Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu G29 direksiyon ile oynuyorum.Araç dururken direksiyon çok sert oluyor neredeyse hiç dönmüyor sonra hareket edince yumuşuyor.Bunun bir ayarı var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar oyunu G29 direksiyon ile oynuyorum.Araç dururken direksiyon çok sert oluyor neredeyse hiç dönmüyor sonra hareket edince yumuşuyor.Bunun bir ayarı var mı acaba?

FFB ayarlarını kurcalayarak bulabilirsin. T300 integral var bende sırasıyla ffb ayarlarım 50-50-100-25 off off durumunda. Bende böyle bi durum yok.
  • Konuyu canlandıralım biraz..

Oldukça geciken, bir an önce çıkması gereken özel lobiler ile ilgili yayınlanan arayüzler.

Biz gerçi özel lobimizi boş odalarda toplanarak yapabiliyoruz ama aynı araçlar sıkıyo artık.

• Gelecek olan büyük güncelleme ile oyunda özel lobi, yeni pist ve yeni araç gelecek mayıs ortasında gelse çok güzel olacak haydi kunos bastır kunos
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Onu sorucaktım bende bu oyunu pc yemi alayım ps4e mi ?

Ekran kartım:Gtx 970 strix ps4 seviyesinde oynatır diye düşünüyorum

Sizce ne yapayım ?

Aman ha pc-ps kavgası çıkmasında 😂 Öneri alcam sadece ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videodaki direksiyonun markası nedir ?

• Ps4 al ve kurtul hocam :)
  • PC deki mod desteği bile başlı başına bir seçim nedeni hocam
  • Zamanında indirimde iken almıştım,yükleyip de oynayayım dedim,elimde direksiyon seti de yok,gamepad ile denedim ve denemez olaydım.Resmen arabayı tutamıyorum,kontrolünü sağlayamıyorum,işkence gibi geliyor.Hem pc,hemde ps4'de,orta fiyatlı önerebileceğiniz bir direksiyon seti var mıdır arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 2 Mayıs 2017; 15:33:48 >
  • aeeb12 kullanıcısına yanıt
    Thrustmaster T150
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Thrustmaster T150

Cevap için teşekkürler,biraz araştırayım şu direksiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

quote:

Thrustmaster T150

Şuan amazon.de sitesinde türkiye ye gönderimi olan tek model var Thrustmaster T150+Asetto Corsa oyunlu herşey dahil senin cebinden çıkacak tutar 735 tl haberin olsun.Şuan en uygun fiyat bu diyim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Walter White

Onu sorucaktım bende bu oyunu pc yemi alayım ps4e mi ?

Ekran kartım:Gtx 970 strix ps4 seviyesinde oynatır diye düşünüyorum

Sizce ne yapayım ?

Aman ha pc-ps kavgası çıkmasında 😂 Öneri alcam sadece ☺️

Tabi ki her türlü pc versiyonu. Özel oda'yi ps4'e gelecek diye bekliyoruz ama pc'de 2 yıldır var. Hem araç sayısı hem de pist sayısı olarak daha iyi. Hemde mod seçeneği gibi başlı başına tercih sebebi denebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

quote:

Thrustmaster T150

Şuan amazon.de sitesinde türkiye ye gönderimi olan tek model var Thrustmaster T150+Asetto Corsa oyunlu herşey dahil senin cebinden çıkacak tutar 735 tl haberin olsun.Şuan en uygun fiyat bu diyim sana.

Fiyat baya iyimiş,tam aradığım şey aslına bakarsan.Tekrardan teşekkürler,bu direksiyonu alacağım galiba,fiyat beklediğimden iyi gerçekten.

Hevesini kırmak gibi olmasın ama geçen sene amazon dan 450 tl ye almıştım altın gibi değerleniyor mübarek
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Usta şu ülkedeki ekonomi belli,kur fiyatları almış başını gitmiş,ben artık normal bakıyorum.1 sene veya 2 sene öncesini bırak,bir kaç ay öncesinin fiyatları arasında bile büyük fark var.Zamanında dolar,2,89 kurunda iken pc toplamıştım,millet bana yapma bekle filan diyordu,şimdiki durum o zamandan bile kat kat beter,yapacak bir şey yok maalesef,halimize kargalar bile gülüyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 2 Mayıs 2017; 16:2:4 >
    Aynen hocam haklısın ben takılıyorum öyle işte

şaka maka fiyat gerçekten iyi kutulu assetto yuda 80 tl ye satsan maliyetini düşürürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Walter White

Videodaki direksiyonun markası nedir ?

Hiç fikrim yok, ben direksiyon kullanmıyorum
  • Hocam müsait oldugun bir cumartesi akşamı bizim assetto corsa etkinliğimize gelirmisin ?

Direksiyon ve kolla oynanış bakalım pistte süre olarak ne kadar fark edecek onu deneriz.

(Senin kolla iyi oynadığını için davet ediyorum bu arada yanlış anlaşışmasın)
  • quote:

Hocam müsait oldugun bir cumartesi akşamı bizim assetto corsa etkinliğimize gelirmisin ?

Direksiyon ve kolla oynanış bakalım pistte süre olarak ne kadar fark edecek onu deneriz.

(Senin kolla iyi oynadığını için davet ediyorum bu arada yanlış anlaşışmasın)

Alıştığım arabalarla zorlanmıyorum da bazıları kan kusturuyor, Porsche'li bir event açtım direkt kapattım mesela :))) O yüzden platin işi çok uzayacak gibi görünüyor :) Saat uyarsa gelmeye çalışırım

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.