Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Ayarlarda minumum force gibi bişir şey olması lazım onu kısın.

hocam onu zaten 0 a cektım fakat sorun bıraz garıp yanı arac dururken dıreksyonu akıcı bır sekılde donduremıyorsunuz cok yavas dondurmedıkce tık tık takıla takıla donuyor sankı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

Ayarlarda minumum force gibi bişir şey olması lazım onu kısın.

hocam onu zaten 0 a cektım fakat sorun bıraz garıp yanı arac dururken dıreksyonu akıcı bır sekılde donduremıyorsunuz cok yavas dondurmedıkce tık tık takıla takıla donuyor sankı

Force Feedback Ayarlarınızı atarmısınız(SS).
  • BMW M5 E60 Ericsson - Karlı Nordschleife Pisti ! White Hell

• adamlar assettoyla neler yapmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 5 Mart 2017; 23:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar logitech f710 kullanıyorum oyunu yeni aldım ama jostick ayarını yapamadım . Oyun algılıyor kolu fakat xbox 360 ayarlarını yapmama izin vermiyor. Sol alt tarafta tüm tuşları algılıyor oyun . Daha oyunda 1 metre gidemedim 1 saatdir bununla uğraşıyorum

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Güzel yapmışlar valla :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Arkadaşlar logitech f710 kullanıyorum oyunu yeni aldım ama jostick ayarını yapamadım . Oyun algılıyor kolu fakat xbox 360 ayarlarını yapmama izin vermiyor. Sol alt tarafta tüm tuşları algılıyor oyun . Daha oyunda 1 metre gidemedim 1 saatdir bununla uğraşıyorum

Soldaki yerde xbox360 falan olması lazım. Varsa birde öyle deneyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Arkadaşlar logitech f710 kullanıyorum oyunu yeni aldım ama jostick ayarını yapamadım . Oyun algılıyor kolu fakat xbox 360 ayarlarını yapmama izin vermiyor. Sol alt tarafta tüm tuşları algılıyor oyun . Daha oyunda 1 metre gidemedim 1 saatdir bununla uğraşıyorum

Soldaki yerde xbox360 falan olması lazım. Varsa birde öyle deneyin.

Tamam hocam çözdüm joystick arkasında ki switch i X e alınca düzeldi . F710 olarak gördü .

• Özgü® kullanıcısına yanıt
  • Arkadaslar merhaba bende rx480 oc asus 8gb ekran karti var onda. Mirror efektlerini acinca ayarlardan oyuna girdigimde oyun tam acilacakken sistem donuyor pcyi yine baslatmak zorunda kaliyorum. O efekti acmasam sorun yok. Herşeyi ultra cekmek istedigim icin. En sagdaki ozellikleride ultraya yada high a getirdigimde oluyor. Birde 60 fpsde aciyot ama 58 ya da 59 fpsye dustugumde bu 1 fpslik farki cok hissediyorum bogulur gibi oluyor

• Logitech F310 gamepad var.assetto Corsa yı almak istiyorum.Bi direksiyon kadar zevkli olmasa da yinede iyi oynanır mı? Bu gamepad a desteği vardır herhalde.Direksiyon olarakta ideal ne alınabilir uygun fiyata kaliteli bir marka olarak , Logitech vs.

G29 u felan biliyorum onlar aşırı pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 9 Mart 2017; 14:34:26 >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    F310 ile oynanir rahat bir sekilde ama direksiyon kadar kontrol edemiyosun araci.Project carsin gamepad tepkileri assettoya gore daha kolay onu da listeye ekle derim yoksa.

Logitech dfgt ve momo bakabilirsin daha ucuza.Thrustmaster var birde ama ucuza direksiyonu yok sanirin.Diger dandik direksiyonlara hic bulasma bile.

• HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.F310 şu an için yeterli

Thrustmaster da T150 var ucuza o düşünülebilir

• Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    Almışken kaliteli olsun , alanında çok iyi olsun istiyorum o da Logitech tartışmasız , şu anlık f310 da yeterli

Belli bir seriden sonra thrustmaster cok daha kaliteli logitechden.Logitech ucuza iyi cozum sunan bir marka ama ayni dengede bir thrustmaster bir logitechden daha kaliteli.
    Olabilir hocam diğer markaları pek bilmiyorum , ama ben Logitech ten yanayım

Hocam kaliteden kastınız nedir? En pürüzsüz net ffb hissi ise, thrustmaster ın logitech den üstün olduğunu sim racing işinin kıyısından geçmiş olan biri bile kabul eder, tartışmasız.

Ha mesela thrustmaster ların malzeme kalitesi iyi değil, logitech ler taş gibi diyorsanız bir noktada doğrusunuz. Son birkaç ayda özellikle T300 alanlar çok sıkıntı yaşadılar, şuan bu sorunlar biraz daha azaldı gibi.

Ama direksiyon işinden tartışmasız en kaliteli logitech demek çok yanlış olur, logitech daha çok giriş seviyesine hitap eden ürünlere sahip, o seviyede bile en iyi direksiyonlar logitechde demek yanlış olur, en azından sağlam bir tartışma konusu olur, öyle söyliyim.

• Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    Olabilir doğrudur

• 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.