Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (411. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RaúL

Gayet güzel sürmüşsünüz gamepad sanırım Bu packin bence en iyi aracı, çok keyifli gerçekten Bir de benim gibi 900 derece oynamamak lazım

çok teşekkürler hocam ds3 ile sürdüm

stand alamadığım için direksiyonu kullanamıyorum bu ara

İnşallah gelecekte rally araçları ve pistinden oluşan bir dlc çıkartırlar

gerçekten araç muhteşem

ve Rbr den sonra beni Rally anlamında en heyecanlandıran şey bu araç oldu hocam

rally aracı 900 derece çok zor olur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 20 Mayıs 2017; 17:26:14 >

• Etap süper görünüyor. Link alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Etap süper görünüyor. Link alabilir miyiz?

hocam aşağıdaki linkten simtraxx olan tüm pistleri indirebilirsiniz

http://www.racedepartment.com/downloads/categories/ac-tracks.8/?order=rating_weighted
  • Eşimin kanalı. Yakında Assetto Corsa içerikleri paylaşmaya başlayacak. Takipte kalın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 22 Mayıs 2017; 9:16:58 >
  • YAPAY ZEKA

Arkadaşlar, 1.4 güncellemesinden sonra yapay zeya konusunda oldukça ilerleme kaydedilmiş.
    AI ile yapılan yarışlarda ciddi şekilde savunma yapıyorlar. Yarış çizgisini kapama, iç çizgiyi
    önce kapma, virajlarda arkadan hafif tıklatma, yanyana girilen virajlarda özellikle içerde kalan
    aracın son ana kadar pozisyonunu koruma isteği müthiş. Ayrıca arkanızdaki eleman sık sık açık arayıp
    sıkıştırabiliyor. Çok güzel olmuş...

Benim gibi sık sık offline oynayan arkadaşlara müjde olsun

• 270 dereceli direksiyonlar için ayar var mı? kullanan arkadaşlar zevkini alabiliyor mu? ona göre alıcam oyunu.
  • Ferrari ile dağ bayır gezmek ayrı güzel.

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Mehmet bey merhaba,

Simracerstr'ye üye oldum. Onay maili gelmedi. Mail attım, dönüş yapılmadı. Acaba sebebi özel değilse konu hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Yakın bir zamanda hem pc hem de simülasyona yönelmek istiyorum. Bilgi almak içinde forumu kullanamıyorum ne yazıkki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence45

Mehmet bey merhaba,

Simracerstr'ye üye oldum. Onay maili gelmedi. Mail attım, dönüş yapılmadı. Acaba sebebi özel değilse konu hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Yakın bir zamanda hem pc hem de simülasyona yönelmek istiyorum. Bilgi almak içinde forumu kullanamıyorum ne yazıkki :)

Selamlar,

Maleesef e-posta sunucusunda yaşanan problem nedeniyle mailiniz size ulaşmamış olabilir. 1-2 kullanıcı için hata olduğunu gözlemledim. Şuan manuel aktivasyon yaptık bekleyen hesaplar için. Kontrol edebilirsiniz.

İyi günler dilerim.
  • Türk Bayan Sim Pilotumuza Destek bekliyoruz. Sayfasına abone olalım. Daha fazla kişinin görmesini sağlayalım.

https://www.youtube.com/watch?v=qNXNUNNQqrk

• bende thrustmaster Ferrari f430 300 tl ve bide titreşimsiz olan red legend 120 tlvar isteyen ulaşsın ben artık mause ile oynuyorum
  • Bugün Assetto Corsa'yı satın aldım ve yavaş yavaş Sim-pilot'luk yoluna hayırlısıyla giriyorum , Direksiyon seti olarak Logitech g29 kullanıyorum bakalım umarım herşey güzel olur. :)
  • garanti şu dlc yi almalısın dediğiniz var mı? dream pack 2 harici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YannicK

garanti şu dlc yi almalısın dediğiniz var mı? dream pack 2 harici.

Dream pack 1-3, Red pack

• YannicK kullanıcısına yanıt
    Garanti demiyorum ama porsche pack ler çok iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Garanti demiyorum ama porsche pack ler çok iyi bence

porsche pack 3 ü aldım 1-2 olmasa da olur şuan.
  • Yerlerimizi alalım az sonra canlı yayındayız.

• Arkadaşlar uzun süre aradan sonra oyuna geri döndüm, ai aggression ayarını yüzden kaçta tutuyorsunuz ? Bu ayarların oyuna eklendiğinden haberim bile yoktu
  • Ya ben arkadaşımla giriyorum online araba hareket etmiyor bekliyoruz öyle.. Neden acaba? Bir de lan dan oynama yok mu? Lan seçeneği var ama giremedik.
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.