Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (399. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E34'ün 2 versiyonu var , ilk çıkan ve makyajlı versiyonu. 2 adet şanziman seçeneği var , bunlardan biri 6 ileri diğeri 5 ileri. Bu ikisininde Amerika Avrupa ve Getrag versiyonları var. Her birinin vites oranları farklı. Sürüş dinamikleri ses ve tasarımı gayet tatminkar.

E60'a gelince şanzıman olarak , Smg - düz ve otomatik seçenekleri var. Motor olarak 2 versiyonu var , biri standart 500 beygir. Diğeri Ericcsson versiyonu 580 beygir , ön kaput ve arka bagaj kapağı karbon fiber. Haliyle standart versiyondan daha hafif. Sürüş dinamikleri E34'ten daha iyi , ses ve tasarım gayet tatminkar.

Opel Calibra Dtm'le pek turlayamadim ama çok özenerek yapılmış bir araba olduğunu hemen belli ediyor, Kunos'a nazire yapmış elemanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemYalçın -- 10 Aralık 2016; 21:39:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdemYalçın kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Denicem onlarıda en kısa zamanda.
  • Monza ve Nords'da yeni makineleri denemeye devam ..... BMW M3 e92 GTS G-Power, Nissan Skyline GT-R R33 V-Spec , Porsche GT3 Cup

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]upAssetto Corsa (2014) [ANA KONU] Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemYalçın -- 11 Aralık 2016; 2:44:40 >

• Monza'da yeni makineleri denemeye devam... Maserati MC12 , Mitsubishi Evo VI TME , Subaru Impreza STI 206

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemYalçın -- 11 Aralık 2016; 22:52:48 >

• BMW M6 GT3 , makina fenalarda...

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• Arkadaşlar bir sorunum var. Online oynamak istediğimde 3-4 saattir server bulunamadı diyor ve online olarak server a bağlanmıyor. Bu tarz sorun yaşayan oldumu yada ne yapmalıyım?
  • BMW E39 M5

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• beyler oyunu kış indirimlerinde alıcam nasıl gran turismo tarzı mı kariyer de ilerlediğimiz dandik arabalarla başlayıp sonra yeni araçlar alarak oyuna devam ettiğimiz bir yarış oyunu mu?Yoksa project cars gibi hababam aynı arabayla mı sokuyor yarışa?Logitech driving force gt ile kullanıcam ayrıca?Nasıl bu direksiyon ile kullanan var mı iyi mi?Uyumlu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackleads007

beyler oyunu kış indirimlerinde alıcam nasıl gran turismo tarzı mı kariyer de ilerlediğimiz dandik arabalarla başlayıp sonra yeni araçlar alarak oyuna devam ettiğimiz bir yarış oyunu mu?Yoksa project cars gibi hababam aynı arabayla mı sokuyor yarışa?Logitech driving force gt ile kullanıcam ayrıca?Nasıl bu direksiyon ile kullanan var mı iyi mi?Uyumlu mu

GT ile bir benzerliği yok. Kariyerde tabiki önce kolay sınıftan başlasanda bu oyunun temeli online yarışlar üzerine ağırlıklı ve sert bir sim. P Cars 'a gelirsek gelen maillere bakmadığınız belli. Maillerdeki kontratları imzalarsanız farklı katagorilerde yarışabilirsiniz.
  • blackleads007 B kullanıcısına yanıt
    Direksiyon uyumlu. Ben bir sorun yaşamadım DFGT'ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Direksiyon uyumlu. Ben bir sorun yaşamadım DFGT'ile.

bir ayar falan gerekmiyor dimi tak çalıştır oynanıyor?Ayrıca bu oyun çok zorlar mı beni direksiyon ile project cars ve gran turismo 5-6 oynadım bir süre sonra alışıp iyi oynamaya başlıyordum o oyunlarda,bu oyun daha gerçekçi simülasyon diyorlar o yüzden oyunu alıpta kanser olmak istemiyorum eğlenmekte istiyorum 1.ci olmak vs falan da istiyorum
  • blackleads007 B kullanıcısına yanıt
    Bileginiz kuvvetli ise alışırsınız. Ama oynadığınız oyunlardan daha zor. Biraz aracı zapt etmek önemli. Deneyin beğenmezseniz iade edersiniz. :)
  • Porsche DLC 3'e yeni arac eklenmis. Kunos teknik aksakliklar nedeniyle 911 RSR 2017'nin cikis tarihini 2017 Ocak'a ittirmis. Madem bir arabayi gec cikariyoruz bircok kisi Turbo S istiyor diye DLC 3'e Turbo S de eklemisler. Bize boyle yapimcilar lazim.

• Yarış 22:20'da başlıyor izlemek isteyenler olursa :D
  • Steamden oyunu almak niyetindeyim, malum indirim günleride yaklaşıyor. Şuan oyun 50 tl, tahmini olarak nekadar daha düşer. Birde season pass tüm dlclerin bu olduğu bir pakette yok mu yada ben mi göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 17 Aralık 2016; 2:23:04 >
  • Selamlar,

g29 u yeni almış birisi olarak Asetto Corsa beraber yarışmak isterim.
    Öğrenilecek çok şey var.
    Steam : sinangenc
  • Bende almak istiyorum oyunu. Satmak isteyen varsa konusalim
  • Arkadaşlar, uzun süre gt serisi ve iracing i sürekli ilk üçe oynamış başarılı biri olarak nedenini bilmediğim bir şekilde aseetto da yarışı hep sonlarda yada ortalarda bitiriyorum. Aynı arçla adam benden 5 sn daha iyi zaman yapıyor! Aynı virajı ben en yumuşak lastikle 85 le dönerken diğer oyuncular aynı virajı 90 la dönip beni geçiyor. Yarış çizgisinide iyi kullanan biri olmama rağmen nedense başarı elde edemiyorum. Acaba nerde yanlış yapıyorum? Kullandığım direksiyon "Logitecg Driving For Pro" aslında DFGT nin aynısı bir tek direksiyon çapı DFGT den 3 cm küçük yani 25 cm. Direksiyondanmı iyi derece yapamıyorum yada gözden kaçırdığım birşeymi var acaba ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 19 Aralık 2016; 13:34:38 >
  • twona77 kullanıcısına yanıt
    Tamamen alışmanla alakalı.İracing e göre asetto num araç tepkileri bana daha gerçekçi geliyor.Kişiye ve alınan keyfe göre değişir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

Arkadaşlar, uzun süre gt serisi ve iracing i sürekli ilk üçe oynamış başarılı biri olarak nedenini bilmediğim bir şekilde aseetto da yarışı hep sonlarda yada ortalarda bitiriyorum. Aynı arçla adam benden 5 sn daha iyi zaman yapıyor! Aynı virajı ben en yumuşak lastikle 85 le dönerken diğer oyuncular aynı virajı 90 la dönip beni geçiyor. Yarış çizgisinide iyi kullanan biri olmama rağmen nedense başarı elde edemiyorum. Acaba nerde yanlış yapıyorum? Kullandığım direksiyon "Logitecg Driving For Pro" aslında DFGT nin aynısı bir tek direksiyon çapı DFGT den 3 cm küçük yani 25 cm. Direksiyondanmı iyi derece yapamıyorum yada gözden kaçırdığım birşeymi var acaba ne dersiniz?

GT yi bilmem de iRacing profilinize baktım en düşük odalarda ilk 3'e oynamışsınız. Yüksek odalarda olsa yine benzer farkı yiyecektiniz belki. Daha çok antreman yapın, gerekiyorsa sürüş stilinizi değiştirin.

• 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.