Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assetto Corsa'nın pabucunu dama atmak kolay değil. Drift ve mod desteği Assettoyu hep kalıcı yapacaktır diye düşünüyorum. Hadi drifti hallederlerde mod desteğini herkes vermiyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

aaa aaaaaaaaa :D Diğer Tüm Simler çöpe mi acaba göreceğiz :D Gerçi ben o kadar eski adam değilim sizin gibi ama kulaktan dolma biliyoruz eskileri birazda oynadık zamanında ama geç kalmışız :D

bence zirveye oynayacak bi sim olacaktir hocam

ama assetto gercekten bambaska bir hissiyata sahip

umarim assettodan iyi olur

çunku kunosun sonraki hamlesini cok merak ediyorum

rekabet iyidir bize yarayacaktir

• Aslan parçasına ''@ilkermurat'' teşekkür ederim uyuyan canavarı uyandırdığı için.

Uyuyan canavar:
    G27

Düzeltme: Viraj çıkışlarında aracı içeri kapatıyor, dreksiyon randımanlı toparlamıyor her halde bir ayarı vardır bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 4 Şubat 2017; 23:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Aslan parçasına ''@ilkermurat'' teşekkür ederim uyuyan canavarı uyandırdığı için.

Uyuyan canavar:
    G27

Düzeltme: Viraj çıkışlarında aracı içeri kapatıyor, dreksiyon randımanlı toparlamıyor her halde bir ayarı vardır bakmak lazım.

rica ederim abim☺

• Canlı Yayındayız!

• Blancpain GT Serisi S1'de heyecan devam ediyor!
    Serinin 6. yarışı olan Algarve Circuit yarışı bu akşam saat 22:00'da otomatik canlı yayın ile sizlerle!

• quote:

Aslan parçasına ''@ilkermurat'' teşekkür ederim uyuyan canavarı uyandırdığı için.

Uyuyan canavar:
    G27

direksiyon için set buldun mu abi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: JindaR

quote:

Uyuyan canavar:
    G27

Kısmet olmadı daha. En sonunda Polonya 'dan sipariş vericem becerebilirsem bu gidişle.

• Abi hayırlı olsun . Şükür kavuşturana diyelim :) Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 11 Şubat 2017; 13:52:28 >
  • quote:

quote:

quote:

Uyuyan canavar:
    G27

Kısmet olmadı daha. En sonunda Polonya 'dan sipariş vericem becerebilirsem bu gidişle.

hazineyi sandık dan çıkarınca buldun sandım kokpiti:)

• Teşekkür ederim. G27 5 senedir kutuda yata yata tembelliğe alışmış komutlarımı yerine getiremiyor.
    beceriksizliğimi G27 ye paslıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uyuyan canavar:
    G27

hazineyi sandık dan çıkarınca buldun sandım kokpiti:)

Bir şanssızlıkmı diyim ne diyim anlamadım. Halledemedim gitti şu işi.

• quote:

Teşekkür ederim. G27 5 senedir kutuda yata yata tembelliğe alışmış komutlarımı yerine getiremiyor.
    beceriksizliğimi G27 ye paslıyorum

5 defa dedim talibim diye şu g27 yi bana pasla sen:D
  • meraba arkadaslar, ai ile yarisiyorum genelde, ama yuzde 80 ai de bile cogu zaman yetisemiyorum, bazi pistlerdemi öyle oluyor anlamadım ama bazen 80 gibi de oluyor ai bu kez ben açık ara önde bitiriyorum. bu bir bug olabilir mi? onerisi olan var mi?

• LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi bende bazen yaşıyorum. Oyunda önceden AI %90'a set etmiş oluyorum.

Oyunu kapatıp ertesi gün tekrar açınca sanki %100 yarışıyor AI. Ama dönüp bakıyorum %90.

Şunu farkettim, yarıştan çıkıp dereceyi %91 yapıp tekrar %90 yapınca normale dönüyor.

Yani oyunu kapatıp açınca AI zorluğunda yazan rakam ne olursa olsun oyun içi %100 çalışıyor.
    Bende artık her oyunu yeni açtığımda % yi bir tık arttırıp azaltıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 13 Şubat 2017; 7:40:20 >
  • ilginç ama, o kadar güncelleme geliyor , böyle bir şey nasıl oluyor. dediğin gibi yaparım ben de. teşekkürler .

• Asetto corsa için hafta sonları organizasyon yapan başka türk serverları var mı? Öncelik Blancpain GT serisi tarzı...
  • https://www.youtube.com/watch?v=Tfmf3lSoab0

• Temiz have bol oksijen, turladık..
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.