Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (396. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme indi bile, ilk paket için linki de vermişler ama season pass ortalıkta yok henüz.
  • Steam mağazasında içerik/indirim değişim saati olan 20:00'yi beklemekte fayda var.
  • Rustoocas kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun, erken saldılar güncelleme ile ilk pakedi, senelerce beklendi 20 dk. daha beklenir, sıkıntı yok

Derken geldi:http://store.steampowered.com/bundle/1712/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabolus79 -- 25 Ekim 2016; 19:41:46 >
  • Porsche'nin season pass ı iyi olmuş, 2 ve 3'ü alırım diyordum, biri bedavaya geliyor neredeyse :)
  • https://youtu.be/HRNvTdXPUrc

Çaylaklar kupası final yarışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 25 Ekim 2016; 21:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaslar yeni direksiyon seti aldim. Thrustmaster t150.

Oyun tavsiyesinde bulunabilecek var mi? 1 adet orjinal sim oyunu alacagim.

Elimde dirt rally, ets2 oyunlari var orj. Bir de ucretsiz forza motorsport apex 6 var. Bu oyunlarin yanina asetto corsa mi project cars mi? Yoksa f1 2016 mi? Arcade sevmiyorum.

Assetto Corsa alacaksanız 3 güne indirim gelecek, bekleyin öyle alın.

Porsche pack çıktı fakat herhangi bir indirim yok galiba ana oyunda? Sizce bugün veya yarın indirim olur mu? İndirim olacağını bir yerde mi okudunuz yoksa tahmin mi?
  • Allah aşkına şu oyunun menüsüne biraz görsellik eklesinler ya. 4k monitör aldım ana menü bit kadar kaldı zaten kullanışsızdı şimdi hepten okunmuyor bişey.

Bu arada bazı araçlarda ses tuhaf geliyor sanki içerdeyken. Ya da bünye alışık değil
  • quote:

quote:

quote:

Elimde dirt rally, ets2 oyunlari var orj. Bir de ucretsiz forza motorsport apex 6 var. Bu oyunlarin yanina asetto corsa mi project cars mi? Yoksa f1 2016 mi? Arcade sevmiyorum.

Porsche pack çıktı fakat herhangi bir indirim yok galiba ana oyunda? Sizce bugün veya yarın indirim olur mu? İndirim olacağını bir yerde mi okudunuz yoksa tahmin mi?

% 27 indirim deniyordu ama o Porsche paketleri içinmiş, beklemek istemiyorsanız alın ama 1 aya % 50 görür black friday muhabbetinden. Siz bilirsiniz.

• Gençler, Dream Pack 2'den sonrasını almadım. Hangileri almaya değer? İndirim bekleyip topluca almayı planlıyorum.

JDM pek ilgimi çekmiyor gibi mesela.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

% 27 indirim deniyordu ama o Porsche paketleri içinmiş, beklemek istemiyorsanız alın ama 1 aya % 50 görür black friday muhabbetinden. Siz bilirsiniz.

25 Kasım'a denk geliyormuş herhalde black friday. En iyisi 1 ay bekleyip topluca tüm paketleri satın almak. Şuan hepsini almaya kalksam 100 TL'yi geçiyor.

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    50 liraya gelse iyidir, bekleyeyim iyisi mi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de Porsche Pass'i aldim fakat Xbox Controller ile hic keyfi cikmiyor :(
  • Beyler ben porsche season pass aldm ama guncelleme inerken 1.2gb civarndayken kaspersky "acserver.exe trojan olarak algılandı" dior, karantinaya aliyor ve guncelleme fail oluyor. Neden bu sorun bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cannonturko kullanıcısına yanıt
    Ben Anti Virus programi vs. kullanmadigimdan boyle bir sey yasamadim. Kaspersky kaynakli bir hatadir. Neden tehdit olarak algiliyor bilmesem de izin verdiginiz zaman indirmeye devam edecektir diye tahmin ediyorum veya Kaspersky'i devre disi birakabilirsiniz bir sureligine.
  • Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Ben de Porsche Pass'i aldim fakat Xbox Controller ile hic keyfi cikmiyor :(

Sorma ya , direksiyonu sattık.Xbox kolu ile hiçbirşey kontrol edilmiyor.Millet nasıl oynuyor şu oyunu gamepadlerle.

• Porsche'yi nasıl almışlar anlamadım, ben Ea Porsche'nin haklarına exclusive olarak sahip diye biliyorum. Yani başka firmalar kullanamıyor oyunlarda, zaten forza, gran turismo gibi yüksek bütçeli yapımlarda bile yok. RUF koyuyorlar onun yerine. Her türlü alkış Bu adamlar bu işi çok iyi becerdi gerçekten, düşük sistemlerde bile çalışma, üst seviye sistemlerde de grafikler yeterli, yeni araçlar ekleyerek devamlılık filan gibi her şeyden tam not aldılar. Fiziklerine zaten kimse laf atamadı.

Ben de gamepad'le oynuyorum, f710 ile. Uzun zamandır girmiyordum, geçen bi gireyim iki döneyim dedim, yapay zeka yüzde 98 deymiş, delirtti beni valla 85-90 a çekeyim keyifli keyifli yarışayım, bu kadar kaliteli simülasyon olunca bazen keyfi kaçıyor, eğlencesine yarışmak zor oluyor. Tek eksiği de bu olsun.

• Bu season pass için uygulanan %28 indirimin bir süresi var mı?

• Süresi yok, zaten ayrı ayrı almaya göre kıyaslayınca %28 indirim oluyor, o kastedilmek istenmiş.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Yaa, gamepad öyle kolay iş değil :))
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.