Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MARCO

Ds4 ile oynayacaksan drive club derim ilerde sim yarış oyunu düşünürsen kesinlikle assetto yu dene

Drive clubı mutlaka season passlı al ama

Tr store ye baktimda onu bir türlü bulamadım

Season pass

Az önce baktım buldum arada 8tl bir fark var

Seasons pass alayım

Birde iki kişi kullanabilir mi ortak alacam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 16 Mayıs 2017; 20:27:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/eklentiler/driveclub-season-pass/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCSPBUNDLE000000

Ps4 üzerinden tr store ye giriyorum bulunmuyor diyor

Oyunları ps4 üzerinden alıyorum

Tamamdır buldum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 16 Mayıs 2017; 20:26:23 >
  • Hayırlı ve ugurlu olsun konsol güncellemesi çıkmıştır.

Güncellemenin boyutu 1.4 gb

• Oyuna yeni gelen 6 araç ve yeni yolumuzdan tanıtım amaçlı kısa videolar çektim buyrun iyi seyirler

• Sagol öner ellerine sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Sagol öner ellerine sağlık

Ne demek ali abim

Özel lobi gelince senin gibi küskünü bile barıştırdık oyuna çok güzel oldu abi valla artık sende gelmeye başlarsın yarışlara senle harika oluyor valla
  • Yeni update oyunun icine etmis. Cok iyi drift yaptigim aracla artik hic drift yapilmiyor.
  • Season pass 35 tl olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

Season pass 35 tl olmuş..

Alınır artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Bozkurtyoutube
    ASFALTI AĞLATTIK!!! BMW M5 E60 İLE DAĞ YOLLARI!!! ASSETTO CORSA
    https://www.youtube.com/watch?v=k8j4qHPiChM

Arkadaşlar böyle bir online deneyim yaşamak için PC şart mı? PS4'de de benzerlerini yapabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Arkadaşlar böyle bir online deneyim yaşamak için PC şart mı? PS4'de de benzerlerini yapabilir miyiz?

Bu tarz yollar ve oyunda olmayan araçları sadece PC den oynayabilirsiniz.

PS4 te sadece oyunun kendisine ait yollar ve araçlar ile oynayabilirsiniz.

Bizim yarış grubumuzda her hafta yarış yapmaktayız ve 2 hafta sonra assetto corsa şampiyonası yapacaz lig usulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 3 Haziran 2017; 12:50:5 >

• quote:

quote:

Bu tarz yollar ve oyunda olmayan araçları sadece PC den oynayabilirsiniz.

PS4 te sadece oyunun kendisine ait oyun ve araçları ile oynayabilirsiniz.

Bizim yarış grubumuzda her hafta yarış yapmaktayız ve 2 hafta sonra assetto corsa şampiyonası yapacaz lig usulu

O zaman hiç zevki olmaz hocam PS4'de. En iyisi PC toplamak. İkisi arasında kararsızdım. PC var zaten ama upgrade etmek lazım. Neyse, önce logitech G29 alalım, sonra bilgisayar veya ps4'e karar veririz artık. Belki hem PS4 alırım hemde bilgisayara orta seviye bi ekran kartı alırım. G29 ikisindede çalışıyor sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 3 Haziran 2017; 12:48:19 >

• Mod desteği istiyorsan kesinlikle PC

G29 hem pc hemde ps4 te çalışmaktadır.

İmkanın varsa thrustmaster T150 veya T300 al derim
  • quote:

Mod desteği istiyorsan kesinlikle PC

Hocam çok araştırdım, aslında imkanım var fakat her şeyden çok çabuk sıkılan birisiyim. 3.500 lira bu sete gömüp, 1 hafta sonra sıkılırsam çok koyar yani. Deneme amaçlı G29 almayı düşünüyorum. O kadarda kötü bir set değil sanırım. En azından pedaller iyi iş görüyormuş.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 3 Haziran 2017; 13:41:42 >

• quote:

quote:

Hocam çok araştırdım, aslında imkanım var fakat her şeyden çok çabuk sıkılan birisiyim. 3.500 lira bu sete gömüp, 1 hafta sonra sıkılırsam çok koyar yani. Deneme amaçlı G29 almayı düşünüyorum. O kadarda kötü bir set değil sanırım. En azından pedaller iyi iş görüyormuş.

Thrustmaster T300 gt edition 1313 tl
    Thrustmaster TH8A 569 tl
    Toplam 1.882 tl ye geliyor hocam

Forumdan bır arkadasta wheel stand pro satıyor 350 tl ye eksık bıseyın kalmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 3 Haziran 2017; 13:52:42 >

• quote:

quote:

quote:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01HRYFODO/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1496486715&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=thrustmaster+t300+gt+edition&dpPl=1&dpID=41FH4dYDMKL&ref=plSrch
    https://www.amazon.it/gp/aw/d/B005L0Z2BQ/ref=mp_s_a_1_1?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1496486898&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=thrustmaster+th8a&dpPl=1&dpID=41AEMeEQwUL&ref=plSrch

Thrustmaster T300 gt edition 1313 tl
    Thrustmaster TH8A 569 tl
    Toplam 1.882 tl ye geliyor hocam

Forumdan bır arkadasta wheel stand pro satıyor 350 tl ye eksık bıseyın kalmaz yani

Hocam amazon'dan nasıl getireyim ki 35 dolar gümrük sınırı varken?

• Veriyorsun zaten gumruk ucretını o paranın ıcınde senın cebınden cıkacak net fıyat bunlar.

35 euro gumruk sınırı olan sey sudur; 35 euro altı aldıgın urunde verdı odemıyorsun.35 euro uzerı urunlerde devlete vergı verıyorsun olay bu.
  • quote:

Veriyorsun zaten gumruk ucretını o paranın ıcınde senın cebınden cıkacak net fıyat bunlar.

35 euro gumruk sınırı olan sey sudur; 35 euro altı aldıgın urunde verdı odemıyorsun.35 euro uzerı urunlerde devlete vergı verıyorsun olay bu.

Bu gümrükte takılan ürünler ne oluyor peki? Vay be sırf cahilliğimden bunca zamandır vatan bilgisayardan kazık yedim desenize. Bilgi için çok teşekkür ederim, fikrimi değiştirdim T300 alacağım zaten almayı çok istediğim bir üründü.

Peki kaç ürün getirebiliyoruz? Mesela bu hafta direksiyon setini sipariş versem, ondan sonraki hafta vites kolunu, daha sonraki haftada PS4'ü sipariş etsem sıkıntı olur mu? Para biriktirip toplu mu alayım.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.