Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fonsecker ses modunu kullanan var mı arkadaşlar?
  • oyunu aldim dunden beri oynuyorum ilk soyleyebilecegim sey, xbox da forza 2 3 oynadim daha once, ps de granturismo. en sonuncusu gt bence sonra assetto. 1. isi forza. nedense forza 3 de cok daha gercekci feedbackler aliyodum oynarken. ozellikle kamera disarda araba onumde fren yapinca vs araba kutu gibi hareket ediyor assetto da. niye oyle bi olay var anlamadim. kibrit kutusu gibi gaz fren yapinca one arkaya egiliyor. forza 3 bu oyundan 2 3 gomlek ustun bana gore.
  • Oyunu alan kimsenin dışarıdan oynadığını sanmıyorum. Oyunu alan herkes gerçekçi olduğu için
    genelde iç kameradan kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Oyunu alan kimsenin dışarıdan oynadığını sanmıyorum. Oyunu alan herkes gerçekçi olduğu için

yurtdisi yorumlari inceledigimde cogu kisi 3rd person kamerasinin sacmalik oldugunu belirtmis. yani sirf benim yorumum degilmis. olabilir siz de haklisiniz. fizik olarak hissiyat olarak tabiki daha iyi olabilir ama bana oyle gelmedi. araba dururken disardan baktiginiz vakit bazen sacma sapan hareketler yapiyor ve bunu gelistirmeliler. daha dogal hareketler, arabanin yaylanmasi vs olmasi guzel olur
  • İlk mesajdakiler haricinde araç mod siteleri önerir misiniz? Birde mod araç atınca bi kaçının sesi çıkmıyodu bende sound fix attım ama bu seferde orjin araçların sesi çıkmıyor, ona bir çözüm var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Oyunu alan kimsenin dışarıdan oynadığını sanmıyorum. Oyunu alan herkes gerçekçi olduğu için

yurtdisi yorumlari inceledigimde cogu kisi 3rd person kamerasinin sacmalik oldugunu belirtmis. yani sirf benim yorumum degilmis. olabilir siz de haklisiniz. fizik olarak hissiyat olarak tabiki daha iyi olabilir ama bana oyle gelmedi. araba dururken disardan baktiginiz vakit bazen sacma sapan hareketler yapiyor ve bunu gelistirmeliler. daha dogal hareketler, arabanin yaylanmasi vs olmasi guzel olur

Genelde oyun SIM olarak kabul edildiğinden dolayı firma iç kamera ve araç fiziklerine
    odaklanmışdır. Bundan dolayı dış kameraya önem vermemişlerdir, eksikleri olabilir doğrudur.

• un momento kullanıcısına yanıt
    Bu simülasyonu alıp dış kameradan sürmek tamamen hata zaten. Bence zaman kaybetmeden iade edip arcade yarış oyunları ile devam edin :)
  • Direksiyon yoksa bu oyunun anlamı yok. Simülasyon oyunu sonuçta. Verilecek en iyi örnerk: VR olmadan VR oyun oynamaktır, anlamı yok.

Dış kamera sürmek drift yaparken mantıklı ama onun dışında içten sürmek daha keyifli. İç kameradan drift yaparken arabaya tam hakim olamıyorsunuz çünkü arkanın kaydığı hissini destekli koltuk olmadan anlamak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Bu simülasyonu alıp dış kameradan sürmek tamamen hata zaten. Bence zaman kaybetmeden iade edip arcade yarış oyunları ile devam edin :)

kesinlikle katılıyorum bu tarz simülasyon tır otobüs tarzı oyunlar içerden oynanır :) ben zamanında nfs2-3 bile içerden kullanıırdım :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aklinizca hemen laf koydunuz degil mi :) sim oynayamayn gitsin arcade oynasin lowun tekidir zaten degil mi :) kimse ozgur dusuncesini yorumunu yapamaz degil mi ? biraz gelistirin kendinizi. girin bakin yabanci forumlarin cogu insan gibi tartisiyor insan gibi yorumlarini yapiyor. ben butun yaptigim yorumlarda BENCE ibaresini kullandim. gelip aklinizca bana laf koymussunuz :) tamam gider arcade alir oynarim ben kimimki benim neyime sim.

Forza motorsport 3 xbox platformunda ne kadar basarili oldugunu oynayinca anlarsiniz. usteli kac yasinda oyun. dis kameradan oynanmaz diye bi kaide mi var ba ba ba. oyunu gelistirenler developer forumunda evet haklisiniz 3rd person kamerasi bullshit diyor DH deki SIM TANRILARI "siz dis kameradan oynuyosaniz sorun sizde eh ehe" diyip aklinca beni ezikliyor yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Direksiyon yoksa bu oyunun anlamı yok. Simülasyon oyunu sonuçta. Verilecek en iyi örnerk: VR olmadan VR oyun oynamaktır, anlamı yok.

Dış kamera sürmek drift yaparken mantıklı ama onun dışında içten sürmek daha keyifli. İç kameradan drift yaparken arabaya tam hakim olamıyorsunuz çünkü arkanın kaydığı hissini destekli koltuk olmadan anlamak imkansız

iste bunu anlatamasiniz burdakilere hocam. dis kameradan oynayan agir noobdur. gitsin need for speed oynasin sanki sabah aksam nordschleife de sure kasiyorum 7/24. bazi dar haritalarda full drift oynuyorum ve arabanin arkasini kontrol etmek amaciyla disardan oynamak ZORUNDAYIM. ve araba kibrit kutusu gibi sacma sapan hareketler yapiyor. yaylanma 0. gerceklik 0. ve bunu dile getirince auuv. arkadasim acin izleyin forza motorsport 3 videolarini adamlar ne yapmis ve insanlar ne oynuyor. o oyun da basit degil ve bence hayvani bi sekilde gercekci. ozellikle icerden oynuyosaniz. disardan zaten kusursuz.

Alin izleyin de gercekci oyun gorun yazik ya adamlar sanki assettonun yapimcisi sahibi vs.

araba kaportasinin yaylanmasi, egzozdan cikan flame ve explode hissi assettodakiyle karsilastiriniz. arac ses konusuna girmiyorum bile. deli sacma assetto sesleri akla zarar. tuneldeyiz 7/24 sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 27 Nisan 2017; 15:37:33 >

Tek bir soru sorucam o zaman neden iade et dediğimi anlarsın. Simülasyon nedir? Gerçek hayattaki bir şeyi dijital ortamda canlandırmaktadır. Bu oyun olur yada başka bir şey olur.

Peki. Sen gerçek hayatta araba kullanırken arabanın dışında mı oturuyorsun yada bu yolda Drift yapıcam ama içten arabanın arkasını kestiremiyorum dışarıdan bakayım diyebiliyor musun?

Cevap tabii ki hayır. O yüzden öncelikle Sim Racing dünyasına girmek, ciddi yarışlar ve deneyimler kazanmak istiyorsan şu dış görüş olayını tamamen kafandan çıkarmalısın. Eğer süremiyorum diyorsan, o zaman Arcade oyunlar senin için doğru tercih olacaktır. Çünkü o oyunlar görsellik ve dış kamera görüntüleri her zaman daha ön plandadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 27 Nisan 2017; 15:39:34 >
  • quote:

Tek bir soru sorucam o zaman neden iade et dediğimi anlarsın. Simülasyon nedir? Gerçek hayattaki bir şeyi dijital ortamda canlandırmaktadır. Bu oyun olur yada başka bir şey olur.

Peki. Sen gerçek hayatta araba kullanırken arabanın dışında mı oturuyorsun yada bu yolda Drift yapıcam ama içten arabanın arkasını kestiremiyorum dışarıdan bakayım diyebiliyor musun?

Cevap tabii ki hayır. O yüzden öncelikle Sim Racing dünyasına girmek, ciddi yarışlar ve deneyimler kazanmak istiyorsan şu dış görüş olayını tamamen kafandan çıkarmalısın. Eğer süremiyorum diyorsan, o zaman Arcade oyunlar senin için doğru tercih olacaktır. Çünkü o oyunlar görsellik ve dış kamera görüntüleri her zaman daha ön plandadır.

Bende sana tek soru sorucam. Assetto da kimi gordun icerden drift yapan? (gamer kokpiti koltugu olmayip) bana de ki su pro player icerden drift yapiyor. diyemezsin cunku hepsi 3rd person kameradan yapiyor. hem gorsel solen hemde daha kontrollu drift yaparsin. sure kasarken git icerden izle oyunu oyna ona bi lafim yok. ama bu oyunda 3. kisi kamerasi eksik mi eksik bitti. bunu kabullenen binlerce oyuncu var ve eminim ilerde iyilestirmeler olacak. ama gel gelelim DH de ki Aranel Ciryatan kabul etmiyor tamam.

ufak bi aramayla karsilastigim sonuclar;

Is a fix planed for third person view ??http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/is-a-fix-planed-for-third-person-view.43066/

http://www.thisisxbox.com/assetto-corsa-review/

"The in-race camera is also a little on the drifty side in third-person view. The racing side of Assetto Corsa feels like it’s been tacked on to what is an astonishingly technical simulation. This is a massive shame."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 27 Nisan 2017; 15:46:44 >

Daha yazdığımı okumuyorsun ki kabul etmiyor diyorsun. :D Ben diyorum ki bu bir simülasyon ve bundan dış kamera bekleme diyorum :D Lastik aşınması bekle, doğru direksiyon tepkisi bekle, fren simülasyonu bekle ama bana dış kamera kötü diye gelirsen bende sana bakış açının simülasyon olmadığını söylerim. ;)
    Kişisel izlenimlerinizi hakikatmiş gibi sunarsanız bu tip tepkiler almanız çok normal, AC Porsche ve Ferrari başta olmak üzere bir çok markanın simulatorlerinde kullanılıyor, tahmin ediyorum ki bu markaların sorumlularının gerçekçilik anlayışları sizden çok daha gelişmiştir.

Şuraya da olması gerektiği gibi drift yapabilen birisinin videosunu koyayım:https://youtu.be/lXkmwfNaqXw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Aklinizca hemen laf koydunuz degil mi :) sim oynayamayn gitsin arcade oynasin lowun tekidir zaten degil mi :) kimse ozgur dusuncesini yorumunu yapamaz degil mi ? biraz gelistirin kendinizi. girin bakin yabanci forumlarin cogu insan gibi tartisiyor insan gibi yorumlarini yapiyor. ben butun yaptigim yorumlarda BENCE ibaresini kullandim. gelip aklinizca bana laf koymussunuz :) tamam gider arcade alir oynarim ben kimimki benim neyime sim.

Forza motorsport 3 xbox platformunda ne kadar basarili oldugunu oynayinca anlarsiniz. usteli kac yasinda oyun. dis kameradan oynanmaz diye bi kaide mi var ba ba ba. oyunu gelistirenler developer forumunda evet haklisiniz 3rd person kamerasi bullshit diyor DH deki SIM TANRILARI "siz dis kameradan oynuyosaniz sorun sizde eh ehe" diyip aklinca beni ezikliyor yazik

O nasıl Türkçe yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolus79

Kişisel izlenimlerinizi hakikatmiş gibi sunarsanız bu tip tepkiler almanız çok normal, AC Porsche ve Ferrari başta olmak üzere bir çok markanın simulatorlerinde kullanılıyor, tahmin ediyorum ki bu markaların sorumlularının gerçekçilik anlayışları sizden çok daha gelişmiştir.

Şuraya da olması gerektiği gibi drift yapabilen birisinin videosunu koyayım:https://youtu.be/lXkmwfNaqXw

Video müthiş

• quote:

Aynen hepinizde ayni cockpitten var zaten sim prolari sizi

• quote:

3 monitörle virajı gayet rahat görüyor. Bizde ise sadece ortadaki monitör var, ets değil ki bu virajlarda kamerayı çevirip bakasın. Ha ezberlediğim pistte içerden sürerim kasarak ama burda turnuvaya katılmıyoruz eğlence peşindeyiz. Attığın adamın eski videolarına bakarsan tek monitör zamanında kaputtan/tavandan sürdüğünü görebilirsin. Çünkü ileriyi yarım görürsün tek monitörde. Bende sana yakınlardan, Türkiye'den örnek vereyim.

https://www.youtube.com/channel/UCqJwDa20ZXcCSzAuIuOl7IQ/videos

Videolara bakarsan önceden 3 monitör, iç kamera yaptığını ama sonradan tek monitör dış kameraya geçtiğini ve daha rahat olduğunu söylediğini görürsün. Hadi biz bilmiyoruz amatörüz cart curt bu adamda attığın videodakiyle aynı düzeyde birisi.

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.