Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan en uygun, steam gibi. G2A ya baktım orada pahalı. İndirimleri bekleyin, yaza ne kaldı. :) DLC'ler ile alırsınız.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Yaza çok var hocam 75 lira bayılcaz o zaman :)
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz o vakit :)
  • Bu oyun için Logitech Driving Force GT almayı düşünüyorum.

Bu oyunu bu direksiyonla oynayan arkadaşlar memnunlar mı bilgi almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarmaganozturk A kullanıcısına yanıt
    DFGT ile sıkıntısız oynarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Bu oyun için Logitech Driving Force GT almayı düşünüyorum.

bende de dfgt var, oyunu yılbaşı indirimlerinde aldım.oyunun keyfi zaten direksiyonla çıkıyor kesinlikle öneririm.
  • Dfgt konusu açılmışken bir de setup önerisi verseniz direksiyon için. Birkaç ayar yaptım ama içime sinmedi pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Bu oyun için Logitech Driving Force GT almayı düşünüyorum.

Gayet keyifli, heyecanlı dakikalar yaşaya bilirsiniz. Güzel direksiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Dfgt konusu açılmışken bir de setup önerisi verseniz direksiyon için. Birkaç ayar yaptım ama içime sinmedi pek.

Bende böyle. Drift, yarış bu ayarı kullanıyorum. Araca görede oyun içinden ffb i ayarlıyorum.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bi de oyun içi ayarlardan bi örnek rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Hocam bi de oyun içi ayarlardan bi örnek rica etsem

Tabi ki :)

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• Oyun içi ve setin ayarları kişisel birşey kendi tarzınıza göre ayarlayın bence.
  • Kunos Simulazioni'nin 4.3 milyon Euro'ya satılması için ön anlaşma sağlanmış:

http://mobile.reuters.com/article/idUSFWN1FA0IA

Şirketin kurucuları Marco ve Stefano yönetimde kalmaya devam edeceklermiş, bakalım bu yeni para girişi ve satın alma oyunu nereye götürecek, umarım oyunun kaderi rFactor2'de olduğu gibi pozitif yönde etkilenir.

• Arkadaşlar selam,
    pazar günü can sıkıntısından tüm Porsche Pack araçlarını tek tek test edip videolarını çekmeye başladım.
    İlk tur ısınma, ikinci tur da elimden geldiğince bir zaman yapmaya çalıştım. Çok iyi değilim, hevesliyim sadece. Belki araçları tek tek dinlemek görmek isteyen olursa diye paylaşayım. Bir de teaser ekleyeyim şimdilik, 10 adet aracı bitirdim gerisi de parti parti gelecek.

https://www.youtube.com/channel/UCeknBnD7_mEQM3aFkGv39oQ

• Newbie 2. Sezon 4. Yarış Nurburgring GP 24.Ocak.2017

https://www.youtube.com/watch?v=d16RUxgM0F4

• Merhaba, bu videoda Drift nasıl yapılır? Onu göstermeye çalıştım. Bildiklerimi elimden geldiğince anlattım.
    Yanlışım, eksiğim falan var ise videonun altında yorum olarak belirtirseniz sevinirim.
    İyi seyirler.
    Tabi bunun bir oyun olduğunu unutmayalım.

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    aaa aaaaaaaaa :D Diğer Tüm Simler çöpe mi acaba göreceğiz :D Gerçi ben o kadar eski adam değilim sizin gibi ama kulaktan dolma biliyoruz eskileri birazda oynadık zamanında ama geç kalmışız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 3 Şubat 2017; 0:34:55 >
  • 5. yarışımız, Le Mans!
    SimracersTR

• 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.