drift yapmayi denesene neler oldugunu gor ciddi sikinti var zaten yarisirkende birisi sana dokundurursa yada kontrolu kaybedersen arabanin verdigi tepki cok acayip dogru gozukmuyor hissettirmiyorda belli bi hizda bu ayarlar suanda en oynanabiliri benim icin ama oylesine oynuyoruz bu orjinal ayari olamaz belli hizda arabayi zorlamadan hic fena degil ama isler biraz hizlanmaya gelince atraksiyona baslayinca sapitiyor bide sunu anlamiyorum kayis sistemi kullanan cihazla bilye sistemi kullanan cihazin ayari nasil ayni olabilir ayrica t150 t300 t500 arasinda buyuk motor farkliliklari var bunlar nasil ayni ayarda bulustu zaten pc versiyonunda olan bu ayarlarin konsol versiyonunda olmamasi neyin kafasi aynisini dirt rally de yasamistim bir update ile ayarlar gitmisti ayni bu sekilde birkac ayar yapabiliyordun 1 haftada cozduler bunlar bagimsiz firma aylar bulmazsa iyidir

• Resimdeki pc icin olan surumun ayarlari
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Pc sürümünü bilemiyom ama oynayanlar pc ile ps4 arasında fark olmadığını söylüyor.. g29 ile t150 birbirine rakip firma biri dişli diğeri kayışlı ama his olarak cok benzer ürünler.. t300 daha pro bi ürün ama onunda motorunun t150 ile çok benzer oldugunu söleyen thrustmasyer tarafından yayınlanan bi liste vardı.. dediğin gibi direksiyonlara özel ayarlar olsa daha iyi olurdu ama en azından project cars gibi vasat bi oyunda 150milyon tane ayar yapıp oyunu oynayamamaktansa asetto ile 1 2 saat bilemedin 1 gece oyunu full deneyip ideal ayarı bulmak en güzeli.. yüksek hızlardada ben maksimum verimi alıyorum.. daha iyisi nasıl olur bilemiyom.. merakla gtden hamle bekliyoz bizde..

• Haklisin ayar bende yapmak istemem direksiyonumu secip sadece agirligini ayarlamamin yeterli olmasi gerekir gelgelelim onu driveclubta yapabildik sadece oda arcade tarzina cok daha yakin project carsi 3 ay tuttum elimde her guncellemeden sonra bi umut girdim baktim olmuyo takasa verdim dedim sinirim bozulmasin hic. pite girerken duvara carparmi bi araba kontrol bendede degil. son hiz duzlukte gidiyorum adam cimden gelip beni geciyor araba ayni araba. o bambaska bi hikaye codemasters oyunlarinda cikisinda biraz problem oluyor ama dirt rally benim icin su an mukemmel formula 15 te oyle 16 yi almadim daha. Direksiyonu kalibre edemedigim tuslari degistiremedigim gaz fren ayarlarini yapamadigim ölü noktalari ayarlayamadigim ve daha bir cok eksigi olan versiyonu 60 dolar ayarlayabildigim versiyonu 20 dolar hatta indirimde 11 dolar ben buna kiziyorum oyun belli surus keyfi icin yapilmis hakkattende su sorunlar olmasina ragmen 2 gece sabaha kadar oynadim. ben oyunlari soyle cikarmalarina kiziyorum oyuna yaris oyunu olarak kabaca bakarsam surus acisindan degil icerik olarak kariyer ayni driveclub boyle kariyer olmaz adi kariyer hele o yaris bittigindeki muhtesem pite atisini kafa guzel anlamadim dedim ne oluyor ama gel gelelim su ayarsiz haliyle bile direksiyonun basindan kalkamiyorum vaad ettigi surus tam benlik cok sevdim simdilik bi yere carpmiyacaz fazla basmayacaz update bekleyecez

• Sim Racing Portallarının en iyilerinden birinde yayınlanan Assetto Corsa Direksiyon ve Force Feedback ayarlarını paylaşmak istedim. Umarım oyuna devam edecek olan arkadaşlarımız için yararlı bir veri olur.

• Ds4le rahat oynanirmi?Oyunu Ona göre alcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bk35

Ds4le rahat oynanirmi?Oyunu Ona göre alcam?

Saf simulasyon oyun oldugundan pek tavsiye etmem ama benim direksiyonum olmasa alırmıydım.. alırdım :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.