Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (395. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F1 araclarini seviyorsaniz, F1 2016'yı öneririm; bu sene iyi is cikartmislar. Sim ve sürüs keyfi ariyorsaniz Assetto Corsa ihtiyacinizi karsilayacaktir. Project Cars'a hic bulasmayin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rustoocas

F1 araclarini seviyorsaniz, F1 2016'yı öneririm; bu sene iyi is cikartmislar. Sim ve sürüs keyfi ariyorsaniz Assetto Corsa ihtiyacinizi karsilayacaktir. Project Cars'a hic bulasmayin derim.

Aslında f1 hastası değilim. Ancak daha önceki sürümlerde klavye ile oynarken iyi kötü zevk almıştım. Direksiyon ile çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Tabi hep f1 araçları ile yarış yapmak da bir süre sonra bıkkınlık verebiliyor. Project cars'ı önermediğinize göre assetto corsa alayım en iyisi. Peki bu oyunun görüntü kalitesi nasıldır? Bir ara project cars oynamıştım pc'de. Grafikleri güzeldi. Assetto onun yanında nasıldır?
  • Assetto Corsa'nın grafikleri Project Cars'a göre daha iyi değil fakat tatmin edici bir grafikle karşılaşacaksınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: Rustoocas

F1 araclarini seviyorsaniz, F1 2016'yı öneririm; bu sene iyi is cikartmislar. Sim ve sürüs keyfi ariyorsaniz Assetto Corsa ihtiyacinizi karsilayacaktir. Project Cars'a hic bulasmayin derim.

Aslında f1 hastası değilim. Ancak daha önceki sürümlerde klavye ile oynarken iyi kötü zevk almıştım. Direksiyon ile çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Tabi hep f1 araçları ile yarış yapmak da bir süre sonra bıkkınlık verebiliyor. Project cars'ı önermediğinize göre assetto corsa alayım en iyisi. Peki bu oyunun görüntü kalitesi nasıldır? Bir ara project cars oynamıştım pc'de. Grafikleri güzeldi. Assetto onun yanında nasıldır?

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Burada her şey full'de, grafik kalitesi.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Orta ayar.

• quote:

Arkadaslar yeni direksiyon seti aldim. Thrustmaster t150.

Oyun tavsiyesinde bulunabilecek var mi? 1 adet orjinal sim oyunu alacagim.

Elimde dirt rally, ets2 oyunlari var orj. Bir de ucretsiz forza motorsport apex 6 var. Bu oyunlarin yanina asetto corsa mi project cars mi? Yoksa f1 2016 mi? Arcade sevmiyorum.

Assetto Corsa alacaksanız 3 güne indirim gelecek, bekleyin öyle alın.
  • Gayet de güzel görünüyor. Alınır bu oyun :) Teşekkür ederim.

Ayrıca bu fotodaki bmw'lere herhangi bir dream pack vs almadan sürebiliyor muyuz?
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler üzerine assetto corsa alacağım. Şuan steamde 49 TL. 3 güne steam üzerinden mi indirime inecek acaba? Kaç TL indirim olacak acaba? Steam'im de 41 TL yüklü. Umarım 41 TL ve altına alabilirim.
  • quote:

Tavsiyeler üzerine assetto corsa alacağım. Şuan steamde 49 TL. 3 güne steam üzerinden mi indirime inecek acaba? Kaç TL indirim olacak acaba? Steam'im de 41 TL yüklü. Umarım 41 TL ve altına alabilirim.

Yeni DLC aciklanacak onunla beraber indirime girecektir. Oyun 41 tl'nin altina duser fakat size tavsiyem oyunu en azindan Dream Pack 1 DLC'si ile birlikte almaniz. DLC'ler ile birlikte de bir indirim olur diye tahmin ediyorum. Eger DLC'ler ile birlikte bir indirim olursa onu oneririm kesinlikle.
  • quote:

Yaz indirimlerinde 3 dream pack + oyun 53 TL'ye düşmüştü. 41 liraya düşer mi bilmem.
    Bakalım artık kaç TL'ye düşerse alırız. Salı günü mü indirime düşecek?
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Oyun 3 dream pack'le beraber indirime giriyor. Dream packler olmadan oyun biraz yavan durabilir alacaksanız onlarla beraber alın derim baya bir içerik geliyor çünkü
  • Laguna Seca geliyor! Link
  • quote:

Gayet de güzel görünüyor. Alınır bu oyun :) Teşekkür ederim.

Ayrıca bu fotodaki bmw'lere herhangi bir dream pack vs almadan sürebiliyor muyuz?

İndirimi bekleyin, Dreampackler ile oyunu alın.
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Porsche DLC v2 - 22 Kasım

Porsche 911 GT3 RS
    Porsche 718 Spyder RS
    Porsche Cayman GT4
    Porsche 718 Boxster S Manual Transmission
    Porsche 718 Boxster S PDK
    Porsche 919 Hybrid 2015
    Porsche 911 GT1
    Porsche 962c long tail
    Porsche 962c short tail

Porsche DLC v3 - 20 Aralık

Porsche 911 GT3 Cup 2017
    Porsche 911 GT3 RSR 2017
    Porsche 911 GT3 R 2015
    Porsche 919 Hybrid 2016
    Porsche 908 LH
    Porsche 917 K
    Porsche 911 R

Vaaay 911 R geliyormus. Cesitlilik 10 ustunden 7 tatmin etse de AC'ye Porsche gelmis nasil sikayetci olabilir insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni panamera gelecekti diye hatırlıyorum listeye eklememişler panamerayı

• akt02 A kullanıcısına yanıt
    Panamera ucretsiz içerik olarak gelecek. Listedekiler DLC.

• güncelleme saati belli mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

güncelleme saati belli mi

1.5 gb şuan güncelliyorum
  • An itibariyle 1.9 güncellemesi 1.4 GB boyutuyla geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rustoocas -- 25 Ekim 2016; 19:26:25 >
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.