Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (400. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: twona77

Arkadaşlar, uzun süre gt serisi ve iracing i sürekli ilk üçe oynamış başarılı biri olarak nedenini bilmediğim bir şekilde aseetto da yarışı hep sonlarda yada ortalarda bitiriyorum. Aynı arçla adam benden 5 sn daha iyi zaman yapıyor! Aynı virajı ben en yumuşak lastikle 85 le dönerken diğer oyuncular aynı virajı 90 la dönip beni geçiyor. Yarış çizgisinide iyi kullanan biri olmama rağmen nedense başarı elde edemiyorum. Acaba nerde yanlış yapıyorum? Kullandığım direksiyon "Logitecg Driving For Pro" aslında DFGT nin aynısı bir tek direksiyon çapı DFGT den 3 cm küçük yani 25 cm. Direksiyondanmı iyi derece yapamıyorum yada gözden kaçırdığım birşeymi var acaba ne dersiniz?

GT yi bilmem de iRacing profilinize baktım en düşük odalarda ilk 3'e oynamışsınız. Yüksek odalarda olsa yine benzer farkı yiyecektiniz belki. Daha çok antreman yapın, gerekiyorsa sürüş stilinizi değiştirin.

Evet hep mazda mx5 cup ta oynadım. GT de eski oynayanların çoğu beni tanır bilir fakat AC de çok başarısızım. Sürüş sitilinizi değiştirin derken tam olarak nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Arkadaşlar, uzun süre gt serisi ve iracing i sürekli ilk üçe oynamış başarılı biri olarak nedenini bilmediğim bir şekilde aseetto da yarışı hep sonlarda yada ortalarda bitiriyorum. Aynı arçla adam benden 5 sn daha iyi zaman yapıyor! Aynı virajı ben en yumuşak lastikle 85 le dönerken diğer oyuncular aynı virajı 90 la dönip beni geçiyor. Yarış çizgisinide iyi kullanan biri olmama rağmen nedense başarı elde edemiyorum. Acaba nerde yanlış yapıyorum? Kullandığım direksiyon "Logitecg Driving For Pro" aslında DFGT nin aynısı bir tek direksiyon çapı DFGT den 3 cm küçük yani 25 cm. Direksiyondanmı iyi derece yapamıyorum yada gözden kaçırdığım birşeymi var acaba ne dersiniz?

GT yi bilmem de iRacing profilinize baktım en düşük odalarda ilk 3'e oynamışsınız. Yüksek odalarda olsa yine benzer farkı yiyecektiniz belki. Daha çok antreman yapın, gerekiyorsa sürüş stilinizi değiştirin.

Evet hep mazda mx5 cup ta oynadım. GT de eski oynayanların çoğu beni tanır bilir fakat AC de çok başarısızım. Sürüş sitilinizi değiştirin derken tam olarak nedir?

Gaz - fren tepkileri, direksiyon hareketleri, viraj giriş çıkışları, frenleme vs.

• Merhaba arkadaşlar oyunu steamden satın aldım indiriyorum 5-6 saate inecek. Thrustmaster tx direksiyon ile oynayacağım yapmam gereken bir ayar varmı ? Yardımcı olursaniz sevinirim iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22:00'da DTM 92'nin ilk yarışı için canlı yayındayız. İyi Seyirler.

https://www.youtube.com/watch?v=7k6FJlo_6Kg
  • Oyun indirime girdi.bende aranıza katıldım dlclerden dream pack 1-2-3 ve porsche pack 1-2-3 ü aldım.bunlara ek önerebileceğiniz olmazsa olmaz dediğiniz dlc var mı ?

son olarak onlineda etkinlikler yapıyor musunuz ?
  • Porsche 919 harika olmuş.. inşallah iRacing de lisansını alır...
  • beklediğime değdi. Oyun güzel bir indirime girdi kaptık. Forza horizon direksiyonla hiç tat vermiyor, umarım aradığımızı assetto ile buluruz.
  • E34 M5 ile Karlı yolda ufak ufak drift. :)

Araç ve pist:

pist:http://assettocorsa.club/mods/tracks/monte-carlo-stage-3.html#en

araç:http://assettocorsa.club/mods/auto/bmw-m5-e34.html#en

• Oyun klavye ile hiç oynanmıyor, internetten bir kaç ayar da buldum onları da denedim ama beğenmedim geri iade talebi oluşturdum.
  • Oyunu almayı düşünüyorum steamden, önerdiğiniz olmazsa olmaz dediğiniz DLCler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Oyunu almayı düşünüyorum steamden, önerdiğiniz olmazsa olmaz dediğiniz DLCler var mı?

Tüm DLCler :)
  • seasson pass alınınca butun dlc ler alınmıs mı oluyor
  • Bir çok Porsche'yi anca denedim eski rs'e keyif anlamında bayılmıştım, şu ana kadar kullandığım en hissiyat veren araba diyebilirim. Bunun dışında 911 r çok dengeli keyifli, rsr yarış otomobilleri ise özellikle 2016'sı harika. 919'u sadece gamepad'le oynayabildim yorum yapamıyorum. Gt1 ve 919'lar canavardır diye düşünüyorum.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Aldık bakalım Dream Packlerle birlikte. Deniyim bu hafta sararsa diğer DLCleri de alırım. İndirimlerin bitmesine de var daha zaten.
  • Siteye bekleriz.www.simracerstr.net

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ayrıcalıkmı ....
  • 2016/2017 Blancpain GT Serisinin 2. Yarışı Brands Hatch.
    Bu piste ne zaman girsem içimde bir korku oluyor. :) Ve öylede oldu. :)

• dream packler+triple dlc'leri ile aldım bakalım hoşuma giderse porsche paketlerini de kesin alırım başka bir indirim döneminde.En son yarış olarak gt5 ve gt6 çok zevk veriyordu project cars'ta güzeldi.Bu da aynı zevki verir umarım çok gerçekçi olupta adamı kanser eden oyunlardan değildir inşallah :)
  • ya beyler bu direksiyonu nasıl sertleştirebiliriz ya ?Yumuşacık direksiyon var, adamı hiç zorlamıyor oyun içinden mi yapılır bu ayar yoksa logitech game profile'den mi hangi seçeneği arttırmak lazım

edit=ya ben bu oyunun ayarlarını yapamıyorum driving force gt için hangi ayarları yapmak lazım bazı araçlarda hah tamam oldu diyorum sonra ferrari kullanınca araç kaya kaya gidiyor her araca ayrı ayrı farklı ayar mı çekicem yok mu akıl verebilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 26 Aralık 2016; 17:57:22 >
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.