Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (397. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kivanc1988

Porsche'yi nasıl almışlar anlamadım, ben Ea Porsche'nin haklarına exclusive olarak sahip diye biliyorum. Yani başka firmalar kullanamıyor oyunlarda, zaten forza, gran turismo gibi yüksek bütçeli yapımlarda bile yok. RUF koyuyorlar onun yerine. Her türlü alkış Bu adamlar bu işi çok iyi becerdi gerçekten, düşük sistemlerde bile çalışma, üst seviye sistemlerde de grafikler yeterli, yeni araçlar ekleyerek devamlılık filan gibi her şeyden tam not aldılar. Fiziklerine zaten kimse laf atamadı.

Ben de gamepad'le oynuyorum, f710 ile. Uzun zamandır girmiyordum, geçen bi gireyim iki döneyim dedim, yapay zeka yüzde 98 deymiş, delirtti beni valla 85-90 a çekeyim keyifli keyifli yarışayım, bu kadar kaliteli simülasyon olunca bazen keyfi kaçıyor, eğlencesine yarışmak zor oluyor. Tek eksiği de bu olsun.

EA ile Porsche'nin anlaşması bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 27 Ekim 2016; 21:07:19 >

• Rustoocas kullanıcısına yanıt
    Anladım tmm, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süre direksiyonla oynayıp ve sadece asetto değil futbol dışında hiçbir oyunu gamepad ile oynamadığım için bana çok zor geldi.

Bitecek ama bu çile , yakında fanatec sistem toplayacağım.

• Arkadaşlar Assetto corsa sahibi forumdaki üyeler kendi aralarında online olarak yarış düzenliyor mu acaba? Online sistemi güzel mi oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Uzun bir süre direksiyonla oynayıp ve sadece asetto değil futbol dışında hiçbir oyunu gamepad ile oynamadığım için bana çok zor geldi.

Bitecek ama bu çile , yakında fanatec sistem toplayacağım.

Bana da direksiyon zor geliyor. :) Fanatec iyidir ya. Umarım en kısa zamanda sistemi toplarsınız.

__

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaşlar Assetto corsa sahibi forumdaki üyeler kendi aralarında online olarak yarış düzenliyor mu acaba? Online sistemi güzel mi oyunun?

Online ligler düzenleniyor. Newbie ligine göz atabilirsiniz.http://www.simracerstr.net/forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 28 Ekim 2016; 14:14:36 >

• Porsche Panamera Turbo - Spa - Francorchamps

• Arkadaşlar merhaba RSR live timing türkiye de çalışmıyordu zannedersem hala aynı rivali tempo da iptal konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel etkinliği. Akşam herkesi bekleriz.

http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=450
  • Yeni sezon, Blancpain GT Serisi için, aracımızı hazırlıyoruz. :)
    Livery Yapımı?

Gerekli programlar..(PS6'Dan anlamanız lazım biraz.)
    Nvıdıa Uygulaması:https://developer.nvidia.com/nvidia-texture-tools-adobe-photoshop
    AC ShowRoom:http://www.racedepartment.com/downloads/assetto-corsa-showroom-launcher.5369/
    Şablonu düzenlemek için PS6 veya buna eş değerde bir program edinin.

''BMW Z4 GT3 Warsteiner''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 12 Kasım 2016; 12:22:59 >

• MR_TÜRKEL M kullanıcısına yanıt
    Bugün denedim, rsr live timing'in portlarını açmışlar. Türkiye'den çalışıyor artık.
  • steam kayıtlarında 975 saat project cars ve 259 saat assetto oynamışım. epeydir assetto ile arayı açmıştım. 1.9 gelmiş falan görünce bakayım dedim. baktım. bu simulator yani assetto gerçekten övgüyü hakediyor. herhalde artık daha çok saat geçiririm bununla. ffb, sesler, grafik hepsi harika . böyle mest olunca paylaşmadan edemedim. herkese iyi sürüşler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEVENT TR -- 19 Kasım 2016; 0:33:51 >
  • Şu oyunu en kısa zamanda alıp 5 senedir rafa kaldırdığım logitech momo direksiyonu kullanmayı planlıyorum 🤔

• Bir türlü indirime girmedi oyun.
  • quote:

Bir türlü indirime girmedi oyun.

Şuan indirim de plus ile 98 tl bi ara 85 e düşmüştü sanırım sonra yükseltilmesi 98 oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Şuan indirim de plus ile 98 tl bi ara 85 e düşmüştü sanırım sonra yükseltilmesi 98 oldu

98 TL dediğiniz hangisi oluyor ? Plus dediğiniz nedir?

ac + dream packs'ler şuan steamde 75 TL.

Porsche season pass ise 28 TL.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

98 TL dediğiniz hangisi oluyor ? Plus dediğiniz nedir?

ac + dream packs'ler şuan steamde 75 TL.

Porsche season pass ise 28 TL.

ps4ten bahsetmıs

• 75 lira bşyde değil tabide indirim gelebilir kara cuma

• 22 Kasım - Porsche Pack 2

Porsche 911 GT3 RS
    Porsche 718 Spyder RS
    Porsche Cayman GT4
    Porsche 718 Boxster S Manual Transmission
    Porsche 718 Boxster S PDK
    Porsche 919 Hybrid 2015
    Porsche 911 GT1
    Porsche 962c long tail
    Porsche 962c short tail
  • oyun demek hakaret olur bu sime. yazılımını ben yapmışım gibi ağrıma gidiyor walla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEVENT TR -- 19 Kasım 2016; 0:36:28 >
  • Sadece oyunu pachsiz alsak ferrari f xx k falan oluyormu içinde :)
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.