Bildirim
Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (379. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
Assetto Corsa welcomes Porsche!
http://steamcommunity.com/games/assettocorsa/announcements/detail/821160158952989179
Süper haber, şu oyunda Porsche nasıl olmaz der hayıflanırdım hep. Videodan anladığım kadarıyla epey Porsche modeli gelecek AC ye.
Darısı Aston Martin'in başına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 18 Haziran 2016; 18:33:12 >
-
İnşallah. İşlerini ciddi ciddi yapıyorlar helal olsun. -
-
-
-
direksiyon hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yaz indirimleri ile almak istiyorum ama karar veremiyorum. Daha önce 1 sene önce kadar denemiştim pek sarmamıştı assetto corsa beni ama yeni dlc ve güncellemeler ile gerçekten guzel bir hal almış. Pcars ile kıyaslama yaparsak hangi yönleri eksik hangi yönleri daha iyi ? Yardımcı olursanız ona göre indirimdeyken hazır full dlc ile almayı dusunuyorum. Bu arada 100 saat Pcar oynamışlıgım var. :) -
Arkadaslar yeni DLC'miz "Red Pack" 14 temmuzda geliyor. Anladigim kadariyla ya Ferrari agirlikli ya da Formula agirlikli(open wheel) bir DLC olacak.
Güzel bir setiniz var ise, oynanması gereken oyunlar arasında. Özelikle şu son güncellemelerde. Yeni gelen araçlar, baya değişti oyun. En son bir yıl önce oynamışsınız, bence tekrar raftan indirip tozunu silme zamanı. -
Sanırım, güncel Ferrari F1 aracı geliyor. -
Simdiye kadar modern f1 araci, eski bir open wheel arac ve bir adet lamborghini gosterilmis. Lamborghini Huracan galiba ama cok dikkatli bakmadim.
Burada Red ismi nereden geliyor bilmiyorum ama sadece italyan arabalarini kapsadigini dusunuyorum.
Lambo aventador sv gibi gordum, bu arada dun marco massorutto porsche panamera'nin da gelecegini belirtti, bilemiyorum ne kadar dogru.
Hocam project cars ta oynadım bunuda oynadım eğer parayla alcaksan Assetto corsa almalısın çünkü mod desteği var hem pist hem araba modları var yüzlerce
Ayrıca Project carsta drift yapılmıyor bu bir eksi drift yapmaya çalışınca araba saçmalıyor spin atıyor. Assetto corsada gayet yan yan gidiliyor :) -
Grafik konusunda pCars ile arasında cok fark var mı ? Oynanış olarak klavye ile oynıcam simdilik ileride set almayı dusunuyorum. Klavye ile oynanış nasıl? Bu konuda dusuncelerini paylasırsanız sevinirim. Düşüncelerini söyleyen arkadaslara ayrıca tesekkurler alıcam gibi biraz daha indirim olur mu diye bekliyorum son gune kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 30 Haziran 2016; 15:45:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Gardiyan-
Grafik konusunda pCars ile arasında cok fark var mı ? Oynanış olarak klavye ile oynıcam simdilik ileride set almayı dusunuyorum. Klavye ile oynanış nasıl? Bu konuda dusuncelerini paylasırsanız sevinirim. Düşüncelerini söyleyen arkadaslara ayrıca tesekkurler alıcam gibi biraz daha indirim olur mu diye bekliyorum son gune kadar
Bu tarz oyunları direksiyon setiyle oynayamıyorsanız en azından gamepad ile oynamanızı öneririm. -
Cümleten selamın aleykum hayırlı ramazanlar herkese 2 gün önce g27 aldım asettacorsa oynamak için fakat direksiyon ayarlarını bir türlü bualamadım yarıdm edecek biri varmı hatta birlikte oynayabilecegimiz rfactor lfs s2 içinde gecerli bu dediklerim şimdiden tesekkurler -
quote:
Orijinalden alıntı: Godvater
Simdiye kadar modern f1 araci, eski bir open wheel arac ve bir adet lamborghini gosterilmis. Lamborghini Huracan galiba ama cok dikkatli bakmadim.
Burada Red ismi nereden geliyor bilmiyorum ama sadece italyan arabalarini kapsadigini dusunuyorum.
Aventador gelicek. Red, italyanı andırıyor dediğiniz gibi. Bakalım.
_________
@-Gardiyan-
Grafik, hangisi gözünüze daha güzel hitap ediyorsa o güzeldir. Bence Ac daha ayrıntılı, daha başarılı. En azından bir gamepad şart. Bende f710 var çok rahat olmasa da oynaya biliyorum. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X