Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.545
Cevap
77
Favori
320.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kişisel tavsiyem AC'de tüm DLC'lerin alınması. Çünkü her DLC'de başarılı ve güzel. Özellikle Dream Pack'ler mutlaka alınmalı zaten. Yoksa araç seçeneği çok az oluyor. SimRacersTR ekibi olarak çeşitli ligler düzenliyoruz. Dilesen imzamdaki linkten sitemize göz atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Kişisel tavsiyem AC'de tüm DLC'lerin alınması. Çünkü her DLC'de başarılı ve güzel. Özellikle Dream Pack'ler mutlaka alınmalı zaten. Yoksa araç seçeneği çok az oluyor. SimRacersTR ekibi olarak çeşitli ligler düzenliyoruz. Dilesen imzamdaki linkten sitemize göz atabilirsin.

Cevabiniz için Teşekkürler, zamani geldiğinde tabi ki Online'da her yarişa girmeye çalişirim.. Özellikle Classic araçlarla turlamanin dişinda özel tasarlanmiş araçlarla Drift yapmayi daha çok severim..

Ancak sordugum soruya Net cevap alamadim sizden.. MP'De bu dediklerimi yapabilmek için İlla bu 9 DLC'ide almak şart mi, Yoksa belli başli 2-3 DLC'i almak yeterli.. Yani bi anlamda şunu sormak istiyorum.. Mesela ben Porsche 911 GT aracinin DLC'sini almadim diyelim Online'da özel veya genel sunucuda bu araci Hiç bi şekilde kullanamam mi.. ? Veya modlu araç kurdum oyuna onunla Online olarak sürüş yapamam mi.. İlla ki Her DLC'i almak isterim tabi ki ama şunu şu sebeple soruyorum.. Ben AC alirsam Sadece Online sürüş yaparim tek başima dağ tepe sürmem.. Steamde Saaaatlerceeeeeeee neblim 500 900 saat AC oynayanlarin oyun listesine bakiyorum Genel olarak sadece AC ve Dream pack 1 2 almişlar diğerleri yok.. İşte o yüzden soruyorum acaba Online oynamak için Tüm dlc'leri almak şart değil mi, Belli başli DLC'ler yeterli mi.. Yani ben bi Online yariş yaptiğimda '' Şu DLC'e sahip değilsin o yüzden katilamazsin '' der mi, yoksa Online tamamen kendi Araçlarina mi sahip..

Karişik bi yazim olduysa kusura bakmayin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Cevabiniz için Teşekkürler, zamani geldiğinde tabi ki Online'da her yarişa girmeye çalişirim.. Özellikle Classic araçlarla turlamanin dişinda özel tasarlanmiş araçlarla Drift yapmayi daha çok severim..

Ancak sordugum soruya Net cevap alamadim sizden.. MP'De bu dediklerimi yapabilmek için İlla bu 9 DLC'ide almak şart mi, Yoksa belli başli 2-3 DLC'i almak yeterli.. Yani bi anlamda şunu sormak istiyorum.. Mesela ben Porsche 911 GT aracinin DLC'sini almadim diyelim Online'da özel veya genel sunucuda bu araci Hiç bi şekilde kullanamam mi.. ? Veya modlu araç kurdum oyuna onunla Online olarak sürüş yapamam mi.. İlla ki Her DLC'i almak isterim tabi ki ama şunu şu sebeple soruyorum.. Ben AC alirsam Sadece Online sürüş yaparim tek başima dağ tepe sürmem.. Steamde Saaaatlerceeeeeeee neblim 500 900 saat AC oynayanlarin oyun listesine bakiyorum Genel olarak sadece AC ve Dream pack 1 2 almişlar diğerleri yok.. İşte o yüzden soruyorum acaba Online oynamak için Tüm dlc'leri almak şart değil mi, Belli başli DLC'ler yeterli mi.. Yani ben bi Online yariş yaptiğimda '' Şu DLC'e sahip değilsin o yüzden katilamazsin '' der mi, yoksa Online tamamen kendi Araçlarina mi sahip..

Karişik bi yazim olduysa kusura bakmayin..

Her sunucuda araçlar farklı. Drift sunucularına genelde dlcsiz arabaları koyuyorlar mesela sadece oyunun varsa girip takilabilirsin. Öbürü porsche pack arabasıda koyuyor o zaman ona giremezsin yada modlu arabaları koyuyorlar onlara da modu indirip girmen gerekir dlc olmasa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 11 Nisan 2017; 18:7:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Bir Servera girebilmen için o serverda bulunan tüm araçlara ve o anki piste sahip olmalısın.Olayın anafikri bu.Başka türlü server girişini kabul etmeyecektir.

• Bugün aldım assetto ve dream pack leri 75 e.Logitech f310 gamepad ile oynadım biraz ama oyun zormuş hakikaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 18 Nisan 2017; 18:25:36 >
  • 10 turluk gt86 yarışım ve sinir bozan rakipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 19 Nisan 2017; 0:37:44 >
  • Tüm öğe ve paketlerde %50, Porsche paketinde %64 indirim var:

Mağaza
  • AC ve Tüm DLC'ler şuan 69 TL'e geliyo ama lanet olasi bi tane Direksiyon setim olmadiği için alsamda klavyeyle oynamak zorunca kalicam, ve hiç bi keyif almicam... O yüzden alamiyorum..
  • Bu oyunu alacak olanlar yanında direksiyon seti de alsın.F310 gamepad ile denedim , yok keyif vermiyor.
  • Oyun steamda indirime girmiş. Dream packler ile birlikte 45 tlye falan denk geliyor sanırım belkide daha ucuz. Porsche dlc leri almaya gerek var mı? O kadar vermek istemiyorum açıkçası. Direksiyon setim de yok alacak durumda değilim. Uzun süreler ps3 de gran turismo 5-6 oynadım. Açıkçası oyun kolu alıp oynayabilirim o mantıklı.

Dreampack sadece araba mı ekliyor oyuna? Birde multiplayeri hala aktif mi ets2 gibi?

• Valla 2-3 gündür içim içimi beynim beynimi yiyor acaba alsam mi almasam mi diye..

Tam sepete dolduruyorum ödeme yapıcam, sonra diyorum Sedat direksiyonun yok oynanmaz diyolar sepetten siliyorum.. Sonra dank ediyo eehhh yeter be, ulan alıp deneyeceğim diyorum sonra arkadaşların " online yarışta klavye ile turu bitirmek bile mucize olur " sözleri aklıma geliyo yine vazgeçiyorum.. Sonra yine bi "ya alayım ben bunu alayım fazla düşünmeye gerek yok" diyorum, sonra Porsche sezon Pack 1-2-3 kafamı karıştırıyor yine almıyorum.. Çünkü eğer turnuva için alınması gerekiyorsa klavye ile nasıl millete meydan okuyayım, alırsamda bunu almam diyorum sonra yine hiç birini almıyorum.. 2-3 gündür kendi içimde cephe savaşı veriyorum resmen..

Öyle iddia sahibi değilim yani Alirsam sadece online olarak hem DLC'deki araçları test ederim hemde kendi halimde drift yapmaya çalışırım ama ah klavye ah..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Valla 2-3 gündür içim içimi beynim beynimi yiyor acaba alsam mi almasam mi diye..

Tam sepete dolduruyorum ödeme yapıcam, sonra diyorum Sedat direksiyonun yok oynanmaz diyolar sepetten siliyorum.. Sonra dank ediyo eehhh yeter be, ulan alıp deneyeceğim diyorum sonra arkadaşların " online yarışta klavye ile turu bitirmek bile mucize olur " sözleri aklıma geliyo yine vazgeçiyorum.. Sonra yine bi "ya alayım ben bunu alayım fazla düşünmeye gerek yok" diyorum, sonra Porsche sezon Pack 1-2-3 kafamı karıştırıyor yine almıyorum.. Çünkü eğer turnuva için alınması gerekiyorsa klavye ile nasıl millete meydan okuyayım, alırsamda bunu almam diyorum sonra yine hiç birini almıyorum.. 2-3 gündür kendi içimde cephe savaşı veriyorum resmen..

Öyle iddia sahibi değilim yani Alirsam sadece online olarak hem DLC'deki araçları test ederim hemde kendi halimde drift yapmaya çalışırım ama ah klavye ah..

hocam anlıyorum sizi ama direksiyonsuz gerçekten oynamak hiç keyif vermiyor.ben daha önce direksiyon yokken almıştım klavyeyle hiç sarmıyor hemen iade etmiştim sonradan direksiyon alınca tekrar aldım oyunun keyfini o zaman anladım.yakın zamanda direksiyon alma düşünceniz varsa hazır indirime girmişken oyunu alın.direksiyon önerimde f/p olarak logitech dfgt derim.0 aramanıza gerek yok 2.el temiz bulursanız uzun yıllar kullanabilirsiniz.bende öyle yaptım.gerçekten kaliteli bir direksiyon plastiği vs dandik değil.

• yüzde 50 çok az yüzde 75 yapsalarıdı iyi olurdu
  • benim thrustmaster direksiyonum var satıyorum bu titreşimsiz modeli ama hafif nazik titreşimleri çok ağır oyun oynarken çok kasıyor hiçbir problemi yoktur profilime tıklarsanız görürsünün titreşimli var onu satmıyorum şu an onu kullanıyorum çünki vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 23 Nisan 2017; 17:7:49 >
  • quote:

Valla 2-3 gündür içim içimi beynim beynimi yiyor acaba alsam mi almasam mi diye..

Hocam direksiyon olmadan almayın. Klavye ile çok zor

• @fatih8134 & @onkuba

Ayni şeyleri işte sizler ve arkadaşlarimda söyledi o yüzden almaktan Yine vazgeçtim, yada Erteledim diyeyim... Çünkü oynayamayacağim bi oyunu alip bi köşede tutmak istemiyorum.. Başkalari harika driftler yarişlar çikarirken ben kenarda durup izlemek zorunda kalicam bu sefer.. Aslinda direksiyon setide almayi planliyorum önümüzdeki zamanlarda.. İlk önce DFGT düşündüm tabiki ama hem forumda hemde ilan sitelerinde bakiyorumda Temiz sorunsuz kalmamiş piyasada... + Olarak temiz diye iddaa ettikleri DFGT'leride çok saçma fiyatlarla satmaya çalişiyolar, 400-500 TL gibi fiyatlar isteniyor.. Ona o kadar para vermektense biraz daha diş sıkıp G27-G29 alinir yani, Veya Yurt dişindan T300 getirilir.. Bakalim Eğer bulursam ucuz temiz yollu bi DFGT almayi düşüyorum olmazsada biraz daha erteleyeceğim AC işini.. Bişiy yapmişken tam yapmak istiyorum..

• Dostlar oyunu aldim nihayet indirimde gorunce. pack olarak japanese almak istiyorum, dream pack 1 2 3 u aldim. japanese onerirmisiniz? yanina porschelardan bitanesini eklemeyi dusunuyorum onerirseniz
  • Gamepad ile oynamak keyif veriyor mu?

• Arkadaşlar g27 kullanıp şu oyunu oynayan biri tüm ayarları yazabilir mi acaba ne yaptıysam olmuyor bide direksiyon kendini toplamıyor acaba g27 mi bozuk viraj alınca cok yavaş topluyor bide takır tukur sesler geliyor ama mesela oyun acik deilken direksiyonu ben dondururken o sesler gelmiyor ve ayrıca oyun acik deilken direksiyon daha yumusak donuyor oyunda cok sert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdab -- 24 Nisan 2017; 2:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

yüzde 50 çok az yüzde 75 yapsalarıdı iyi olurdu

İlk çıktığında 75 lira olduğu için şu anki indirimli fiyatı uygundur diye düşünüyorum.

@Kendomen klavye ile bir süre oynamış biri olarak gamepadle oynarken ben zevk alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rustoocas -- 24 Nisan 2017; 2:52:39 >
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.