Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
321.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Turboyu %100 yapınca, soldaki araç hasarı göstergesinde motor neden kırmızı oluyor acaba.

patch ile falan düzeltirler diye umuyorum , çünkü saçmalık var orda.

• Taze geldi arkadaşlar , Dikkat SOYUNMA İçerir
  • quote:

Turboyu %100 yapınca, soldaki araç hasarı göstergesinde motor neden kırmızı oluyor acaba.

Motoru tasarlanandan daha fazla yüklediğiniz için oluyor. Ufak ufak motor gidiyor. Bu bir hata değil.
  • AlperAkbilgi kullanıcısına yanıt
    Diğer turbo gücü ayarlanan araçlarda olmuyordu galiba. Öyle aklımda kaldı. Bir tek bunda görünce bir hata mı diye düşünmüştüm. Ben baya zorladım. O animasyonun rengi falan değişmiyor. Yıpranma olsa en azında sarı olur motor. Bilemedim :)
  • quote:

Diğer turbo gücü ayarlanan araçlarda olmuyordu galiba. Öyle aklımda kaldı. Bir tek bunda görünce bir hata mı diye düşünmüştüm. Ben baya zorladım. O animasyonun rengi falan değişmiyor. Yıpranma olsa en azında sarı olur motor. Bilemedim :)

bu aracı aşırı yüklü(modifiyeli) gibi düşünün. normalde motorun kaldırabileceğinin üstünde bir boost var, her turbolu araçta olmaz fakat drift araçlarında gerçek hayatta da böyledir. zaten hasarı da ufak ufak oluyor. ancak yüklenmeye kesintisiz devam ederseniz motor bir anda kırmızı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

bu aracı aşırı yüklü(modifiyeli) gibi düşünün. normalde motorun kaldırabileceğinin üstünde bir boost var, her turbolu araçta olmaz fakat drift araçlarında gerçek hayatta da böyledir. zaten hasarı da ufak ufak oluyor. ancak yüklenmeye kesintisiz devam ederseniz motor bir anda kırmızı olur.

O zaman ben epey yüklenmişim?

• AlperAkbilgi kullanıcısına yanıt
    Bir ara zorlarım iyice. :) Güzel makina ama iyi gidiyor. :)
  • Oyuna merak saldım, indirimdeyken aldım. Şöyle bi azıcık drift deneyeyim dedim, güzel manzaralar çıkıyor ortaya. Stability kapalı bu arada. Yeni yeni alışıyorum oyuna ve arabaya.
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Oyuna merak saldım, indirimdeyken aldım. Şöyle bi azıcık drift deneyeyim dedim, güzel manzaralar çıkıyor ortaya. Stability kapalı bu arada. Yeni yeni alışıyorum oyuna ve arabaya.

Drift çok zevkli. :)

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Aracın yatma hissiyatı, ağırlık transferleri çok güzel. Ama fotoğraf modunu tam keşfedemedim.

• Bir yarış yapalım dedik , supracıya yenildim yav

Ama keyifli bir yarıştı

• emrebo kullanıcısına yanıt
    Red Pack DLC çıkınca F1 Special Event olacak senide bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Red Pack DLC çıkınca F1 Special Event olacak senide bekliyoruz.

eyvallah çok sağolun
  • Galiba DFGT kullanıyorsun. Acaba Logitech Profiller ve oyun içi ayarlarını paylaşırmısın? Kontralarda seninki kadar doğru tepki vermiyor benim ayarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Galiba DFGT kullanıyorsun. Acaba Logitech Profiller ve oyun içi ayarlarını paylaşırmısın? Kontralarda seninki kadar doğru tepki vermiyor benim ayarlar.

Oyun içinde ayar yapmıyorum sadece brake gamma 1 o kadar ,

Dfgt de 900 derece , 100 en baştaki geri kalanlar 30

Normalde driftçiler 0 yapar , ama gerçek arabada denediğimde bir miktar kendisi topluyor bu sebeple gerçeğe en yakın hissiyat olsun diye 30 yaptım kalanları..

• Drifte kaldığımız yerden devam ediyoruz , m3 e92 kasa da güzelmiş epey
  • https://www.twitch.tv/clutchergang

Yayındayım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 14 Temmuz 2016; 10:04:34 >
  • 936 mb güncelleme var

1.7 ve red pack avaible yazıyor
  • Yanlış anlamadıysam bunlar gelmiş.

The CARS:
    Ferrari SF-15T
    Ferrari F138
    Ferrari 488 GT3
    Maserati 250F 6C
    Maserati 250F T2 12C
    Maserati GranTurismo MC GT4
    Lamborghini Aventador SuperVeloce

The TRACK:
    Spielberg REDBULL Ring Circuit
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.