Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (389. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

AWD'nin gucu adina :D

Sayiden Çok güzel yürüyor makine
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    yapay zeka rakiplerin sayısı çoğaldıkça veriyor bu uyarıyı, maksimum 15-16 araçla yarışa girip bir de öyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Warning Cpu Occupancy 99, sorununu sizde yaşıyor musunuz? Her uyarı verdiğinde feci kastırıyor. Akıcı bir oyun elde edemiyorum. Daha öncesinde böyle bir sıkıntım yoktu ara ara veriyordu. Oda ayarları yükseltince. Şuan yansıma falan her şey kapalı, düşük, yine aynı. 50 60fps den 30 altına kadar düşüyor. Bir iki saniye sürüyor tekrar düzeliyor. Tek başıma oynarken böyle bir sıkıntı yok. (Sistem imzada)

İşlemci fazla yüklenince veriyor, imzadaki sistemi kullanıyorsanız normal.

Online yarışlarda yapmıyorsa dert etmemek lazım...
  • slm arkadaşlar
    Mazda MX-5 CUP(Newbie CUP) liginin kayıtları bugün itibariyle başlamış bulunuyor!

Peki Newbie CUP Nedir?
    Newbie CUP daha önce farklı platformlarda yarışmış veya yarış oyunlarına merakı olan dostlarımızı daha profesyonel bir sürüş deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla başlamış bir ligdir.

Aşağıdaki linkten kayıt olabilir ve gerekli bilgi ve açıklamaları alabilirsiniz.
    http://www.simracerstr.net/mazda-mx-5-cupnewbie-cup-liginin-kayitlari-bugun-itibariyle-baslamis-bulunuyor/

• İşlemcim, pek sağlıklı soğutmuyor. Ondan kaynaklanıyor diyerekten, bu gün soğutucu aldım bir tane.(zalman cnps90f) Montajını henüz yapmadım.
    Bu şuan ki sıcaklıklar.
    Edit:
    Değiştikten sonra, sorun devam ederse. Buradan da, işlemcin vadesi dolmuş demektir. En azından Assetto'ya gücü yetmiyordur. Montajdan sonra editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 2 Eylül 2016; 20:20:32 >
  • quote:

İşlemcim, pek sağlıklı soğutmuyor. Ondan kaynaklanıyor diyerekten, bu gün soğutucu aldım bir tane.(zalman cnps90f) Montajını henüz yapmadım.
    Bu şuan ki sıcaklıklar.
    Edit:
    Değiştikten sonra, sorun devam ederse. Buradan da, işlemcin vadesi dolmuş demektir. En azından Assetto'ya gücü yetmiyordur. Montajdan sonra editlerim.

Termal macun falan mı sürmediniz acaba, 100 derece çok yüksek :)

Ben Core 2 Quad zamanında 75'i görünce eyvah diyordum sizinki baya baya aşmış. Bu kadar yüksek ısı diğer bileşenler için de tehlikeli.

Sıcaklık düşse bile çok fazla araçla o hatayı verir, tek farkı biraz daha serin olabilir.

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Son 1 aydır, garibimin 2 ayağı kırık :)) tam performans vermiyordu. Son zamanlarda da, bu %99uyarisi çıkıyordu. Stock soğutucu zaten. En fazla max 70 gormusumdur. 50 60 arası gezerdi normalde, yük altta. Bakalım şu fani takayım bi test edeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montajı zorda olsa yaptım. Değerler aşağıda. Sıngle'Da sıkıntı var sanırım. Bir yarış yaptım bir turun içinde uyarı verdi. Yine biraz kastırdı ama çok degil. Online girdim. 10 15 kişişilk yerde biraz gezdim. Duman falan çıkardım, 40 60 arası gezdi. Uyarı vermedi. Oyunda bir sıkıntı var sanırım optimize ile ilğili. %73'ünü kullanıyor. Cpu'nun. Normal mi? Sizde durum nedir?

Değerler:

• quote:

Montajı zorda olsa yaptım. Değerler aşağıda. Sıngle'Da sıkıntı var sanırım. Bir yarış yaptım bir turun içinde uyarı verdi. Yine biraz kastırdı ama çok degil. Online girdim. 10 15 kişişilk yerde biraz gezdim. Duman falan çıkardım, 40 60 arası gezdi. Uyarı vermedi. Oyunda bir sıkıntı var sanırım optimize ile ilğili. %73'ünü kullanıyor. Cpu'nun. Normal mi? Sizde durum nedir?

Değerler:

Oyun işlemciye özellikle single playerda fazla yükleniyor ve elinizdeki işlemci 2 çekirdekli olduğundan uyarı veriyor. 6. nesil olsa bile uyarı verebilirdi, 4 çekirdek istiyorum diyor oyun :)

i5 6500 var, single için 20 araç ekleyince % 60 civarlarında kullanım. Single değil de multi de verirse sıkıntı, single a fazla takılmamak lazım. Multi hiç denemedim.

Daha doğru değerler için MSI Afterburner yükleyebilirsiniz. Reflection çok etki eder açıksa kapatılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Montajı zorda olsa yaptım. Değerler aşağıda. Sıngle'Da sıkıntı var sanırım. Bir yarış yaptım bir turun içinde uyarı verdi. Yine biraz kastırdı ama çok degil. Online girdim. 10 15 kişişilk yerde biraz gezdim. Duman falan çıkardım, 40 60 arası gezdi. Uyarı vermedi. Oyunda bir sıkıntı var sanırım optimize ile ilğili. %73'ünü kullanıyor. Cpu'nun. Normal mi? Sizde durum nedir?

Değerler:

Oyun işlemciye özellikle single playerda fazla yükleniyor ve elinizdeki işlemci 2 çekirdekli olduğundan uyarı veriyor. 6. nesil olsa bile uyarı verebilirdi, 4 çekirdek istiyorum diyor oyun :)

i5 6500 var, single için 20 araç ekleyince % 60 civarlarında kullanım. Single değil de multi de verirse sıkıntı, single a fazla takılmamak lazım. Multi hiç denemedim.

Daha doğru değerler için MSI Afterburner yükleyebilirsiniz. Reflection çok etki eder açıksa kapatılabilir.

Aynen yetmiyor. :) black friday de belki bir şeyler yapa bilirim.
    Multide biraz takıldım dediğim gibi uyarı vermedi.
    Msıyı yeni kurdum, daha öncede vardı o bilğileri gösteren ekranı oyun içinde açınca sanki fpsde ters etki yapıyor. Fps düşürüyordu sanki. O yüzden pek oyun içinde öyle şeyleri açmıyorum. Yine bir test eder bakarım. Refleciton baya kastırıyor dediğiniz gibi. Ama onları full yapınca oyunun grafiklerine bir kez daha aşık oluyorsunuz. :) Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Değerler:

Aynen yetmiyor. :) black friday de belki bir şeyler yapa bilirim.
    Multide biraz takıldım dediğim gibi uyarı vermedi.
    Msıyı yeni kurdum, daha öncede vardı o bilğileri gösteren ekranı oyun içinde açınca sanki fpsde ters etki yapıyor. Fps düşürüyordu sanki. O yüzden pek oyun içinde öyle şeyleri açmıyorum. Yine bir test eder bakarım. Refleciton baya kastırıyor dediğiniz gibi. Ama onları full yapınca oyunun grafiklerine bir kez daha aşık oluyorsunuz. :) Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için.

memo multi de sıkıntı yoksa ekstra masraf çıkarmada artık bir set al

• adjustik kullanıcısına yanıt
    Sorun düzeldi fandan sonra yaw. :) az kaldı setide alıcam :D
  • G29 almayı düşünen varsa 1000 liraya satıyorum.İlgilenen mesaj atabilir.

• bunlar ne yaptıysa benim fps artmış baya benchmarkta 1360-768 herşey ultra sadece reflection high/statik fps 55-60 verdi eskiden 1080-720p high low fark etmiyordu hep 35-36 fps veriyordu 64bit denediğimde fps yarı yarıya düşerdi şimdi denedim ondada 50-55 civarı fps verdi ne yaptılar acaba fps bu kadar arttı anlamadım
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Adamlar çalışıyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar, güncellemeden sonra g27 oyun içinde çalışmıyor. Hiçbir düğme çalışmıyor. Ana menüde ayarlar menüsünden, tüm herşey çalışıyor, ama oyuna girince, çalışmıyor.Bu sorunu yaşayan var mı?

Aynı şeyi bende Win 10 'un büyük güncellemesinden sonra yaptı ,Logitech driveri baştan kurdum düzeldi. Dene belki düzelebilir.

Bu sorunu tekrar yaşamaya başladım. Bunun kalıcı bir çözümü yok mu ?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, güncellemeden sonra g27 oyun içinde çalışmıyor. Hiçbir düğme çalışmıyor. Ana menüde ayarlar menüsünden, tüm herşey çalışıyor, ama oyuna girince, çalışmıyor.Bu sorunu yaşayan var mı?

Aynı şeyi bende Win 10 'un büyük güncellemesinden sonra yaptı ,Logitech driveri baştan kurdum düzeldi. Dene belki düzelebilir.

Driveri kurduktan sonra bende sorun tekrarlamadı. İnşallah olaya vakıf olan biri yardımcı olur sorununuz çözülür.

• quote:

quote:

quote:

Eğer seti bilgisayarın USB 3.0 portu üzerinden bağlıyorsanız bir de USB 2.0 portu üzerinden bağlamayı deneyin.

• Bu corvette güzel araba ama tam bir düz yol arabası, m3'den sonra alınca virajları ne kadar kötü geliyor insanın gözüne
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.