Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (390. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corvette güzel araba ya. Çat çat vites geçişleri, daha bir haz verip, daha çok gaza basmak istiyor insan. :)
  • biri bana setup nasıl yapılır öğretsin. Forumdaki rehberde konusu var fakat oraya göre setup yaptığımda stock halinden daha yavaş oluyor tam tersini yapıyorum yine aynı. Bu yüzden multi yarışlar zevk vermiyor. Yeni mx5 ligi için setupı öğrenmem lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vezir Ahmed kullanıcısına yanıt
    MX5 cup da fazla bir ayar yok zaten. Bende yarıştayım. Deneyerek gözlemleye bilirsiniz. Çoğu şeyin Türkçe'sini bilmediğim için, net bir şekilde bende yardımcı olamayacağım. SimracersTR'de ki, iyi pilotlardan(DTM liğinde yarışanlardan özelikle) yardım ala bilirsiniz. Ki onlarda en iyi deneyerek, neyin ne olduğunu, neyin işe yaradığını, anlaya bilirsiniz diyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 7 Eylül 2016; 18:28:13 >
  • Mesela setup rehberinde lastik basıncı yüksek polırsa şöyle olur denmiş. Bu yükseklik neye göre yüksek. Aracın orj setupuna göremi ? Ben direk bana setup verilsin istemiyorum. Bu da olmaz gibi geliyor bana. Setupşar kişinin sürüşüne göre değişir sanırım. Mantığını oturtamadım bi türlü. Karıldığım yarışların bir ikisi hariç diğerlerinde setupsız yarıştım ya sonuncu oldum yada kaza yaptım çıktım :)

Kişiye göre değişir, evet doğru. Ama, benim araç, viraj çıkışı yola oturamayıp arkasını bırakıyordu. Ayarlardan, arka camber açısını artıya dogru yükselttim. Süspansiyon ayarlarından ise, arka wheel rate'i artırdım.(sertleştiriyor) Lastiğe artı camber verince yere değen alan daha çok oldugu için daha iyi tutunma sağladı diye düşünüyorum. Arka salınımı, yaylanmayıda sertleştirerek çözdüm. Viraj çıkışlarında falan kontrolsüzce hiç arka gelmiyor. Fakat bu seferde, frene(abs, off) basıp viraja dogru girerken over steer oluyor araç. Bunu çözemedim. Sanırım en sondaki ayarlar rebound, bump gibi ayarlarla ilgili. Deneyerek onuda bulmaya çalışıcam. Keşke fren balans ayarınıda koysalarmış. Öne çok yıgıldıgı için agırlık bir anda değişiyor ondan over steer oluyor. Birde gamepad var o ayarları o kadar test edecek kadar istikrarlı süremiyorum.
    Lastik basınçları, 25 25 olması lazım stock. Sadece lastik basıncı ile en son yaptıgım süreyi kırdım. Ayarları kayıt etemdigim için unttum tabi aklımda degil şuan. O basınçlar. 24(ön), 22(arka), basıyorum. Ki bunlar degişr daha. Bir yeri iyileştirmek için bir diğerinden vaz geçmek lazım. Örnegin bu ayar ile araç çok iyi yol tutar ama fren mesafesi biraz uzamıştır. Gibi, gibi.. İyi oyunlar, iyi antrenmanlar :) Soracagınız bir şey varsa sorun bildiklerimi cevaplayayım. Bilemediklerimide diger forum sakinleri arkadaşlarımız cevaplar. :)
    edit:
    Herkesin eşit olması adına, setup devre dışı bırakılmıştır. (Lastik Basınçları Hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Eylül 2016; 14:02:29 >

Ahmet şurayı bir okumanı öneririm :)

http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?p=4011#p4011
  • Ehe süper haber bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vezir Ahmed

Ehe süper haber bu

Setupsuz, 0:56:946'lık rekorumu, 0:56:671 ile geçtim.
    Gamepad'li arkadaşların sürelerini görelim. :)

http://server.simracerstr.net:50040/lapstat
  • Setupsız 1:03:xxx daha çok çalışmam lazım

• Arkadaşlar oyuna mod atmak istiyorum, şu siteden f2002 indirip contents/cars klasörüne attım ama yarışa girecekken loading ekranında takılıp ana menüye geri gönderiyor beni. yanlış yaptığım ne anlamadım

http://www.racedepartment.com/downloads/ferrari-f2002.8703/
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Sadece o modda oluyorsa mod sıkıntılıdır. Genel oluyorsa, ayarlardan, çözünürlük ve bit ayarını kontrol edin. Çözünürlük, monitörünüzün çözünürlüğü ile bir olsun. Hz ayarı da aynı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 10 Eylül 2016; 13:16:15 >
  • Merhaba arkadaşlar oyunu ps4 de t300 ile oynuyorum. Böyle bir fizik hissiyat olamaz mükemmel ötesi bisey. Oynadığım her dakika adamlara helal olsun diyorum. Her araç her pist ayri bir güzel. Küçük bir ekip ve sınırlı bir bütçe ile adamlar mükemmel iş yapmışlar. Umarim konsol satisiyla da beraber güzel paralar kazanip daha fazla pist ve arac eklerler

Sony, Polyphony Dijital e milyarlarca dolar para akitacagina çeyreğini su adamlara verip kendi bünyelerine alsalar adamlar bütün pistleri araçları koyar oyuna.

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    O moddan kaynaklanan bir sorundu sanırım, şunu indirip attım oyuna sorunsuz açıldı. Red pack ucuzlayana kadar mod f1 araçlarıyla idare edicez bakalım

http://www.racedepartment.com/downloads/mclaren-mp4-13.6061/
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Bekliyorum. :)

Beklenen video geldi 1 2 haftadır bu makineyle dolaşıyorum yavaş yavaş ısınıyorum
    malum fh3 bizi c63s bekliyor

https://www.youtube.com/watch?v=Sr0jVgEQZCM&feature=youtu.be

• Daha iyisi ola bilir. :) Makinayı biraz zorlayın :)
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Red packin ucuzlamasını bende bekliyorum.
  • Paketlerin ucuzlayacağını sanmam, anca tüm oyunla birlikte full paket yapıp birkaç lira düşürüp satarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Daha iyisi ola bilir. :) Makinayı biraz zorlayın :)

Konuda biraz yanlış olacak ama geçen günlerde fm6 oynadım c63s fh3 de ilk alacağım araba olacağı kesinleşti zaten param olsa alacağım ilk araba bide oyunda görünce daha da ileriye gitti benim için
  • illaki indirim görürler ama çok fazla düşmez 12tl olsa yeter bende indirimi bekliyorum redpack için
  • Arkadaşlar bu oyun vites oranlarında değişiklik yapmamıza neden izin vermiyor ? Tek başıma antreman yaparken aldığım hiçbir araçta vites oranı değişmiyor, çoğu zaman yarışlardan önce de değişmiyor.

Değiştirebildiğim tek araç sınıfı GT araçları, bunlar dışındakilerde böyle bişey yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.