Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (393. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim abi sagol. :)

• Canlı yayını kaçırmayın. Saat 21:00'da yayındayız.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Ben de bir izleyeyim canim cekerse kendime yeni direksiyon alicam artik yapacak bir sey yok, oynamadan olmuyor...
  • arkadaşlar linki güncelledik. izlemek isteyenler

[DHTUBE=https://www.youtube.com/channel/UCwZHV_snb4C7q81ukK3NtTQ/live]
  • arkadaşlar şu modu denemelisiniz.baya başarılı olmuş

https://www.youtube.com/watch?v=y6SB8sp5b7M
  • Tam zamanini hatirlamiyorum, Steamde assetto corsa Full şekilde dream paketlerin hepsi vardi içinde, çokta duyuyodum güzel diye ama galiba eşşeklik ettim almadim.. Dreams paketlerin hepsi dahil Full paket 30-40 TL'mi neydi yanliş olmasin alayim mi almayayim mi diye düşünürken zaten indirim bitti almadim..

Şimdi ben şunu sormak istiyorum, Hiç AC oynamadim arkadaşlar.. Duydugum kadariyla bi yariş oyunu değil Yariş simulasyonuymuş.. Yani öyle viraja hizli girdim mi araba döner gider gibisinden değilmiş bildiğin gerçek gibi tepkilerle yarişmak zorundaymiş oynayanlar, Bu doğru mu.. Ve bu saatten sonra büyük bi indirim gelirse almami önerirmisiniz AC'i..

Siz oynayanlara sorayim daha iyi olur, Normal bildiğimiz araba yarişlarindan, sürüş dinamiklerinden farklari nelerdir.. Mesela oynadiğim bi oyundan örnek vereyim, Grid 2 oynarim çokta severim drift ile dönmediğim viraji yoktur bayada iyi oynarim.. Oynanişi, grafikleri, araçlarin kontrolleri, çarpma anlarinda hasar alma şekli falan çok hoşuma gidiyo.. Şimdi ben diyelim ki AC'i aldim beni nasil bi farklilik bekliyo, Grid 2'i çok iyi oynayabiliyosam AC'i de iyi oynayabilirmiyim sizce.. _M-U-E_'nin videolarini izlicem birazdan az çok fikir sahibi olurum ama yinede dediklerimi yorumlarsaniz daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Eylül 2016; 18:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Tam zamanini hatirlamiyorum, Steamde assetto corsa Full şekilde dream paketlerin hepsi vardi içinde, çokta duyuyodum güzel diye ama galiba eşşeklik ettim almadim.. Full paket 30 TL'mi neydi yanliş olmasin alayim mi almayayim mi diye düşünürken zaten indirim bitti almadim..

Şimdi ben şunu sormak istiyorum, Hiç AC oynamadim arkadaşlar.. Duydugum kadariyla bi yariş oyunu değil Yariş simulasyonuymuş.. Yani öyle viraja hizli girdim mi araba döner gider gibisinden değilmiş bildiğin gerçek gibi tepkilerle yarişmak zorundaymiş oynayanlar, Bu doğru mu.. Ve bu saatten sonra büyük bi indirim gelirse almami önerirmisiniz AC'i..

Siz oynayanlara sorayim daha iyi olur, Normal bildiğimiz araba yarişlarindan, sürüş dinamiklerinden farklari nelerdir.. Mesela oynadiğim bi oyundan örnek vereyim, Grid 2 oynarim çokta severim drift ile dönmediğim viraji yoktur bayada iyi oynarim.. Oynanişi, grafikleri, araçlarin kontrolleri, çarpma anlarinda hasar alma şekli falan çok hoşuma gidiyo.. Şimdi ben diyelim ki AC'i aldim beni nasil bi farklilik bekliyo, Grid 2'i çok iyi oynayabiliyosam AC'i de iyi oynayabilirmiyim sizce.. _M-U-E_'nin videolarini izlicem birazdan az çok fikir sahibi olurum ama yinede dediklerimi yorumlarsaniz daha iyi olur..

Merhaba hocam. Oyunun adından da anlaşılacagı üzere, your racing simulator. Yarış simülatörü. Gerçekci tepkiler veriyor. Virajları bir grid, bir nfs gibi alamazsınız. Gaz kesmek gerek. :) Aman şahım bir grafik yok. Fakat en yükseğe aldığınızda o kadar da kötü hissettirmiyor. Bence başarılı. Özellikle detaylar. Bu oyunu sevmiyenler genelde, oyunu oynayamayanlardır. :) Direksiyonu çeviriyorum dönmüyor, bu nasıl oyun cart curt. Gibi bahaneler.

Tekrar indirim görecektir. Eğer merakınız varsa böyle şeylere. Bence almalısınız. SimracersTR.net'te güzel bir topluluk var. Ve kaliteli işler yapılıyor. Oyunu aldıgınızda boş boş takılmazsınız. Her zaman etkinlik düzenleniyor. Special, lig. Şuan düzenlen bir lig var bende katıldım. Newbie ligi. Gayet keyifli. O heyecan, o adrenalin bence yaşanmalı. :)

Oynanış: Bir setiniz var ise. Gerçekten yoldaki, girinti, çıkıntıları. Arkadan kaymayı, önden kaymayı hissede biliyorsunuz.
    Grafikler: Dediğim gibi, ahım şahım bir şey yok. Ama Fulleyince'de, kötü grafik varmış gibi, bir intiba bırakmıyor.
    Araç Dinamikleri: Bence orada da, özenilmiş bir çalışma var. Ferrariden inip Bmwye binince aradaki farkı, o karakteri hissediyorsunuz. Her aracın farklı sürüş dinamikleri var.
    Hasar: Hasar modellemeleri bence kötü. Aşırı bir içeri gömçürme yok. Bir gta değil yani. Ama Mekanik alınan hasarlar, sürüş dinamiklerini etkiliyor. Ve iyi yansıltmış bence.
    Sormak istedikleriniz var ise sora bilirsiniz. Kunos zaten çok büyük bir firma degil. O yüzden de çok araç ve çok pist yok. Gönül isterdi ki, G.Turısmo oyunlarında ki gibi çok araç olsun. Ama adamlar işini biliyor. SCS gibi ağır iş yapmıyorlar. Bu kadar güncelleme geldi. Ben oyunu 2014ün sonu yada 2015in başında aldım. O kadar güncelleme geldi. Hiç geriye gittigini görmedim. Hep ileri... Fps sorunu vardı. Son güncellemerde düzelttiler. Şuan oyun iyi oldu. 750ti li bir arkadaşım var @adjustik 30 larda falan fps alıyordu. Şuan çok rahat 30 fps üstü alıyor hatta 60fps aldıgını da söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
    Biraz uzun oldu ama. :)

Videolarım'a bakarakta değerlendire bilirsiniz. Son paylaşıtklarım özelikle. Güncel olan videolar. Newbie ligini ikinci yarışınıda yaptık onu da buradan paylaşayım. İzlemek isteyen arkadaşlar izleye bilir.

Buda her şey full'de, grafik kalitesi.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Burada her şey fullde değildi.

Bende kasıyor tabi, en yüksekte. 20 35 fps arası veriyor. Ki yarış oyununu o fpslerde oynayamam. 60 Sabit alacagım şekilde ayarlıyorum. En akıcı ve göze hoş gelen grafikte oynuyorum.
    Buda şuan ki aldığım grafik. Sabit 60fps, ara ara 40 lara kadar düşsede, sabit bir değer ala biliyorum.

Şunuda demek istiyorum, oyunun bir sürü modu var. Ve kaliteli modlar.

_________

Newbie Ligi Mazda MX-5 CUP @Silverstone

Benim için kötü bir yarış oldu. İlk yaşanan kaza, beni ön gruptan çok uzaklaştırdı. Yinede güzel mücadelenin oldugu bir yarıştı. Keyif aldım.
    Umarım sizde izlerken, o heyecanı sizde yaşarsınız. :) iyi seyirler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 30 Eylül 2016; 2:37:57 >

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Grid ile falan alakası bile yok, arcade oyun onlar unut onları.

Mue açıklamış zaten gerçek araba sürer gibi sürmen lazım başka türlü olmaz. Bir de oyun 3 dream pack'le beraber indirime giriyor alınacaksa öyle alınmalı çünkü çıplak halinde içerik çok az. Direksiyon setin yoksa bence keyif de alamazsın
  • hayır normal çevirdiğimde de oluyor. Ayrıca sonuna kadar çevirdiğimde de de olması gerekenden daha fazla kayıyor.
  • IxnayOnTheSmash I kullanıcısına yanıt
    Sorununuzu, bir video ile anlatır mısınız ?
  • fıfa 17 inmesi bitince izleyeceğim yarışı :)
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    İzle, izle.. :)
  • 24 Porsche'den 3'ü ücretsiz olacak.

- Macan
    - Cayenne
    - Panamera
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    24 porşe mi ? 24 tane porşe mi ekleyecekler oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

24 Porsche'den 3'ü ücretsiz olacak.

- Macan
    - Cayenne
    - Panamera

panamera yeni kasa mi olacak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo, güzel haber. Merakla bekliyorum. :)
  • Yeni mi eski mi bilmem, yenidir sanırım :)

Detaylar burada

http://www.virtualr.net/free-porsche-models-assetto-corsa-revealed
    http://www.virtualr.net/take-glimpse-porsche-assetto-corsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 1 Ekim 2016; 2:08:18 >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Ya bunlar da iyi güzel ama çoğunluğu yol araçlarından oluşacakmış gibi duruyor. Zaten oyunda çok fazla GT aracı var o yüzden de pek ilgimi çekmedi benim. Şu oyuna saçma sapan suv ekleyeceklerine Le Man pistini getirip iki tane lmp, prototype aracı yapsalar işte o zaman muhteşem olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Ya bunlar da iyi güzel ama çoğunluğu yol araçlarından oluşacakmış gibi duruyor. Zaten oyunda çok fazla GT aracı var o yüzden de pek ilgimi çekmedi benim. Şu oyuna saçma sapan suv ekleyeceklerine Le Man pistini getirip iki tane lmp, prototype aracı yapsalar işte o zaman muhteşem olacak

Le Mans'ı taramak cesaret ister, sadece 1 aylığına kurulduğundan anca seneye olur en erken :)

Porsche 919 gelecektir sanırım, Toyota TS030'da geleceği açıklanmıştı ama Le Mans'ın geleceğini sanmıyorum.

Oyunda ciddi pist eksikliği var, ne gelirse gelsin yeter ki gelsin.
  • Pist konusunda hak veriyorum. Çok eksik biraz dolu dolu olsa ama lazer tarama da kolay iş değil galiba.
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.