Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (383. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk defa bi dlc yi iade ettim ve tekrar almayacagim

bana hitap etmedi bu sefer

porsche dlc sinde gozum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Temmuz 2016; 21:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Direksiyon var kullanmıyormusun abi :)) ben direksiyona geçince hiç sökmem aleti. :))

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Nelerini beğenmediniz hocam?

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    hocam f1 araclari disinda hitap etmedi bana

f1 araclarinida rfactor2 ve automobilistada oynayabilirim

o yuzden benim icin biraz luks oldugunu dusunup iade ettim

• porsche modelleri gorunmeye basladi

http://www.teamvvv.com/en/news/comments/Assetto-Corsa-First-Porsche-models-teased-in-new-images

• GT3 araçlarına Ferrariden de bir aracın katılması harika olmuş.
  • inside sim racing dlc'nin incelemesini yapmış, f1 aracı ve pist dışında benim de ilgimi çekmedi. oyunda yeterinde gt aracı var, yeterince eski formula aracı da var, bir yarış oyununda suv kullanma fikri zaten hiç ilgi çekici bişey değil çıkış ücreti verilmez buna

• Red Pack /Ferrari F138 yeşil cehennemde bir deneyeyim dedim.Ses ve sürüş gerçekten çok iyi olmuş.

Bu arada No Aids.

İyi seyirler :)

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle deme porsche paketiyle beraber cayenne turbo s gelebilir mesela ilaveten bmw x5 ,x6 m modelleri mercedesin ml63 modeli gelebilir nordschleife serverı açılır hızlı suvlar la m4 ler corvette ler mustang ler kovalanır . Bence Suvların oyuna eklenmesi çok iyi bir fikir

hocam insan bi hevesle öyle diyor ama benim g25 2 haftadır kutusunda duruyor valla sıcaklardan oynayamıyorum 3 tur yarışıyorum sırtım su gibi oluyor masamda tam pencerenin yanında ayazda kalıpta yaz gribi olmak istemiyorum :)
  • batista58 B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam, heves mi bilmiyorum. :) Oyunu çok seviyorum, istediğim gibi de oynayamıyorum gamepad ile. Bakalım önümüzde ki günlerde dfgt ye geçmeyi düşünüyorum kısmetse. Aslında bayağıdır düşünüyorum :D kısmet olmuyor. :) Bende üşengeçlik var ama, araba deyince geçiyor. :D
    _______

Bu da Maserati ile Nordschleife'de oynadığım bir videom. Bi arkadaşımız suvların işi ne yarış oyununda demiş. O arkadaşa sesleniyorum :) Range Rover SVR modelini duymamış sanırsam :) 550bg 680Nm Tork, Deli dedik inanmadılar hesabı. :) Alet uçuyor. Aynı şekilde BMW nin, aynı şekilde Porsche'nin. Bunlar Suv'ların sport modelleri. Bunlar pistte de sokuluyor. Bence arkadaşında yazdığı gibi, Bir Suv'un gelmesi çok iyi oldu. En azından çok farklı bir araç, yenilik. Dediği gibi Porsche'nin Suv'u da gele bilir.
    Videoda da belirttim zaten Suv yarışları yapıla bilir. Eğer gelirse. :)

Suv dedik ama, pandülü atınca iyi yanlıyor. :)
    Not: 12:00dk 15:35dk Dirft İçerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 17 Temmuz 2016; 18:55:18 >

Direksiyonla drift yapmanın keyfi bir başka oluyor umarım en kısa zamanda kavuşursun sende direksiyonuna videonuda çok beğendim hdd de şuanda 4 gb yerim kaldı assetto corsayı geçen hafta silmek zorunda kalmıştım videoyu izleyince canım çekti ne yalan söyliyim. :)
  • batista58 B kullanıcısına yanıt
    Beğendiğiniz için teşekür ederim. :) Oyun çok zevkli ya. Direksiyonla 900 derece dirft zaten anlatılmaz yaşanır :)
  • Masetai Levante S'den sonra;
    BMW X6M F16
    Mercedes Benz AMG GLE63 S Coupe
    Jaguar F-Pace S
    Range Rover Series IV 2014
    Range Rover Sport SVR eklenir.

• Maserati Levante

• Nissan Skyline GTR-R34 V-Spec

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] @adjustik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 19 Temmuz 2016; 21:04:51 >

başka araçlarla devam ederiz
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    oyuna yeni başlayanlar için tutorial tadında bir videon var mı ben aracı toplayamıyorum yahu sürekli g.t atıyor eksik bir ayar mı yaptım acaba
  • Zamanla alışıyorsun o duruma.Bende de önceden g27 vardı pedalına yeni yeni alışmışken değiştirmek zorunda kaldım.Şimdi g29 un pedalına alışma safhasındayım.

• Yahu hangi AC videosunu izlesem aynı şeyi görüyorum. Benim 5. vitesi zor gördüğüm düzlüklerde insanlar 6 yı 7 yi görüyor. 3 le döndüğüm virajları 4 le dönüyolarlar. Vites aralıklarıyla mı oynuyorsunuz ? Araç ayarlarında baya acemiyim. İki ipucu verseniz
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.