hocam işte büssürü seçenek var hangisi gain var,minimum feedback var ,slip var,road,kerp falan var? Ayrıca şuan ki ayarlarda araç arkadan kaydıra kaydıra gidiyor ve direksiyon yumuşak bu iki sorunu hangi ayarlarla düzeltirim acaba?
BlackLead
kullanıcısına yanıt
Direksiyon ayarlarında değil. araç pist vs seçtiğin yerde. traction control abs falan seçilen yerde.
arkadaşlar logitech dfgt ile oyunu indirim denemek istedim. drift modunu açtım araç otomatik viteste duruyor. ben manuel vites yaptım bu sefer de vites geçişi olmuyor, vites arttırma ve küçültme için tuş ataması yaptım normal yarış esnasında vitesi kullanıyorum ama drift modunda kullanamıyorum ayrıca vitesi otomatik yaparsam eğer bu sırada kendimde vites yükseltip alçaltabiliyorum. drift yapacağım diye araç 3 vitese falan çıkıyor hiç bir şey yapamıyorum...
arkadaşlar indirim devam ediyor iken hem assetto corsa hemde project cars indirip denemek istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: s_demirci_53
arkadaşlar indirim devam ediyor iken hem assetto corsa hemde project cars indirip denemek istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Tam sorununuzu düzgün bir şekilde açıklar mısınız? Assetto oynayışı biraz daha zor. Yoldaki geri bildirimleri hissede biliyorsunuz.(bir direksiyon setiniz varsa tabi) P.cars daha kolay oynayışı var. Çok geri bildirim yok. Sürüş kolay. Hava koşulları, Assettoya göre daha fazla. Aynı şekilde araç ve pist.
quote:
Orijinalden alıntı: _M-U-E_
quote:
Tam sorununuzu düzgün bir şekilde açıklar mısınız? Assetto oynayışı biraz daha zor. Yoldaki geri bildirimleri hissede biliyorsunuz.(bir direksiyon setiniz varsa tabi) P.cars daha kolay oynayışı var. Çok geri bildirim yok. Sürüş kolay. Hava koşulları, Assettoya göre daha fazla. Aynı şekilde araç ve pist.
şimdi bende logitech driving force gt var. assetto corsa ayarlarında bu direksiyon olmasa da direksiyonu tanıdı ve kullanabiliyorum fakat drift modunda araç otomatik viteste kalıyor manuel vitese alınca da vites atamıyorum. ben assetto corsayı tercih etmemin nedeni içeriğinin modlanabilir olması ve bu sayfada yarışların düzenleniyor olması. ben yarışlara girmek istiyorum. ama arada kendim de eğlenmek istiyorum assetto corsa daha dikkat isteyen bir oyun gibi görünüyor. şuan 2 oyunun da korsan sürümlerini indirdim deneyip kararımı verip indirimde iken bir oyunu satın alacağım.
s_demirci_53
kullanıcısına yanıt
Ayarlardan manuel mi yaptınız yoksa ctrl+g ile mi? Ayarlardan yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Oto kullanmayın zaten, başaralı degil bence. İlk oynadıgım günden belli manuel oynadım. Daha öncede böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Yarışlarada, simracerstr.net'ten katıla bilirsiniz.
quote:
Ayarlardan manuel mi yaptınız yoksa ctrl+g ile mi? Ayarlardan yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Oto kullanmayın zaten, başaralı degil bence. İlk oynadıgım günden belli manuel oynadım. Daha öncede böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Yarışlarada, simracerstr.net'ten katıla bilirsiniz.
hocam bir video eklemeye çalışayım. drifte başlamadan önce ayar menüsünden manuel yapıyorum ama vites otomatik olarak kalıyor.
quote:
quote:
hocam bir video eklemeye çalışayım. drifte başlamadan önce ayar menüsünden manuel yapıyorum ama vites otomatik olarak kalıyor.
Video iyi olur. En azından başka arkadaşlarda yardımcı olur.
Hocam sitenizde Newbie Cup a falan baktım ama hem tecrübesizliğimden hem de vakit sıkıntısından katılmadım. Daha casual takıldığınız bir server var mı SimRacersTr olarak?
Bizde 3 arkadaş oyunu aldık akşamları turlamaya başladık. Yıllar önce rfactor oynardık beraber, yine aynı zevki veren bir oyunda bu vesileyle vakit geçirmeye başladık. Günün yoğunluğunu atmak açısından çok başarılı bir simülasyon olmuş. Şiddetle tavsiye edilir. Tabi yine multiplayer oynamak için port açmak gerekti. Artık buna yapacak bir şey yok sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Scheissenberg
Hocam sitenizde Newbie Cup a falan baktım ama hem tecrübesizliğimden hem de vakit sıkıntısından katılmadım. Daha casual takıldığınız bir server var mı SimRacersTr olarak?
Site üzerinden takip ederseniz hafta sonları özel etkinlikler yapılıyor.
Blancpain GT Series - Virginia International Raceway - BMW Z4 GT3 Onboard Team Asphalt Motorsport SimracersTR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 9 Ocak 2017; 0:25:54 >
Steam indirimleri bitti kaçırdık.Oyunu şu anda en uygun nasıl alabilirim acaba?
Rus hesabı açıp aktif ettim 2-3 haftadır kullanıyorum bakalım.
Newbie Sezon 2. Yarış 3. Brands Hatch GP Canlı Yayını