Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (410. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rica etsem hangi ekran kartı+işlemci ile full ayarlarda assetto corsa da kaç fps alıyorsunuz yazabilirmisiniz.
    Amd 8350 + amd r9 280x kullanıyorum ve memnun değilim.

Aslında 2k 144hz bi ekran alacağım ve çoklu yarışlarda fps düşmesin istiyorum. Minimum 144 fps ultrada almak istiyorum.

İşlemciyi değiştirmeden sadece ekran kartı çözer diye düşünüyorum.
    280x ile full ayarlarda 1080p de 100 fps alıyorum.
  • AMD FX8350 ve GTX960 4GB ile 2K'da orta ayarlarda 75hz alıyorum. işlemci %30 falan kullanımda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Arkadaşlar rica etsem hangi ekran kartı+işlemci ile full ayarlarda assetto corsa da kaç fps alıyorsunuz yazabilirmisiniz.
    Amd 8350 + amd r9 280x kullanıyorum ve memnun değilim.

Aslında 2k 144hz bi ekran alacağım ve çoklu yarışlarda fps düşmesin istiyorum. Minimum 144 fps ultrada almak istiyorum.

İşlemciyi değiştirmeden sadece ekran kartı çözer diye düşünüyorum.
    280x ile full ayarlarda 1080p de 100 fps alıyorum.

Amd fx x6 6100 + gtx 1050ti full ayarlarda 70fps alıyorum ve düşmüyor takıldığım server full 24/24'deykende farketmiyor
  • yansıma detayını bence düşürün high/static şeklinde ayarlayın baya bir fps kazanırsınız bence
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Reflection rendering frequency ayarını düşürün
  • Arkadaşlar merhaba RSR Live eklentisini kurdum herşey tamam fakat yaptığım süreler bir türlü online sisteme kayıt olmuyor.Yani siteye girdiğim zaman tur zamanlarımı göremiyorum.

Oyun içinde pistte turlamaya başlayınca eklentideki kırmızı nokta yeşile dönüyor fakat süre işlemiyor.

RSR Live kullanan arkadaşlardan bir yardım bekliyorum bu konuda.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.
    Ayar kısmak istemiyorum. Ekran kartını değiştiricem zaten.
    Yeterde artar bi kart istiyorum.
    gtx1070 olurmu acaba.
  • Assetto Corsa'nın yeni Ready to Race DLC'si 15 Lira ile satışa çıktı:

Steam Mağazası
  • yeni dlc'de çok fazla gt3 tarzı araba var.oyunda da zaten bol bol var.insan az normal araçlarıda koyardı.mesela mercedes amg gt gibi.
  • burda genelde herkes online yarış tutkunu galiba. Benim gibi offline tutkunu yok mu?
  • DLC ile gelen Celica çoook güzel araba. Keşke birkaç toprak veya asfalt dahi olsa ralli etabı serpiştirseler oyuna
  • LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    Yarış oyunlarını offline modda oynamak bana göre alınan keyifin anca 5/1 ini alabileceğiniz anlamına gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Bu bence oyunların ai leriyle alakalı. Çoğu zaman lig vs. iş dolayısıyla ayıracak zamanınız yoksa benim gibi offline mod çok önemli oluyor. Ai olarak da Gtr, rfactor soruyu soran arkadaşı gayet tatmin eder. Ac nin en son ai leri berbattı, uzun zamandır girmedim düzelttiler mi ?
  • Artık rüzgarımız da olmuş, hayırlı olsun mükemmele doğru giden bir sim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Bu bence oyunların ai leriyle alakalı. Çoğu zaman lig vs. iş dolayısıyla ayıracak zamanınız yoksa benim gibi offline mod çok önemli oluyor. Ai olarak da Gtr, rfactor soruyu soran arkadaşı gayet tatmin eder. Ac nin en son ai leri berbattı, uzun zamandır girmedim düzelttiler mi ?

Sen bence simracerstr grubunu bir gözden geçir şayet gelmediysen.Bende dahil olmak üzere çoğu arkadaş iş-özel hayat olmak üzere kendilerine bu hobi ile alakalı azda olsa zaman ayırmaya çalışıyor.İllaki bir lige katılmak zorunda değilsin.Bu bir special event yarışıda olabilir.

AI konusuna gelince bende tabiki AI lerle antreman yapıyorum ancak yapay zeka dışında gerçekten yarışmayı seven ve bilen insanlarla yarışmak ayrı bir keyif.Adrenalin seviyeniz bambaşka bir yerde oluyor.AI deki gibi rahat olamıyorsunuz.
    İşte bu duygular sizi yarış oyunlarına daha çok bağlıyor.

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Oraya geldim bazı eventlere de katıldım. Zaten uzun süre yabancı ligler olsun bizim forumun f1 ligi olsun ilk senesinden itibaren katıldım çoğunlukla. İşim 12 saat ve saat 21de çıkıyorum, eve geliyorum 21.40 haliyle çoğu lige katılamıyorsunuz bu durumda
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Bu sezona kayıt oldum pek tecrübem yok malesef herkese başarılar.
  • Akademi liginin amaci ztn tecrube kazanmak ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toyota Celica müthis bi araç

suremedim ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 20 Mayıs 2017; 8:37:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel sürmüşsünüz gamepad sanırım Bu packin bence en iyi aracı, çok keyifli gerçekten Bir de benim gibi 900 derece oynamamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 20 Mayıs 2017; 17:12:51 >
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.